Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Eladnék!/Vennék!
Megnéztem róla a képet és nem sajna =(
What do you want Bronn? Gold? Women? Golden women?
Majdnem...ez textil alapú, de tényleg a falra kell függeszteni. Am. érdekelne?
beküldve: 2009-10-02 20:52:41
(#2039) No még egyszer:
Eladó egy csomó Vampire Knight-os fancuccom, amik most olcsón megvehetők. 1 db nyakláncról, 1 db kulcstartóról, 2 db nagy kitűzőről és egy A/4-es matricaívről van szó. Az összes cuccot egyben 3000 Ft-ért adom! (Mindegyik új és bontatlan.) Persze külön-külön is megvásárolhatók, sőt alkudozni is lehet.
Ezen kívül van még 2 eladó Kuroshitsujis hűtőmágnesem is együtt 300 Ft-ért, valamint egy Death Note LA 2 filmes wallscrollom 2800 Ft-ért.
FONTOS! Postán nem küldöm a termékeket; csakis SZEMÉLYES ÁTVÉTEL lehetséges Budapesten, vagy Székesfehérváron a Conon.
Elérhetőség:
Eladó egy csomó Vampire Knight-os fancuccom, amik most olcsón megvehetők. 1 db nyakláncról, 1 db kulcstartóról, 2 db nagy kitűzőről és egy A/4-es matricaívről van szó. Az összes cuccot egyben 3000 Ft-ért adom! (Mindegyik új és bontatlan.) Persze külön-külön is megvásárolhatók, sőt alkudozni is lehet.
Ezen kívül van még 2 eladó Kuroshitsujis hűtőmágnesem is együtt 300 Ft-ért, valamint egy Death Note LA 2 filmes wallscrollom 2800 Ft-ért.
FONTOS! Postán nem küldöm a termékeket; csakis SZEMÉLYES ÁTVÉTEL lehetséges Budapesten, vagy Székesfehérváron a Conon.
Elérhetőség:
yaven@citromail.hu
Szerk: Yaven 2009-10-02 21:34:27
beküldve: 2009-10-02 18:08:42
(#2038) Nyári Srácok 1, Dramacon 2, Éjféli Opera 2, Házi Ninja 2 mangáimat és FMP! 1,2, Skyland 1,2 DVDimet elcsrélném
FIGURÁKRA !!!!!
Tudom = örültség !!!! ^^"
FIGURÁKRA !!!!!
Tudom = örültség !!!! ^^"
érd.: dooo94@citromail.hu :)
Szerk: Yoko 2009-10-02 18:09:18
A YenPress egész pontos szokott lenni, főleg, ha most kezdődő mangákról van szó. De persze a csúszás mindenhol becsúszhat...
lumana.wordpress.com
Kösz, nekem mangában kéne, csak nem tudtam h még nincs angolul.
kicsit utánanéztem a dolognak és elvileg október végére tervezik az első kötet megjelenését. gyakorlatilag a tervezett megjelenés akár több hónapot is csúszhat...
http://vadooc.blogspot.com/ ~yuri love~
Szederinda: Jó a memóriád, pár hete már tárgyaltunk róla, aztán abban maradtunk h nem, mert postaköltséggel neked drága, személyesen meg nem tudod átvenni.
Bocsi, nem emlékeztem a nevedre.
Szeretnék vásárolni Nyári Srácok 1. mangát olcsón jó állapotban, sajnos ezt nem találtam abban a híres Tesco-s akcióban csak a 2. és a 3.-at pedig voltam 4 üzletben is… Nem bírom nézni, hogy nem teljes a sorozat… Bizenghast-ot se láttam egyet se, az is érdekelne. Hátha valaki jól bevásárolt és mégse kell neki.
Tudtommal már vége az akciónak, ha tévedek és tud valaki olyan Bp-i vagy környéki üzletet, ahol van még nagyon megköszönném ha szólna. :) Tudom mindig későn kapcsolok… :(
Van egy bontatlan Sámán király 3. dvd-m, amit ajándékba kaptam, de nekem nem kell. Szeretném tovább ajándékozni.
A passing.twilight@gmail.com címre várom a leveleket.
Bp-n, Veresegyházon személyesen venném át a köteteket illetve adnám oda a dvd-t.
Tudtommal már vége az akciónak, ha tévedek és tud valaki olyan Bp-i vagy környéki üzletet, ahol van még nagyon megköszönném ha szólna. :) Tudom mindig későn kapcsolok… :(
Van egy bontatlan Sámán király 3. dvd-m, amit ajándékba kaptam, de nekem nem kell. Szeretném tovább ajándékozni.
Bp-n, Veresegyházon személyesen venném át a köteteket illetve adnám oda a dvd-t.
Ha gondolod én megnézhetem neked a Dújv tescoban. ott mindha láttam volna, ha van megveszem aztán megkérdezem mennyiért tudom elküldeni. te meg utalod a pénzt és a postakölcséget. Ha érdekel irj[SPOILER]
Szerk: Flittering 2009-10-02 00:14:49
beküldve: 2009-10-01 20:31:26
(#2033) YU-GI-OH KÁRTYA ELADÓ
EREDETI
elemi hősök, az összes six warmasters hydrogeddon water dragon minden féle van.
e-mail: balazs95@vipmail.hu
és kérlek ne mobilról írjatok
EREDETI
elemi hősök, az összes six warmasters hydrogeddon water dragon minden féle van.
e-mail: balazs95@vipmail.hu
és kérlek ne mobilról írjatok
beküldve: 2009-10-01 18:32:58
(#2032) Eladók a következő mangák:
Lidércfölde 1. 1300 Ft
Démonnapló 1. 1000 Ft
Éjféli opera 1. 1000 Ft
Vörös kert 1. 1500 Ft
Több vétele esetén lehet kedvezmény
Átvétel lehetőleg utánvéttel. ( a postaköltséget a vevő fizeti )
Érdeklődni lehet itt a fórumon, vagy email címen ami
Lidércfölde 1. 1300 Ft
Démonnapló 1. 1000 Ft
Éjféli opera 1. 1000 Ft
Vörös kert 1. 1500 Ft
Több vétele esetén lehet kedvezmény
Átvétel lehetőleg utánvéttel. ( a postaköltséget a vevő fizeti )
Érdeklődni lehet itt a fórumon, vagy email címen ami
eni.15@freemail.hu
Szerk: Penny-chan 2009-10-01 18:34:31
beküldve: 2009-10-01 18:06:59
(#2031) Eladó cuccok;
Death Note 1. kötet - 1500 Ft
Élni - 1500 Ft
Hellsing 1. kötet - 1500 Ft
A káosz kapui 1. kötet - 1500 Ft
Bizenghast 1-2-3. kötet - egyben 2800 Ft - külön 1000/kötet
Bania 1. kötet - 1500 Ft
Éjféli Opera 1. kötet - 1000 Ft
Lidérfölde 1. kötet - 1500 Ft
D a vámpírvadász 1. kötet - 1800 Ft.
Naruto 1-6. kötet - egyben 6500 Ft - külön 1500/kötet.
Nagyon jó állapotúak, egyszer olvasottak, és csomagolóban (képregény csomagoló) vannak tárolva.
Az árakból persze lehet alkudni.
Személyes átvétel egy megbeszélt időpontban Pesten (nyugati, Westend, PeCsa környéke) vagy Esztergom környékén.
Ha postai átvétel, akkor a szállítási költség a vevőt terheli. (De ha megfelel, akkor lehet megegyezni fele-fele arányban.)
CSERE IS ÉRDEKEL!
Érdeklődni lehet;
Death Note 1. kötet - 1500 Ft
Élni - 1500 Ft
Hellsing 1. kötet - 1500 Ft
A káosz kapui 1. kötet - 1500 Ft
Bizenghast 1-2-3. kötet - egyben 2800 Ft - külön 1000/kötet
Bania 1. kötet - 1500 Ft
Éjféli Opera 1. kötet - 1000 Ft
Lidérfölde 1. kötet - 1500 Ft
D a vámpírvadász 1. kötet - 1800 Ft.
Naruto 1-6. kötet - egyben 6500 Ft - külön 1500/kötet.
Nagyon jó állapotúak, egyszer olvasottak, és csomagolóban (képregény csomagoló) vannak tárolva.
Az árakból persze lehet alkudni.
Személyes átvétel egy megbeszélt időpontban Pesten (nyugati, Westend, PeCsa környéke) vagy Esztergom környékén.
Ha postai átvétel, akkor a szállítási költség a vevőt terheli. (De ha megfelel, akkor lehet megegyezni fele-fele arányban.)
CSERE IS ÉRDEKEL!
Érdeklődni lehet;
seeramuun@citromail.hu vagy asiandream0@gmail.com
Szerk: Usagi-chan 2009-10-01 18:07:37
beküldve: 2009-10-01 17:36:41
(#2030) Szeretnék vásárolni Nyári Srácok 1. mangát olcsón jó állapotban, sajnos ezt nem találtam abban a híres Tesco-s akcióban csak a 2. és a 3.-at pedig voltam 4 üzletben is… Nem bírom nézni, hogy nem teljes a sorozat… Bizenghast-ot se láttam egyet se, az is érdekelne. Hátha valaki jól bevásárolt és mégse kell neki.
The sky is over...
beküldve: 2009-10-01 17:15:22
(#2029) Hali!
Még mindig eladó a BIZENGHAST első öt kötete.
Egyetlen egyszer olvasottak, nagyon vigyázok rájuk, ott fekszenek a polcon szépen egymásra rakva.
Hármat fizetsz, ötöt vihetsz!
Azaz:
-együtt az 5 kötet 7500.- helyett 4500.- /bolti ár 1500 kötetenként/
-külön pedig 1000.- / kötet.
A MONDOconra valószínűleg megyek, oda szívesen elviszem őket meg előbb is lehet megbeszélt helyen, időben átvenni. Ja, persze Pesten. ^^'
Képeket kérésre készítek, alkudni lehet egy kicsit, és gyakorlatilag bármi animés cuccra elcserélem. :)
Keresek pl.:
DN manga 4-5 / 3 Bizenghastért /
FMA kártyák / 2 doboz per kötet ^^/
anime kulcstartók, mobildíszek, firugák... /megegyezés szerint/
animés plüsi / az összesért!!! /
képregényvédő fóliák / 2 csomi per kötet ^^ /
Postát mindenki maga fizeti ha postázni kell. Azaz jól jártok mert az 5 manga a legnehezebb XD (szerintem...)
Írjatok!
Még mindig eladó a BIZENGHAST első öt kötete.
Egyetlen egyszer olvasottak, nagyon vigyázok rájuk, ott fekszenek a polcon szépen egymásra rakva.
Hármat fizetsz, ötöt vihetsz!
Azaz:
-együtt az 5 kötet 7500.- helyett 4500.- /bolti ár 1500 kötetenként/
-külön pedig 1000.- / kötet.
A MONDOconra valószínűleg megyek, oda szívesen elviszem őket meg előbb is lehet megbeszélt helyen, időben átvenni. Ja, persze Pesten. ^^'
Képeket kérésre készítek, alkudni lehet egy kicsit, és gyakorlatilag bármi animés cuccra elcserélem. :)
Keresek pl.:
DN manga 4-5 / 3 Bizenghastért /
FMA kártyák / 2 doboz per kötet ^^/
anime kulcstartók, mobildíszek, firugák... /megegyezés szerint/
animés plüsi / az összesért!!! /
képregényvédő fóliák / 2 csomi per kötet ^^ /
Postát mindenki maga fizeti ha postázni kell. Azaz jól jártok mert az 5 manga a legnehezebb XD (szerintem...)
Írjatok!
ewyevi@gmail.com
"Nincs lehetetlen, ha van, mi motiváljon." /Fantom-KS/