Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Anime Club-ok
amugy cegléden is van anime club aminek tagja vok
Légyszives ne multipostolj! Hajrá Cegléd!
Szombaton mindenkit várunk ismét MiNK találkára a miskolci szinvapark legfelső emeletén az étterem részlegbe. Délután 4től természetesen.
no pussy, just the dicks
beküldve: 2008-11-27 18:34:13
(#100) beküldve: 2008-11-27 18:31:06
(#99) hát mit ne mondjak ez a SZAR-os dolog szánalmas egyes embereknek túl nagy az arcuk a megengedettnél
BANKAI:"hihio Zabimaru"
beküldve: 2008-11-10 15:04:38
(#98) No mindegy, szerencsére most nem Edvin volt a hibás, így ha olvastad te is akkor bocs...
beküldve: 2008-11-07 14:10:41
(#97) kezdem már nagyon unni, hogy van egy-két ember aki próbálja lejáratni a szentesi animéseket, mindenféle hülye dolgok kitalálásával....
Nagashi írta, hogy nem tudtunk volna kevésbé cikibb nevet kitalálni a SZAR-nál...
Nem tudom ki vagy, de ne nézd már ennyire hülyének a szentesi embereket és itteni animéseket, hogy egy ilyen ciki névvel hozakodunk elő...
Ez a név meg sem fordult a fejünkben, addig amíg nem írta le Edvin a fórumunkra x nappal ezelőtt....
(*Na igen éjjel-nappal ha teheti cukkolja a szentesi animéseket, amikor ő maga meg hatalmas BLEACH fun...)
Tehát a szentesi animések egy része a SZEM-re azaz SZentesi animE Meetre jár, a másik része meg alapból nem jön vagy nem érdekli, vagy lásd Edvin-t csak szívózik...
köszöntem ismét...
egyébbként a környékbeli animéseket ha akarnak elnézhetnek a meetünkre...
Ha már itt vagyok, hadd kérdem már meg, hogy a szegedieket és kkieket érdekelne egy tali Szegeden?
Jó magam kíváncsi vagyok az ottani arcokra is, akit igen az írhat a set-chan@mailbox.hu címre...
Nagashi írta, hogy nem tudtunk volna kevésbé cikibb nevet kitalálni a SZAR-nál...
Nem tudom ki vagy, de ne nézd már ennyire hülyének a szentesi embereket és itteni animéseket, hogy egy ilyen ciki névvel hozakodunk elő...
Ez a név meg sem fordult a fejünkben, addig amíg nem írta le Edvin a fórumunkra x nappal ezelőtt....
(*Na igen éjjel-nappal ha teheti cukkolja a szentesi animéseket, amikor ő maga meg hatalmas BLEACH fun...)
Tehát a szentesi animések egy része a SZEM-re azaz SZentesi animE Meetre jár, a másik része meg alapból nem jön vagy nem érdekli, vagy lásd Edvin-t csak szívózik...
köszöntem ismét...
egyébbként a környékbeli animéseket ha akarnak elnézhetnek a meetünkre...
Ha már itt vagyok, hadd kérdem már meg, hogy a szegedieket és kkieket érdekelne egy tali Szegeden?
Jó magam kíváncsi vagyok az ottani arcokra is, akit igen az írhat a set-chan@mailbox.hu címre...
Szerk: Set 2008-11-07 15:35:09
beküldve: 2008-11-07 14:00:30
(#96) Aki miskolcon vagy annak környékén lakik ugye jár rendesen szombatonként meetre? (16:00 szinvapark étterem részleg, a kávézó meletti hosszúasztalok)
Szeretettel vár mindenkit a MiNK, az ország egyik legrégebbi animeklubbja (idén 10 éves )
Szeretettel vár mindenkit a MiNK, az ország egyik legrégebbi animeklubbja (idén 10 éves )
no pussy, just the dicks
A SzAR (Szentesi Anime Rajongók) tagokat keresnek. klubpóló is van XD
(Bocsánat, ezt nemtudtam kihagyni...)
(Bocsánat, ezt nemtudtam kihagyni...)
ööö.... ismétlés:SZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ Z
Vezérlői hiba
A gép gondja:
RENDSZERHIBA A GÉP MEGSEMISÍTI MAGÁT
10 9 8 7 6 5 4 3 2 1 0 BUMM! NAJÓ A GÉP KIAKADT AZ EMIATTI SZÓ MIATT: SzAR (Szentesi Anime Rajongók) vvúúúúúúúúúúú
Erre aludni kell gépem!
XD XD XD XD XD XD
Lemerném fogadni, hogy Edvintől származik a név, a múltkorában a SZEM fórumon ő viccelődött ezzel a névvel...
Először is nem "SZAR" a nevünk, hadd cáfoljam meg, mint a meet alapítója, hanem SZEM és nov. 3-án lettünk 1 évesek...
SZEM - SZentesi animE Meet
És ez a weblap:
[Link]
És íme a klubpóló terve:
[Link]
köszöntem...
beküldve: 2008-10-11 16:58:39
(#94) Ideje kijelenteni, hogy lesz NAK oldal. Más néven Nagykanizsai Anime klub.
Jelenleg ezen a címen érhetőő el a fórum: www.nak.cjb.hu/forum/
De költözés lesz, mert a tárhelyszolgáltató egy nagy darab ... (az) (részletek a fórumban, ha meg tudjátok nyitni x'D)
Az új címet majd küldöm!
És költözzetek Nagykanizsára. (Van sütink is ;) x'D
Jelenleg ezen a címen érhetőő el a fórum: www.nak.cjb.hu/forum/
De költözés lesz, mert a tárhelyszolgáltató egy nagy darab ... (az) (részletek a fórumban, ha meg tudjátok nyitni x'D)
Az új címet majd küldöm!
És költözzetek Nagykanizsára. (Van sütink is ;) x'D
csoki mindenki
nem tudja vk, fehérváron van anime club?
Biztos, van kisebb-nagyobb club. Én Székesfehérvárra járok iskolába, nem hallottam még felőle.Ű
Ma felfedezte az egyik osztálytársam, hogy animés vagyok, feltűntek neki a könyveimen az animés vignetták.
Szerk: Sakamoto Riku 2008-10-07 21:06:24
beküldve: 2008-10-07 19:23:41
(#92) estleg nem lakik valaki Telki közelében? bár elég kicsi az esély...
Don't forget to remember me.
Google a barátod.
"People never grow up, they just learn how to act in public." -Bryan White
beküldve: 2008-10-07 19:08:18
(#90) csoki mindenki
Az élet egy hülye játék aminek csak én nem tudom a szabályait...
Tudom, a Békéscsabai Media Marktban dolgozott. ^^
Honnan tudod? Ismered őt?
supermario4ever vagyok a Gamer365-ről.
Mindegyik játéknak van története. Egynek azonban legendás: THE LEGEND OF ZELDA!!! http://hungarianzelda.blogspot.com Megumi Hayashibara és Okui Masami fansite: www.megumiandmasami.gportal.hu
Tudom, a Békéscsabai Media Marktban dolgozott. ^^
Honnan tudod? Ismered őt?
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
beküldve: 2008-10-07 14:36:57
(#87) Szlovákiában pontosabban Rimaszombatban is nyílt Anime Club a környéken lakó Anime Fanokat szeretettel várunk.
Tag bárki lehet, mindössze MSN-en kell írnia, és itt megdumáljuk a helyszínt és az időpontott.
MSN - dobi.peti@orangemail.sk
Tag bárki lehet, mindössze MSN-en kell írnia, és itt megdumáljuk a helyszínt és az időpontott.
MSN - dobi.peti@orangemail.sk
Táncolj Hercegnő!