Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze

K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!

Éjféli Opera
megvan mind a 3 kötete de nem ájultam el tőle...sőt nem is tetszett...
nekem tetszett a rajzolása, bár a történet borzasztó kaotikus volt, a szereplőkről nem mindig lehetett eldönteni, hogy épp kicsoda, illetve az se volt számomra egyértelmű, hogy akkor most kb ki gonosz, ki jó?

És jól értettem, hogy három részes össz-vissz?

Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
beküldve: 2008-12-31 12:13:18
(#38) megvan mind a 3 kötete de nem ájultam el tőle...sőt nem is tetszett...
アニメ&マンガ 永遠に!!!^^
beküldve: 2008-12-31 12:10:29
(#37) Én csak a legvégén nem értettem, miért kellett úgy elrontani..
Sokkal jobb lett vna, ha Christine-t nem rakják be oda már csak azért is... Csak ha már ez a vége, legalább kihoznának még belőle pár kötetet, hogy akkor most kivel jön össze Ein? Én személy szerint Dahlia pártját fogom!

"Hagyod magad sordódni, vagy szembeúszol az árral?"
beküldve: 2008-07-02 21:13:00
(#36) Az első kötet még nekem sem tetszett, de aztán fordult a kocka. A másodikban már kapott keretet a történet. Innentől már szívesen olvastam. (Bár érdekes módon nekem nem okozott gondot a történet megértése, az időben és térben való ugrálás ellenére
)
A grafika.... van egy enyhe Hellsing-fílingje. Nincs túlcsicsázva, sem olyan szépen és pontosan kidolgozva. De ez teszi egyedivé.
Az abszolút kedvenc rajzom pedig a harmadik kötetben van. Az, amikor Báthory "vérfürdőzik". Az egy nagyon szépen megrajzolt oldal.

A grafika.... van egy enyhe Hellsing-fílingje. Nincs túlcsicsázva, sem olyan szépen és pontosan kidolgozva. De ez teszi egyedivé.

Az abszolút kedvenc rajzom pedig a harmadik kötetben van. Az, amikor Báthory "vérfürdőzik". Az egy nagyon szépen megrajzolt oldal.

"This world is Rotten. Rotten people should be killed off to cleanse this world...."
Szerk: Saki Hanajima 2008-07-02 21:15:47
beküldve: 2008-06-08 20:15:19
(#35) Szóval:
Megvettem mind 2 kötet és egy picit megbántam!
3x kellett elolvasnom az első kötetet hogy értsem a lényegét.
Nagyon idegesítet hogy össze-vissza ugrálunk az időben, és előjött az a baj, ami még soha egyetlen mangánál sem, hogy: ez most ki? hogy került ő ide? most hol vagyunk? MIVAN?
A rajzolása tényleg szép, a vérfarkasok
egyszerűen "gyönyörűek"
De nem igazán értettem belőle semmit!
De azért a polcon marad!
Megvettem mind 2 kötet és egy picit megbántam!
3x kellett elolvasnom az első kötetet hogy értsem a lényegét.
Nagyon idegesítet hogy össze-vissza ugrálunk az időben, és előjött az a baj, ami még soha egyetlen mangánál sem, hogy: ez most ki? hogy került ő ide? most hol vagyunk? MIVAN?
A rajzolása tényleg szép, a vérfarkasok

De nem igazán értettem belőle semmit!

De azért a polcon marad!

"Amikor egy olyan életet élsz, ami álmokra épül, félő, hogy a múlt feledésbe merül, miközben hasztalan rohansz a cél felé. S ha egy pillanatra megállsz, megrémülsz. Eltévedtél." - Fullmetal Alchemist
beküldve: 2008-03-17 18:21:14
(#34) éjféli opera.. engem ez a manga nem éppen fogott meg, sem sztori, sem rajzba, és háát összevissza játszódik a korokban....
kissé unalmas, dehát nem lehet mindegyik manga az ember kedvence... de ami nálam lényeg, nem tetszik az éjféli opera...

Szerk: Usagi-chan 2008-03-17 18:21:32
beküldve: 2008-02-13 15:08:09
(#33) a rajzban nekem csak az emberek nem önnek be annyira de ha megnézizek hogy az épületeket milyen jól ábrázolja! az szerintem fantasztikus nekem legalábbis nagyon tetszenek

beküldve: 2008-02-03 17:59:25
(#32) megvette egyik barátom az Éjféli operát.Teljes csalódás. Az oldalak össze-vissza keveredtek olvashatatlan.Én akkor kopaszodtam meg.

Nekem személy szerint pont hogy a rajz miatt tetszik ez a manga. Igazából a történet szinte egyáltalán nem fogott meg. A rajz viszont engem a Hellsingre emlékeztet egy kicsit.
Nekem is nagyon bejön a rajz :)... meghát ez a zord hangulata is tetszik

Én öszintén szólva nehezen tudtam megbarátkozni a rajzstílussal, néha egy-egy képről nem tudtam eldönteni, mit ábrázol.

Én se, nyugi!

Akkor nem kell erősebb szemüveg, megnyugodtam

Hát nem...de lehet h a rajzolónak az van XD

Most, hogy mondod, ebben lehet valami...

Én tudtam követni. De épp ez a baj talán. Nem tetszett, amit láttam.

A beszélő szerencsesüti...
Nekem személy szerint pont hogy a rajz miatt tetszik ez a manga. Igazából a történet szinte egyáltalán nem fogott meg. A rajz viszont engem a Hellsingre emlékeztet egy kicsit.

Én öszintén szólva nehezen tudtam megbarátkozni a rajzstílussal, néha egy-egy képről nem tudtam eldönteni, mit ábrázol.

Én se, nyugi!

Most, hogy mondod, ebben lehet valami...

Mi a jobb, bűnösként élni, vagy ártatlanul meghalni?

Én se, nyugi!

"Mióta oly jelentéktelen vagyok, hibáim egyre ismétlődnek. Vajon mennyire kell megerősödnöm, hogy senki se sérüljön meg?"

Én se, nyugi!

Én se, nyugi!

"Mióta oly jelentéktelen vagyok, hibáim egyre ismétlődnek. Vajon mennyire kell megerősödnöm, hogy senki se sérüljön meg?"

lizaa