Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Anime Club-ok
hová fog fajulni még a világ?? én azt hittem h az animéseknek össze kell tartaniuk, de úgy látszik tévedtem...
Nem kell ennyire kiadni, persze biztos rosszul esett, dehát ahány ember, annyi szokás.
Másrészt ahogy népszerűsödik valami, úgy lesz egyre több fan és egyre több szokás...(ezt jól megaszondtam... )
És - akár még- egyre több súrlódás is.
A lényeg, hogy Ti jól érezzétek magatok és úgy alakítsátok a klubbot, ahogy az a nektek, tagoknak tetszik.
^_^ "Don't believe in yourself! Believe in me who believes in you!" TTGL XD
Szerk: asx 2007-12-07 20:14:57
Ezzel így vagyok én is. Békés megyében egy Anime Club-ról
sem tudok. Legszívesebben ""ha valóban nem lenne"" és tisztában lennék a feltételelekel és a szükséges eszközökel és íratokal....stb, akkor belevágnék egy Békési Anime Club létrehozásába. Sajnos hivatalos ügyek intézésében nem mozgok othoniasan. Gondolom, kell egy helyiség ahol elférnénk, (amit biztos bérelni kell + az eszközök) vetítő, nem árt ha büfé is van a közelben vagy valami ilyesmi.
De hogy ehez kellenek-e valamilyen papírok azt nem tudom, no meg ezt egy személy saját zsebből nehezen tudná elérni, ehez CSAPAT kell, én kb 4-5 embert ismerek aki Békés megyei és AnimeFan + plusz a létszám is fontos a Clubok-nál.
sem tudok. Legszívesebben ""ha valóban nem lenne"" és tisztában lennék a feltételelekel és a szükséges eszközökel és íratokal....stb, akkor belevágnék egy Békési Anime Club létrehozásába. Sajnos hivatalos ügyek intézésében nem mozgok othoniasan. Gondolom, kell egy helyiség ahol elférnénk, (amit biztos bérelni kell + az eszközök) vetítő, nem árt ha büfé is van a közelben vagy valami ilyesmi.
De hogy ehez kellenek-e valamilyen papírok azt nem tudom, no meg ezt egy személy saját zsebből nehezen tudná elérni, ehez CSAPAT kell, én kb 4-5 embert ismerek aki Békés megyei és AnimeFan + plusz a létszám is fontos a Clubok-nál.
Van Békés megyei club. SZANK and SZAM azaz Szentesi Anime Klub és Meet. MyVipen megtalálhatóak, de van külön fórum is és weboldala is. Szokott meet is lenni, bár én ebben nem vagyok otthon. Nem szoktam eljárni.
Az élet olyan,mint a viharos tenger,melyben csak dolgozik az ember.S ha egyszer céljára talál,csónakját felborítja a halál.
beküldve: 2007-12-07 19:18:12
(#39) ezt el kell mesélnem nektek. ma volt (mint általában péntekenként) klubtalálkozó. a multkor eljött egy lány és kiderült h van egy másik animés meet is ebben a városban. mondjuk a mi klubunk hamarabb volt, mint az ő meetjük. aztán ma megint megjelent a lány. ugye a klubelnök mondta neki h nyugodtan jöhetnének ők is péntekenként, meg jó lenne összeismerkedni. aztán mikor ma rákérdeztünk elutasító választ kaptunk. és amikor a klubelnök megkérdezte h miért a válasz ez volt: "De mi fordítói csoport vagyunk!" kb 5 percig volt itt a lány aztán elment. azt hittem ott hidalok le! miért baj az h a mi klubunk nem akarja elkötelezni magát bizonyos feladatokkal (pl fordítások, amv gyártások stb...)?? mi csak jól akarjuk érezni magunkat! néha animét nézünk, gitározunk vagy éppen unot játszunk (mint ma). tök lekezelően hatott az egész énrám... azért elég durva szerintem h itt (és más fórumokon is) sokan azon sajnálkoznak h nincs a városukba klub ill társaság itt meg kettő is van és az egyik az teljesen elutasító! hová fog fajulni még a világ?? én azt hittem h az animéseknek össze kell tartaniuk, de úgy látszik tévedtem...
http://vadooc.blogspot.com/ ~yuri love~
Ezzel így vagyok én is. Békés megyében egy Anime Club-ról
Kicsit túlragozod a dolgot. Egy anime clubhoz elsőkörben emberek kellenek meg egy hely ahol összejöhettek. Nem kell hivataloskodni, nem szervezetet akarsz létrehozni. egyszerűen keresel pár békés megyei arcot, egyezztettek egy időpontot és jól érzitek magatokat. Ha meg tényleg összejön 10-15 ember, akkor be lehet támadni egy művház kissebb helyiségét egy tv-vel meg egy dvd lejátszóval. Egyébként én is Békés megyei vagyok.
beküldve: 2007-11-12 19:51:37
(#37) Mér mit csinának veled? Am. Necro az 1% az én lennék?
"A félelem a sötét oldal kapuja. A félelem dühöt szül, a düh gyűlöletet, a gyűlölet pedig kínt és szenvedést..."
Ahol én lakok ott az emberek 99%-a azt se tudja mi az anime...Sőt! Engem kiröhögnek a hobbim miatt
Téged legalább csak kiröhögnek
"Szennyes viktoriánusok!Ők készítettek...A világosabb fény,a sötétebb árnyék?Nekem nincs szükségem őrzőre.Döntöttem.Menj el."
beküldve: 2007-11-03 20:07:23
(#35) Ahol én lakok ott az emberek 99%-a azt se tudja mi az anime...Sőt! Engem kiröhögnek a hobbim miatt
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
Elkönyvelhetsz még egy fanatikus őrültet!
Én is kanizsai vagyok, de sajnos én sem tudok semmiféle helyi klubbról. Pedig , ha volna szívesen csatlakoznék.
Én is kanizsai vagyok, de sajnos én sem tudok semmiféle helyi klubbról. Pedig , ha volna szívesen csatlakoznék.
még három ember, és elegen leszünk baráti körre
"Amely istenhez nincs közöd, az nem bűntet"
beküldve: 2007-11-03 18:43:25
(#33) Ezzel így vagyok én is. Békés megyében egy Anime Club-ról
Kedvenc animém az Ezüst Nyíl!
Szerk: Bendzsi 2007-11-03 18:45:25
Elkönyvelhetsz még egy fanatikus őrültet!
Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet. És attól szar, hogy meg is történik.
beküldve: 2007-11-02 20:55:40
(#31) Salgótarjánba tud valaki ilyenről XD
Hagane no chibi-san // Yaoi fan lettem XD
beküldve: 2007-11-02 20:29:10
(#30) Tökjó,én is már lépnék be valahova,de ez a szentedrebudakalászesetlegmége gykicsitbudais-környéken nem igazán találtam,mi meg a barátnőmmel ketten,azért kevesek vagyunk egy klubhoz,embert meg hálóval se tudtunk eddig fogni,de*rockleemódralángolós zem*nem adjuk fel
"Szennyes viktoriánusok!Ők készítettek...A világosabb fény,a sötétebb árnyék?Nekem nincs szükségem őrzőre.Döntöttem.Menj el."
Szerk: Nona 2007-11-02 20:29:57
beküldve: 2007-11-02 20:19:57
(#29) én a MAK-hoz tartozok. Mosonmagyaróvári Anime Klub
kb a hírforrás szerepét töltöm be a klubban. ^^"
kb a hírforrás szerepét töltöm be a klubban. ^^"
http://vadooc.blogspot.com/ ~yuri love~
beküldve: 2007-11-02 20:12:14
(#28) Személy szerint már régóta szemezek az anime társaságokkal, de errefelé (Nagykanizsa) ilyet keresve se találna az ember. Gondolkodtam rajta, hogy esetleg nekem kéne kezdeményeznek, hogy legalább egy baráti körig eljussunk, vagy tudjam, hogy van-e még ilyen fanatkus őrült errefelé, de nem vagyok az a vezető típus. Talán egyszer majd mellém áll a szerencse, és belefutok valami közösségbe.
"Amely istenhez nincs közöd, az nem bűntet"
Aki még nem csatalkozott semilyen manga vagy anime club-hoz az jöjjön el Gazdagrétre csütörtökönként (6-8-ig)! Mindenkit szeretettel várok!
Ekler, kifejtenéd kicsit bővebben? Hátha kidugom arrafele az arcom. Azt hátha megvilágosodom.
Mit is mondjak meg volt az első találkozó 6-an voltunk beszélgettünk a legújabb könyvekröl meghirdettem egy pályázattot, meg megismerkedtünk egymással!
Ezekre lehet számítani a következőben is meg még sok egyéb újdonságra!
Csak az tud szívből nevetni aki már elegett szenvedett!