Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Anime Club-ok
beküldve: 2010-02-12 19:08:15
(#161) Hali-hali!!!
Szeretném kijelentani hogy van már 100%-os egri anime klub
webcím:[Link]
Akinek kedve van jöjjen fel, vagy érdeklődjön nálam. A meeteket csütörtökként az Ifi házban, ( egerben) tartjuk!!!
Szeretném kijelentani hogy van már 100%-os egri anime klub
webcím:[Link]
Akinek kedve van jöjjen fel, vagy érdeklődjön nálam. A meeteket csütörtökként az Ifi házban, ( egerben) tartjuk!!!
Ky-chan
beküldve: 2009-11-05 21:31:38
(#160) Helló!
Nov. 21.-én megtartja első meet-jét a B.A.K.A., azaz Budakalászi AniméseK clubjA.
Várunk Budakalászról és környékéről anime, manga és japán kedvelőket. ^^
Honlapunk: www.bakaclub.mlap.hu
Üdv.: Yoi-sama, a BAKA alapító-vezetője =)
Nov. 21.-én megtartja első meet-jét a B.A.K.A., azaz Budakalászi AniméseK clubjA.
Várunk Budakalászról és környékéről anime, manga és japán kedvelőket. ^^
Honlapunk: www.bakaclub.mlap.hu
Üdv.: Yoi-sama, a BAKA alapító-vezetője =)
Kockanyúl x3
beküldve: 2009-11-05 20:56:36
(#159) budapesten sok próbálkozás volt már eddig igazából egyik se futott be, leginkább azért mert egy klub lényege hogy sok ember azonos érdeklődésű ugyebár vidéken közel kaik el tud menni. Budapesten amugy is vannak animés rendezvények. Van a budai anime klub amiről én tudok de ők se különösebben aktivak. (vay én tudom rosszul)
beküldve: 2009-11-01 00:38:19
(#158) Sziasztok. Nem tudtok kispesten anime clubot? Mert az én nekem nem sikerült találni. Remélem van egyáltalán ilyen és nem csak azért nem találok mert nincs is
Rika
beküldve: 2009-10-31 19:41:23
(#157) Sziasztok! Gyöngyös vonzáskörében, esetleg Gyöngyöstarjánban nincs egy se? Alapítani csak azért nem gondoltam, mert egy ember ahhoz piszok kevés...
beküldve: 2009-10-31 19:23:55
(#156) beküldve: 2009-10-29 14:31:31
(#155) szedtek tagdíjat és kibéreltek egy termet suliban vagy közösségi házban. Amig 15-en vagytok ha nem is cukrászda de meki ilyesmi szóbajöhet.
beküldve: 2009-10-29 14:27:24
(#154) Sziasztok!
Már két hónapja megalapítottam egyik barátnömmel a Tolna megyei animések klubbját azaz a T.O.M.A.K.U-t ^^ . Az elsö találkozot is megtartottuk 2009 október 26-án és nagyon jó volt ^^. Egyetlen baj van mégpedig az hogy nincs klubbhelységünk . Szeretnék segítséget kérni töletek hogy ti hogy oldottátok meg ezt . "tudom van cukrászda meg stb de hogy néz az ki h 16-17 cicafüles mondomagazinnal a kezébe érkezö fiatal xD bemegy egy cukrászdába xD"
Már két hónapja megalapítottam egyik barátnömmel a Tolna megyei animések klubbját azaz a T.O.M.A.K.U-t ^^ . Az elsö találkozot is megtartottuk 2009 október 26-án és nagyon jó volt ^^. Egyetlen baj van mégpedig az hogy nincs klubbhelységünk . Szeretnék segítséget kérni töletek hogy ti hogy oldottátok meg ezt . "tudom van cukrászda meg stb de hogy néz az ki h 16-17 cicafüles mondomagazinnal a kezébe érkezö fiatal xD bemegy egy cukrászdába xD"
beküldve: 2009-07-06 19:32:00
(#153) Tatabányán régóta van egy kis animeclubocska, de elég kevesen tudnak róla, hiába igyekeztünk felhívni rá a figyelmet.... A neve: TOSZ (Tatabányai Otakuk SZövetsége), ha bárkit érdekel, nekem írhat, hogy hol találhatja meg a klub oldalát, meg valamit a tagokról, hisz én is az vagyok.
beküldve: 2009-07-06 17:54:41
(#152) beküldve: 2009-05-24 20:34:20
(#151) Jahhh télleg!!!!!
Am tájékoztatunk minden kedves egri anime fant hoyg 2009. jun 5-én a nagy buszmeg melletti füves részen 16 órakor megtartjuk az első meet-et
Gyeretek el !!
Am tájékoztatunk minden kedves egri anime fant hoyg 2009. jun 5-én a nagy buszmeg melletti füves részen 16 órakor megtartjuk az első meet-et
Gyeretek el !!
Ky-chan
ki van írva, hogy kinek válaszolt. És tényleg nem ky-channak, hanem Gaboonak...
Jééé télleg... gomeeeeeeen nem is figyeltem...
beküldve: 2009-05-21 19:09:41
(#149) Nálunk nemrég alakult egy anime club a CAT /ceglédi anime társaság/
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
ki van írva, hogy kinek válaszolt. És tényleg nem ky-channak, hanem Gaboonak...
A világ velejéig romlott. De az élet csodálatos! Halhatatlannak lenni jó. De örökké élni jobb!
Szerk: Shuichi L Minamino 2009-05-21 19:05:06
beküldve: 2009-05-21 18:51:38
(#147) nem is bittos, h neked mondta Ky-chan... ne legyél már ien >-< Bár télleg kire mondtad???? Most már én is kiwi vok rá XD