Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Anime Club-ok
beküldve: 2007-09-26 15:36:11
(#26) Fehérvári emberke mennyi van? Csak mert nekiálltunk a helyi klub megszervezésének, szal akit érdekel az írjon a ludwigmeszter@citromail.hu címre.
-Oh, I will Sekishiki Meikaiha you so hard! - Not before I Great Horn you!
beküldve: 2007-09-25 22:19:37
(#25) énmeg itten mekkérdezném (mégeccer) h van e itt rajtam kívül veszprém megyei egyén...
szóval?
szóval?
Tanulok, mert a tanulás előbb-utóbb meghozza a gyümölcsét. És mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni...
beküldve: 2007-09-19 09:37:59
(#24) He-he....itt ilyen téma is van!?
Látszik, hogy sűrűn járok ide! ^^'
Olyan jó látni, hogy gombamód szaporodnak a klubbok, baráti körök....
Én már hónapok óta próbálok összehozni egy 17. kerületi animeklubbot (R.A.K) a barátnőmmel, de eddig senki nem akart csatlakozni! (Bár az is lehet, hogy csak kevesen tudnak róla...)
Nem hiszem el, hogy nincs a 17.ker-ben animerajongó csak én meg barátnőm!
Ha valaki tud ilyen emberről, rajtunk kívül az szóljon már neki! Köszke!
Látszik, hogy sűrűn járok ide! ^^'
Olyan jó látni, hogy gombamód szaporodnak a klubbok, baráti körök....
Én már hónapok óta próbálok összehozni egy 17. kerületi animeklubbot (R.A.K) a barátnőmmel, de eddig senki nem akart csatlakozni! (Bár az is lehet, hogy csak kevesen tudnak róla...)
Nem hiszem el, hogy nincs a 17.ker-ben animerajongó csak én meg barátnőm!
Ha valaki tud ilyen emberről, rajtunk kívül az szóljon már neki! Köszke!
Én spec nem Gyálon lakok, de azért egész közel ahhoz hogy kinézzek, ha mégis összehozzátok azt a klubot!
lumana.wordpress.com
Aki még nem csatalkozott semilyen manga vagy anime club-hoz az jöjjön el Gazdagrétre csütörtökönként (6-8-ig)! Mindenkit szeretettel várok!
Ekler, kifejtenéd kicsit bővebben? Hátha kidugom arrafele az arcom. Azt hátha megvilágosodom.
beküldve: 2007-09-13 17:00:37
(#21) a Gyáliak is csinálhatnának egy klubotXD (személy szerint benne lennék az 5letben, csak látszólag nem érdekel naon senkit sem^^")
Meg akar halni? Hívja Moonie-t, ingyen és bérmentve shinigamivá változtat bárkit; csupán egy szívenszúrás, és kész!XD
beküldve: 2007-09-12 22:15:39
(#20) van itt rajtam kívül veszprém megyei létforma?
Tanulok, mert a tanulás előbb-utóbb meghozza a gyümölcsét. És mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni...
Én meg sehová se Szombathelyen amúgy van?
Jah van a SzASz-Szombathelyi Anime Szövetség
"Ki korán kel, később még többet alhat!" Éljen a Szundikátus!
beküldve: 2007-09-12 15:02:39
(#18) Aki még nem csatalkozott semilyen manga vagy anime club-hoz az jöjjön el Gazdagrétre csütörtökönként (6-8-ig)! Mindenkit szeretettel várok!
Csak az tud szívből nevetni aki már elegett szenvedett!
Szerk: Ekler 2007-09-12 15:03:37
Hm. :) Olvasva az eddigieket, eskü tök jó, hogy ilyen is van. Nem hallottam még ilyesmiről, bár sejthető volt, hogy létezik. Esetleg budapesti/újpesti klub vhol?
Pesten a Westendben a kajáldáknál vannak (én csak nagyritkán járok oda ingázó lévén), szombaton 4 körültől olyan 7-8ig, bár most h jó az idő, szerintem a tetőkerten lesz.
beküldve: 2007-05-18 20:47:13
(#16) Hm. :) Olvasva az eddigieket, eskü tök jó, hogy ilyen is van. Nem hallottam még ilyesmiről, bár sejthető volt, hogy létezik. Esetleg budapesti/újpesti klub vhol?
"Félünk tisztán látni, és félünk, hogy tisztán látnak minket."
Ha Gyálon lenne anime club akkor innen Vecsésről még át is tolnám a képem, de sajna ott és itt sincs
Csinálni kéne, én aszondom
Meg akar halni? Hívja Moonie-t, ingyen és bérmentve shinigamivá változtat bárkit; csupán egy szívenszúrás, és kész!XD
beküldve: 2007-05-18 14:07:54
(#14) Én a miskolci MiNK-esekhez tartozom. Bár nagy a távolság, havonta egyszer minimum meglátogatom őket.
Real World Espada!
beküldve: 2007-05-18 13:51:09
(#13) Ha Gyálon lenne anime club akkor innen Vecsésről még át is tolnám a képem, de sajna ott és itt sincs
"A SÖR lassan butít, de nem baj én ráérek." ̿ ̿̿̿̿̿ ̿ ̿̿̿̿'̿'\̵͇̿̿\=((•̪●))=/̵͇̿̿/'̿̿ ̿ ̿ ̿ ̿̿
beküldve: 2007-05-18 12:04:34
(#12) én a szegedi meetre, a SZMAKba járok, minden héten csüt. 4-től találkozunk az Ifjúsági Házban, amit ugyan most felújítanak, de ált. előtte találkozunk, és onnan megyünk valahova.