Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Anime Club-ok
ezt kinek írtad?
Berni írta, hogy náluk Egerben nincs Anime Club, erre írtam, hogy Veszprém környékében sincs.
beküldve: 2008-04-16 22:44:45
(#55) Nálunk ( Kaposváron ) most alakul a club. Jó, hogy végre személyesen is tudok valakikkel animékről, mangákról beszélni,akik tudják is, hogy miről hablatyolok, nem csak msn-en, még akkor is, ha igen fiatal a társaság.
"Startings are usually scary and endings are usually sad, but it's everything in between that makes it all worth living."
beküldve: 2008-04-16 21:21:19
(#54) ezt kinek írtad?
Tanulok, mert a tanulás előbb-utóbb meghozza a gyümölcsét. És mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni...
beküldve: 2008-04-16 20:55:28
(#53) beküldve: 2008-04-16 17:11:36
(#52) ÓÓ de jó nektek...nálunk itt Egerben szerintem biztosan nicsen semmmilyen animés club
Megszállott Naruto rajongó!!"Az életed üres,csak létezel de nem élsz...álmok nélkül"(By my favourite)
Mindig meglepődök hány megyei animés arc van, és én oly' keveset ismerek :)
Ezzel én is így voltam amíg meg nem ismertem a
Notesz klub-ott. Ajánlom neked is.
A mostani vetítés/találozó is jól alakult.
Kedvenc animém az Ezüst Nyíl!
Egyébként én is Békés megyei vagyok.
Tényleg? Nem gondoltam volna, mert én is ^.^ Kicsi ez a rohadt világ. Mindig meglepődök hány megyei animés arc van, és én oly' keveset ismerek :)De így is vannak olyan bunkók a suliban akik szeretenek ezzel cikizni.
Nem kell rájuk figyelni. Engem nem cikiznek vele, csak lefikázzák. De egy páran megértették, sőt valaki még mangát is kér kölcsön tőlem.
Ahol én lakok ott az emberek 99%-a azt se tudja mi az anime...Sőt! Engem kiröhögnek a hobbim miatt
Téged legalább csak kiröhögnek
Akkor meg szerintetek nekem az új iskolában hogyan fogadták, hogy engem érdekel a japán kultúra és megtudom különböztetni a DragonBallt a Sámánkirálytól vagy Japánt Kínától... Egyik alkalommal arról is tanubizonyságot kaptam, hogy egy bizonyos tanárom nemtudja, hogy Tokió nem Kínában hanem Japánban van... Meg azért ha valaki azt mondja nekem, hogy Japán=Kína=Korea egyremegy tökmindegy akkor nagyon nagy agymosást szoktam tartani, hogy a II. Világháborúban nem volt mindegy, hogy Japán támadja-e Kínát és Kóreát vagy fordítva. De vannak aranyos megértő osztálytársaim egyszer Ők is rámerészelték mondani a topicra, hogy tökmindegy fogtam egy papírost és leírtam Japán és Kína kultúrális és egyéb különbségeit. Elolvasták és megértették, hogy a két ország azért eléggé különbözik. De így is vannak olyan bunkók a suliban akik szeretenek ezzel cikizni. Aztán visszavágok az alapvetőintelligencie elvével és máris elcsendesülnek
INGYEN ÖLELÉS! :)
Szerk: NortonGirl 2008-04-14 08:01:14
beküldve: 2008-04-12 20:55:02
(#47) A Gödöllő Anime Club (GAC) is szivesen várja az új tagokat, hiszen most egy nagy projectre készülünk és ahhoz egy jó csapat szükséges
Valamint újításaink is lesznek a meetekkel kapcsolatosan o(^.-)v
[Link]
Valamint újításaink is lesznek a meetekkel kapcsolatosan o(^.-)v
[Link]
Szerk: Blanks 2008-04-12 20:59:16
beküldve: 2008-04-03 14:25:43
(#46) Aki még nem hallota volna Anime vetítést lesz Békéscsabán a Notesz Klub szervezésében.
Információk:
[Link]
vagy a Notesz klub fórumán
[Link]
Én mint Notesz Klub tag, biztos ott leszek.
Információk:
[Link]
vagy a Notesz klub fórumán
[Link]
Én mint Notesz Klub tag, biztos ott leszek.
Kedvenc animém az Ezüst Nyíl!
Hát, reménykedem benne, hogy nincs.
Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet. És attól szar, hogy meg is történik.
Én, én, én!! Engem érdekelne a dolog!
Már ha nem vagyok túlkoros a csapatba
Van olyan, hogy túlkoros?
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Én, én, én!! Engem érdekelne a dolog!
Már ha nem vagyok túlkoros a csapatba
Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet. És attól szar, hogy meg is történik.
Szerk: Mariko 2007-12-16 14:44:03
beküldve: 2007-12-15 20:27:31
(#42) A Zala megyei Anime Társaság tagok jelentkezését várja!
A ZAMAT körein belül már létezik egy zalaegerszegi közösség, és most főleg Dél-Zalából keresünk tagokat, hogy létre tudjunk hozni egy nagykanizsai bázist is.
Érdeklődni lehet a honlapon:
http://www.za_mat.extra.hu/wel come.html
illetve nálam. :)
A ZAMAT körein belül már létezik egy zalaegerszegi közösség, és most főleg Dél-Zalából keresünk tagokat, hogy létre tudjunk hozni egy nagykanizsai bázist is.
Érdeklődni lehet a honlapon:
http://www.za_mat.extra.hu/wel come.html
illetve nálam. :)
"Amely istenhez nincs közöd, az nem bűntet"