Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Anime Club-ok
beküldve: 2008-09-11 19:24:37
(#71) A SzAR (Szentesi Anime Rajongók) tagokat keresnek. klubpóló is van XD
(Bocsánat, ezt nemtudtam kihagyni...)
(Bocsánat, ezt nemtudtam kihagyni...)
"People never grow up, they just learn how to act in public." -Bryan White
Vigyázzatok, a cseppkőbarlang közelében van egy étterem, ahol romlott a sajt! Én ott ettem tavaly és nagyon rosszul voltam utána, ki is adtam magamból a sajtos húst.
Most barlangászni nem akarunk csak valami bográcsot terveztünk:) Amúgy sejtem melyik "étteremre" gondolsz ott egyszer kaptunk romlott sört ÜVEGESET! Szóltunk és kicserélték...nagyon odafigyelhetnek a raktárkészletre, ha néha napján előkerül egy üveggel a múlt évezredből
FiFo elv Failed
no pussy, just the dicks
Vigyázzatok, a cseppkőbarlang közelében van egy étterem, ahol romlott a sajt! Én ott ettem tavaly és nagyon rosszul voltam utána, ki is adtam magamból a sajtos húst.
Szerk: .., 2008-09-11 16:47:22
Üdvözlet. Új vagyok. Én Nagykanizsáról írok, és ahogy látom kevés animés van.
Szóval Nagykanizsai animéseket keresek.
Máris találtál egyet!
Sajnos tényleg elég szegény animefanokban a város.
Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet. És attól szar, hogy meg is történik.
beküldve: 2008-09-11 15:05:54
(#67) Most szombaton a MInK (miskolci anime klub) kirándulást szervez Lillafüredre. Minden kedves érdeklődőt szeretettel várunk 12:00-re a lillafüredi kisvasút lillafüredi állomására!
Piát kaját hozzon mindenki!
Piát kaját hozzon mindenki!
főleg piát
no pussy, just the dicks
beküldve: 2008-09-11 00:12:10
(#66) Üdvözlet. Új vagyok. Én Nagykanizsáról írok, és ahogy látom kevés animés van.
Én most költöztem el Békés Megyéből, itt lakok Kaposváronn^^
Ha van valaki olyan kedves, kaposvári egyén, legyen olyan szíves írja meg, hogy akkor most mi ez a két felé szakadás, mert úgy látom, pont a legjobbkor léptem be XD
[OFF] Egyébként volt Békéscsabán anime club. Megszűnt, de újra kezdték. Notesz-klub^^ Majd keress rá a neten, tavaly nyáron volt egy bemutatójuk a Centerben^^
Igen szerencsére már én is tag vagyok, pár találkozón is voltam már és elmodhatom, hogy nagyon jó a társaság.
De azért köszönöm.
Kedvenc animém az Ezüst Nyíl!
Ezzel így vagyok én is. Békés megyében egy Anime Club-ról
sem tudok. Legszívesebben ""ha valóban nem lenne"" és tisztában lennék a feltételelekel és a szükséges eszközökel és íratokal....stb, akkor belevágnék egy Békési Anime Club létrehozásába. Sajnos hivatalos ügyek intézésében nem mozgok othoniasan. Gondolom, kell egy helyiség ahol elférnénk, (amit biztos bérelni kell + az eszközök) vetítő, nem árt ha büfé is van a közelben vagy valami ilyesmi.
De hogy ehez kellenek-e valamilyen papírok azt nem tudom, no meg ezt egy személy saját zsebből nehezen tudná elérni, ehez CSAPAT kell, én kb 4-5 embert ismerek aki Békés megyei és AnimeFan + plusz a létszám is fontos a Clubok-nál.
sem tudok. Legszívesebben ""ha valóban nem lenne"" és tisztában lennék a feltételelekel és a szükséges eszközökel és íratokal....stb, akkor belevágnék egy Békési Anime Club létrehozásába. Sajnos hivatalos ügyek intézésében nem mozgok othoniasan. Gondolom, kell egy helyiség ahol elférnénk, (amit biztos bérelni kell + az eszközök) vetítő, nem árt ha büfé is van a közelben vagy valami ilyesmi.
De hogy ehez kellenek-e valamilyen papírok azt nem tudom, no meg ezt egy személy saját zsebből nehezen tudná elérni, ehez CSAPAT kell, én kb 4-5 embert ismerek aki Békés megyei és AnimeFan + plusz a létszám is fontos a Clubok-nál.
Én most költöztem el Békés Megyéből, itt lakok Kaposváronn^^
Ha van valaki olyan kedves, kaposvári egyén, legyen olyan szíves írja meg, hogy akkor most mi ez a két felé szakadás, mert úgy látom, pont a legjobbkor léptem be XD
Egyébként volt Békéscsabán anime club. Megszűnt, de újra kezdték. Notesz-klub^^ Majd keress rá a neten, tavaly nyáron volt egy bemutatójuk a Centerben^^
Én voltam a Kék Trollféleség a Sakuraconon xD =)
beküldve: 2008-08-18 11:35:55
(#63) Gyöngyösi Anime Club
Honlap:www.gameet.gportal.hu
Várunk minden kedves érdeklődőt!
Honlap:www.gameet.gportal.hu
Várunk minden kedves érdeklődőt!
アニメ&マンガ 永遠に!!!^^
beküldve: 2008-08-18 11:14:03
(#62) [Sz]ázhalombattai [A]nime [K]lub szívesen vár minden anime rajongót!
további info: [Link]
további info: [Link]
私は日本のファンです。
beküldve: 2008-08-18 11:03:20
(#61) nálunk is kéne egy anime club
igaz nem lenne valami sok tag mivel csak egy nagy anime fant ismerek aki nem más mint a bátyám.
igaz nem lenne valami sok tag mivel csak egy nagy anime fant ismerek aki nem más mint a bátyám.
többször is elolvastam és nézegettem h télleg EGER van e odaírva...de arra jutottam h az...
viszont ebben az esetben fel kell h világosítsalak h földrajzi ismereteid némileg, mondom némileg hiányosak...Eger és Veszprém relatíve elég messze esik egymástól...
jaa és azsem igaz h VP megyében nincs animeclub otvan pl a pápai, aminek tagja vok, Mondoban is bennevoltunk...
ŐŐm...tom h ezt Rikunak Írtad de én úgy értettem hogy Itt a Neten jobb beszélgetni mintha itt lennék mondjuk Egerben a többiekkel de az is jó lenne viszont ebben az esetben fel kell h világosítsalak h földrajzi ismereteid némileg, mondom némileg hiányosak...Eger és Veszprém relatíve elég messze esik egymástól...
jaa és azsem igaz h VP megyében nincs animeclub otvan pl a pápai, aminek tagja vok, Mondoban is bennevoltunk...
Megszállott Naruto rajongó!!"Az életed üres,csak létezel de nem élsz...álmok nélkül"(By my favourite)
beküldve: 2008-04-18 16:24:50
(#59) Tudom, hogy Eger és Veszprém messze van egymástól, valamint azt is, hogy van Pápán anime club. De én közelebbi térségre gondoltam, nem egész Veszprém megyében.
ezt kinek írtad?
Berni írta, hogy náluk Egerben nincs Anime Club, erre írtam, hogy Veszprém környékében sincs.
többször is elolvastam és nézegettem h télleg EGER van e odaírva...de arra jutottam h az...
viszont ebben az esetben fel kell h világosítsalak h földrajzi ismereteid némileg, mondom némileg hiányosak...Eger és Veszprém relatíve elég messze esik egymástól...
Tanulok, mert a tanulás előbb-utóbb meghozza a gyümölcsét. És mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni...
Berni írta, hogy náluk Egerben nincs Anime Club, erre írtam, hogy Veszprém környékében sincs.
Hát igen de sztem én jobban érzem magam az itteni barátaimmal , mint pl ha ott lennék csak mi a Cont használjunk a találkozók helyett
,de remélhetőleg ott is jó lenne^.^Megszállott Naruto rajongó!!"Az életed üres,csak létezel de nem élsz...álmok nélkül"(By my favourite)