Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Anime Club-ok
beküldve: 2007-05-18 11:49:15
(#11) Tavaly remek kezdeményezés volt Bp-n a Millenárisban a Budapesti Animációs Filmklub szervezésében, Anime tavasz címmel!
Felhozatal:
Porco Rosso, Perfect Blue, Grave of the Fireflies, Vampire Hunter D - Bloodlust, Vision of Escaflowne: A Girl in Gaia, Revolutionary Girl Utena
Ez volt a tavaszi menet, aztán ősszel rövidebb történetek mentek.
Idén nem hallottam hasonlóról, pedig nagy sikere volt, a Millenáris Fogadója púpos volt a tömegtől.
Kérünk még ilyeneket ide a főfaluba!
Felhozatal:
Porco Rosso, Perfect Blue, Grave of the Fireflies, Vampire Hunter D - Bloodlust, Vision of Escaflowne: A Girl in Gaia, Revolutionary Girl Utena
Ez volt a tavaszi menet, aztán ősszel rövidebb történetek mentek.
Idén nem hallottam hasonlóról, pedig nagy sikere volt, a Millenáris Fogadója púpos volt a tömegtől.
Kérünk még ilyeneket ide a főfaluba!
If you fight for peace, then peace is only a dream for you. But you fight for it so others can live your dream.
beküldve: 2007-05-18 11:05:18
(#10) beküldve: 2007-05-18 06:49:57
(#9) Én meg sehová se Szombathelyen amúgy van?
"Mióta oly jelentéktelen vagyok, hibáim egyre ismétlődnek. Vajon mennyire kell megerősödnöm, hogy senki se sérüljön meg?"
beküldve: 2007-04-08 22:16:43
(#8) Én az Egri anime filmklubb-ba járok, ami minden héten tart meet-et is, meg vetítést is. Elég szép számmal szoktunk megjelenni, és a társaság tagja is nagyon jü fejek, ha valaki Eger környékén lakik, annak csak ajánlani tudom. ^^
Egy kis info rólunk: [Link]
Egy kis info rólunk: [Link]
"A sötétség birodalmában egyetlen lámpa világít. Ha keresel valamit, hol keresed? Válasz: a lámpa fényében. Probléma: nem ott van..."
Szerk: Tatsu-san 2007-04-08 22:18:26
beküldve: 2007-04-08 22:08:36
(#7) Hú, de süti lenne
Kérdés: ki csinálná meg?^^" (én erősen kétlem, nekem már az RPG-m szervezése is elég feladat^^ de ha valaki csinálna Gyáli Anime Clubot, örömmel csatlakoznék )
Kérdés: ki csinálná meg?^^" (én erősen kétlem, nekem már az RPG-m szervezése is elég feladat^^ de ha valaki csinálna Gyáli Anime Clubot, örömmel csatlakoznék )
Meg akar halni? Hívja Moonie-t, ingyen és bérmentve shinigamivá változtat bárkit; csupán egy szívenszúrás, és kész!XD
Hát igen, jó lenne...
Ha elég nagy létszámú lenne a club, akkor szerintem akár a közösségi házban is lehetne, az pont az ilyenekre való...
Még a Gyáli Újságba is beraknák...
Ha elég nagy létszámú lenne a club, akkor szerintem akár a közösségi házban is lehetne, az pont az ilyenekre való...
Még a Gyáli Újságba is beraknák...
beküldve: 2007-04-06 16:02:18
(#5) üdv, gyáli sorstárs^^
Hát igen, csak Gyál nem valami nagy város, és nem ismerek túl sok anime rajongót errefelé-.- Azt sem tudom, a meeteket hol lehetne szervezni^^"
Pedig milyen jó lenne
Hát igen, csak Gyál nem valami nagy város, és nem ismerek túl sok anime rajongót errefelé-.- Azt sem tudom, a meeteket hol lehetne szervezni^^"
Pedig milyen jó lenne
Meg akar halni? Hívja Moonie-t, ingyen és bérmentve shinigamivá változtat bárkit; csupán egy szívenszúrás, és kész!XD
beküldve: 2007-04-06 14:15:54
(#3) NortonGirl tök jó ötlet volt ez a topic , gratula!!
Én a KAMI azaz a Kecskeméti Anime Meet főszervezője vagyok és januárban kezdtünk a környékbeli rajongókkal találkozgatni. Általában 2 hetente van az összejövetelünk és próbáljuk változatos programokkal elütni az időt: filmvetítéssel, Ps2-zéssel, anime vetélkedővel vagy akár társasozással. Saját honlapunk még nincs, de készülget...
Addig is a Mizuiro-Rakuen oldalunk fórumán lehet a KAMI-sokat megtalálni. [Link]
Én a KAMI azaz a Kecskeméti Anime Meet főszervezője vagyok és januárban kezdtünk a környékbeli rajongókkal találkozgatni. Általában 2 hetente van az összejövetelünk és próbáljuk változatos programokkal elütni az időt: filmvetítéssel, Ps2-zéssel, anime vetélkedővel vagy akár társasozással. Saját honlapunk még nincs, de készülget...
Addig is a Mizuiro-Rakuen oldalunk fórumán lehet a KAMI-sokat megtalálni. [Link]
Szerk: Daisuke Ido 2007-04-06 14:20:47
beküldve: 2007-04-06 12:58:12
(#2) Ha lenne Gyáli Anime Club, oda én is szívesen járnékX33
Nekem az anime clubbom a "Bleach RPG", amit én alapítottam^^ Nem nevezhető hivatalos klubnak, de meetek is voltak szép számmal (oké, még 1 éves évforduló sem volt, de ez még nem akadályozhat meg a meet-szervezésben^^), és persze RPG-zünk
Ha valakit érdekel az RPG (ami mellesleg Mo. egyetlen Bleaches szerepjáték oldala): www.bleachrpg.extra.hu
Bár bizonyos okok miatt nemrég volt restart, így előről kezdtük a történetet^^;
Nekem az anime clubbom a "Bleach RPG", amit én alapítottam^^ Nem nevezhető hivatalos klubnak, de meetek is voltak szép számmal (oké, még 1 éves évforduló sem volt, de ez még nem akadályozhat meg a meet-szervezésben^^), és persze RPG-zünk
Ha valakit érdekel az RPG (ami mellesleg Mo. egyetlen Bleaches szerepjáték oldala): www.bleachrpg.extra.hu
Bár bizonyos okok miatt nemrég volt restart, így előről kezdtük a történetet^^;
beküldve: 2007-04-06 11:38:34
(#1) Nos igen, az Anime Clubok is kezdenek elterjedni Magyarországon, hála az Égnek :) Gondolom innen jópáran tagjai valamelyik anime clubnak. Szerény személyem vezetőhelyettes (Mama-san) a Soproni Anime Club-ban. Egy kis információt itt találhatsz rólunk: www.sac.extra.hu vagy tőlem érdeklődsz :)
INGYEN ÖLELÉS! :)