Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Anime Club-ok
beküldve: 2010-12-28 22:36:13
(#193) Souichiro....Engem érdekelne a dolog csak az a bökkenő , hogy pécsett lakok..tőletek eléggé messze...Biztos jókat tudnánk "bandázni"...
beküldve: 2010-12-22 10:01:02
(#192) Csanytelek,Csongrád,Szentes,Nag ymágocs vonzáskörzetéből animéseket keresünk,egy új,k*rvajó klub létrehozásához.
Becsődölt a régi klub,sok nemtörődöm,meg selejt hozzáállású embörke mijatt.Szal ha szereted a japán zenét,imádsz órákon át Bleach vagy Naruto spoilereket mások előtt nyomatni,szereted a fantasztikus fanartjaidat másoknak is mutogatni,szereted az idétlenkedést,de mégis egy jó csapatra számítasz,akkor te vagy a mi emberünk!
E-mail:
Am ez csak úgy a semmiből jött,szűk,családi körbe kényszerült kis túlélőcsapatunk 4-5 aktív fővel még tart meeteket,igaz,nem a megszokott klubhelységünkben,hanem a tagok lakásán.
De azért próba cseresznye,hátha lesz itten újra vmi jó meet Csongrád és Szentes városkájában.
Becsődölt a régi klub,sok nemtörődöm,meg selejt hozzáállású embörke mijatt.Szal ha szereted a japán zenét,imádsz órákon át Bleach vagy Naruto spoilereket mások előtt nyomatni,szereted a fantasztikus fanartjaidat másoknak is mutogatni,szereted az idétlenkedést,de mégis egy jó csapatra számítasz,akkor te vagy a mi emberünk!
E-mail:
norbi.forgo@freemail.hu
Am ez csak úgy a semmiből jött,szűk,családi körbe kényszerült kis túlélőcsapatunk 4-5 aktív fővel még tart meeteket,igaz,nem a megszokott klubhelységünkben,hanem a tagok lakásán.
De azért próba cseresznye,hátha lesz itten újra vmi jó meet Csongrád és Szentes városkájában.
B'z no... B'z no... B'z no LIVE-GYM ni youkoso!
beküldve: 2010-10-25 20:39:47
(#191)
Szerk: Moderátor 2011-05-13 20:07:42
beküldve: 2010-08-16 19:53:28
(#189) na az úgy jóó. én talán loli ruhában mennék ki. vagyis annak mondható ruhába
*Felesleges idézet törölve. A moderátor*
Ha szerencsétlen vagy szükséged van valakire, aki még nálad is szerencsétlenebb...^^
Szerk: Moderátor 2011-05-13 20:04:53
jajaa látom... háát azt talán én se..
Majd a conon, addigra elkészül az új projekt :). Komamura már biztos meg fog valósulni, ma találtam rá a SPAR-ba kemény 1000FT-ért a fejfedőre XD (Bambusz szemetes kosár). Kiköpött olyan mint az animében
Szerk: Bandi18 2010-08-12 19:56:43
Hát jó kérdés attól függ mikorra tervezik, mivel valakinek dolgoznia is kell . Cosplayt azért nem fogok ölteni de ha mennek akkor kinézek.[/QUOTE]
Ha szerencsétlen vagy szükséged van valakire, aki még nálad is szerencsétlenebb...^^
Én a következőre szerintem elnézek :)
ami a királyi napokon lesz?? én is már tervezem..
Hát jó kérdés attól függ mikorra tervezik, mivel valakinek dolgoznia is kell . Cosplayt azért nem fogok ölteni de ha mennek akkor kinézek.
Én a következőre szerintem elnézek :)
ami a királyi napokon lesz?? én is már tervezem..
beküldve: 2010-08-12 15:35:43
(#183) Sziasztok, tudtok Békéscsabán vagy a közelében anime clubokat??
Olyan rossz, ahol lakom[Sarkad:S] nincsen semmilyen animés club vagy hasonló...még csak olyat sem ismerek akivel tudnék ilyenekről beszélgetni....elég kaka.:(
Olyan rossz, ahol lakom[Sarkad:S] nincsen semmilyen animés club vagy hasonló...még csak olyat sem ismerek akivel tudnék ilyenekről beszélgetni....elég kaka.:(
"Ha a jövőbe látsz, soha ne nézz a múltba."
Van Fehréváron is club. :) Fejér megyei animések. Egyszer szeretnék elmenni egy meet-re de egyedül nem olyan jó :) (mármint hogy te vagy csak új)[/QUOTE]
Nekem is ez a bajom, hogy mennék mindenhová, csak nincs kivel. Utána is néztem tegnap a fehérvári animecluboknak és utána eszembe is jutott, hogy tényleg van egy és emlékszem volt olyan is, hogy lesz itt con, de aztán mégsem...ilyesmi..
Ja és igen, lehet, hogy új vagyok a dologban, de inkább csak feledékeny..:P
Nekem is ez a bajom, hogy mennék mindenhová, csak nincs kivel. Utána is néztem tegnap a fehérvári animecluboknak és utána eszembe is jutott, hogy tényleg van egy és emlékszem volt olyan is, hogy lesz itt con, de aztán mégsem...ilyesmi..
Ja és igen, lehet, hogy új vagyok a dologban, de inkább csak feledékeny..:P
Sziasztok!
Nyugodtan gyertek csak talira, nem harapunk!
[Link]
Itt a fórumunk, események topicban mindig ki van írva az aktuális találkozó időpontja.
Vagy lehet engem is zaklatni : rosiel@citromail.hu
Nyugodtan gyertek csak talira, nem harapunk!
[Link]
Itt a fórumunk, események topicban mindig ki van írva az aktuális találkozó időpontja.
Vagy lehet engem is zaklatni : rosiel@citromail.hu
-Oh, I will Sekishiki Meikaiha you so hard! - Not before I Great Horn you!
Szerk: LudwigMeszter 2010-08-11 20:00:29
beküldve: 2010-08-11 19:37:09
(#179) sziasztok! aki monor környékén lakik írjon de más is írhat
ismerkednék (nem úgy :3 )
ismerkednék (nem úgy :3 )
Mondjatok meg, szfvaron is vannak animeclubok??
sziaa^^ én is fehérvári vagyok.. én nem tudok róla, de szerintem biztos van. mellesleg szfvári animés/mangás barátokat keresek..szóval ha van kedved felőlem összehaverkodhatunk..:P email címem: asarinana@citromail.hu
Van Fehréváron is club. :) Fejér megyei animések. Egyszer szeretnék elmenni egy meet-re de egyedül nem olyan jó :) (mármint hogy te vagy csak új)
Szerk: Bandi18 2010-08-11 18:38:04