Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Eladnék!/Vennék!
Az elég változó, hogy melyik Tescoban melyik manga van meg, ugye ez attól függ, hogy a raktáron mik maradtak meg régről... Én eddig 3 Tescoban voltam, az egyikben volt Bizenghast 1,2,3,5, Házi ninja 2, Földfény 2. meg Éjféli opera 3.
A másikban Házi ninja 2, Éjféli opera 2,3, Star Trek 1, Földfény 2.
A harmadikban nem voltak ilyen mangák, viszont volt Death Note 2. és A káosz kapui 1. Persze ezek nem akciós áron, nehogy valaki berohanjon a Tescoba 299 Ft-os DN mangát keresve. De nekem így is nagy újdonság volt, jó ideje nem láttam semmilyen mangát Tescoban.
A másikban Házi ninja 2, Éjféli opera 2,3, Star Trek 1, Földfény 2.
A harmadikban nem voltak ilyen mangák, viszont volt Death Note 2. és A káosz kapui 1. Persze ezek nem akciós áron, nehogy valaki berohanjon a Tescoba 299 Ft-os DN mangát keresve. De nekem így is nagy újdonság volt, jó ideje nem láttam semmilyen mangát Tescoban.
Ha valakinek sikerült a Tescoban körülnéznie, írja meg legyen szíves, hogy milyen mangákat talált ott. Eléggé messze van a legközelebbi is, szal csak akkor ugrom el, ha meg is éri. Köszi.
beküldve: 2009-09-28 21:17:53
(#2011) [Link]
Keresem a képen látható rózsaszín mondo-s kitűzőt !!!!!
Mail : dooo94@citromail.hu
Keresem a képen látható rózsaszín mondo-s kitűzőt !!!!!
Mail : dooo94@citromail.hu
bocsi a képrablásért !!!!!
holnap ezért külön kis túrára megyek megnézni tescoban a mangákat oO xD
Nekem is kéne...
meh....
holnap ezért külön kis túrára megyek megnézni tescoban a mangákat oO xD
Sikerült?
beküldve: 2009-09-28 19:45:37
(#2008) Nagyon olcsón megválnék végre pár BLEACH cuccomtól.
Shinigami cosplay - több méretre, 3 részes, autentikus: 5500 Ft (máshol ennyiért az anyagot kapod csak...)
Urahara sapka: 2000 Ft
Urahara plüss: 2600 Ft
Ezekre az árak alkuképesek.
Eladó még:
Jyu-Oh-Sei manga első két duplakötete (kb 1400 oldal a kettő együtt), együtt 6000 Ft-ért.
Képekért írj emailt.
Pesti átvételt preferálom, de másra is nyitott vagyok. Utánvétel NINCS.
Email:
zsebnyusz@gmail.com
Shinigami cosplay - több méretre, 3 részes, autentikus: 5500 Ft (máshol ennyiért az anyagot kapod csak...)
Urahara sapka: 2000 Ft
Urahara plüss: 2600 Ft
Ezekre az árak alkuképesek.
Eladó még:
Jyu-Oh-Sei manga első két duplakötete (kb 1400 oldal a kettő együtt), együtt 6000 Ft-ért.
Képekért írj emailt.
Pesti átvételt preferálom, de másra is nyitott vagyok. Utánvétel NINCS.
Email:
zsebnyusz@gmail.com
Magyar Hetalia Fanklub: http://hetalia-hungary.freebase.hu/
Kuroshitsujiból:< br />2 db 4,4 cm-es hűtőmágnes ([Link] 2-es és 8-as) együtt 300 Ft
Budapesten vagy a Székesfehérvári conon személyes átvétellel adom a cuccokat.
Kuroshitsuji *.*
Kár, hogy nem megyek conra, és nem lakom BP közelében
E L A D Ó
Makrancos hercegnő 1-2 /1x olvasva
Bolondok aranya 1 /2x olvasva
1000Ft/db
Szerk: _gabi 2009-09-27 21:43:12
beküldve: 2009-09-27 21:17:25
(#2006) Teljesen hibátlan posztereket eladok 150 Ft-ért:
-Bleach/InuYasha
-Witchblade/Lunch.
-FMA/Miyavi
-Nodame Contabile/Trinity blood
Szépséghibás(beggyűrőd ött) 100Ft:
-TMM/InuYasha
Ha mindet megveszed:700 Ft
Egyéb:
Csukás István-Vakáció a halott utcában
Eredeti ár:1999Ft
Adom:1000Ft
Madeleine L'engle:Időcsavar
Eredeti ár:1590Ft
Adom:900Ft
Telesen hibátlan(legfeljebb az elő/fedőlapjuk karcos kicsit.
Érdeklődj itt:
Gödöllői/budapesti átvételt támogatom.
A szállításiköltséget a megrendelő állja
-Bleach/InuYasha
-Witchblade/Lunch.
-FMA/Miyavi
-Nodame Contabile/Trinity blood
Szépséghibás(beggyűrőd ött) 100Ft:
-TMM/InuYasha
Ha mindet megveszed:700 Ft
Egyéb:
Csukás István-Vakáció a halott utcában
Eredeti ár:1999Ft
Adom:1000Ft
Madeleine L'engle:Időcsavar
Eredeti ár:1590Ft
Adom:900Ft
Telesen hibátlan(legfeljebb az elő/fedőlapjuk karcos kicsit.
Érdeklődj itt:
dobosm@tig-godollo.hu
Gödöllői/budapesti átvételt támogatom.
A szállításiköltséget a megrendelő állja
meh....
Szerk: Maryke 2009-09-27 21:18:02
beküldve: 2009-09-27 20:55:32
(#2005) ELADÓ
Naruto manga 1-5 ---> 1200 Ft/db
Kiváló állapot!
Budapesti találkozót részesítem előnyben!
E-mail:
Naruto manga 1-5 ---> 1200 Ft/db
Kiváló állapot!
Budapesti találkozót részesítem előnyben!
E-mail:
fehertigris8@citromail.hu
What do you want Bronn? Gold? Women? Golden women?
Nekem egy Éjféli opera 3. kötet kéne
Szerintem jobban jársz, ha bemész egy Tescoba, és megveszed 299 Ft-ért... Ennél olcsóbban úgysem adja neked senki.
Azszép, ha esetleg nem találnék, akkor lehet megkérlek, hogy szerezz be nekem egyet, de holnap ezért külön kis túrára megyek megnézni tescoban a mangákat oO xD
Szerk: neon_kíwíí 2009-09-27 20:10:01
beküldve: 2009-09-27 18:53:01
(#2003) beküldve: 2009-09-27 10:24:36
(#2002) Sziasztok!
Nagyon sok fancuccom ELADÓ:
Vampire Knightból:
nyaklánc és kulcstartó:[Link] külön-külön: 1500 és 1000 Ft, a kettő együtt 2300 Ft (újak, bontatlanok)
2 db 5,8 cm-es kitűző ([Link] 7-es és 10-es) együtt 500 Ft (bontatlanok)
A4-es matricaív: 400 Ft (bontatlan)
Kuroshitsujiból :
2 db 4,4 cm-es hűtőmágnes ([Link] 2-es és 8-as) együtt 300 Ft
Death Noteból:
60x90 cm-es Wallscroll (ilyesmi:[Link]) hibátlan állapotban: 2800 Ft
Neon Genesis Evangelionból:
kulcstartó (csoportképes [Link]) 400 Ft (bontatlan)
KERESEK:
újságokból posztereket:
Death Note L és Light
Grimm-mesék manga
Chrno Crusade
Trinity Blood
darabját 150 Ft-ért venném, a 4-et lehetőleg egy embertől
mangát:
Grimm-mesék 2. kötetét
Elérhetőségem:
Nagyon sok fancuccom ELADÓ:
Vampire Knightból:
nyaklánc és kulcstartó:[Link] külön-külön: 1500 és 1000 Ft, a kettő együtt 2300 Ft (újak, bontatlanok)
2 db 5,8 cm-es kitűző ([Link] 7-es és 10-es) együtt 500 Ft (bontatlanok)
A4-es matricaív: 400 Ft (bontatlan)
Kuroshitsujiból :
2 db 4,4 cm-es hűtőmágnes ([Link] 2-es és 8-as) együtt 300 Ft
Death Noteból:
60x90 cm-es Wallscroll (ilyesmi:[Link]) hibátlan állapotban: 2800 Ft
Neon Genesis Evangelionból:
kulcstartó (csoportképes [Link]) 400 Ft (bontatlan)
KERESEK:
újságokból posztereket:
Death Note L és Light
Grimm-mesék manga
Chrno Crusade
Trinity Blood
darabját 150 Ft-ért venném, a 4-et lehetőleg egy embertől
mangát:
Grimm-mesék 2. kötetét
Elérhetőségem:
yaven@citromail.hu
Szerk: Yaven 2009-09-27 10:39:29
Mihamarabb szeretném eladni a következő dolgaimat! Budapesten is át lehet venni őket! :)
Manga: 1000ft/db
Princess Ai - Pletykák a másik oldalról
A Káosz kapui 1.
Könyv:
Miyuki Miyabe - Tűzember - 1500ft, info:
Banana Yoshimoto - Viszlát Cogumi - 1000ft, info:
Mishima Yukio - Véres naplemente - 1500ft, info:
DVD: 500ft/db
Szamurájok és Banditák [Link]
Bin-jip: Lopakodó lelkek [Link]
Black Jack - The Movie [Link]
Mondo: 400ft/db (poszter nincs bene, de a manga melléklet igen)
07/03
07/04
08/01
08/09
09/04
Witch: 400ft/db (nincs melléklet)
2005/10, 9, 8, 7, 6, 5, 4
2007/13
Figurák:
Kiddy Grade - Lumiere 3500ft
Képek: [Link] [Link] [Link]
Naruto - Kakashi 500ft
Kép: [Link]
Egyéb:
PC GURU magazinok: 2004. No. 12 és 2004. No. 13 egy Unreal T. 2004/Driv3r poszerrel és a következő játékokkal: Prince of Persia CD1-2, Uru, XIII CD1-4, Restaurant Empire és egy Games Collection. Ezek mind együtt 2000ft-ért.
Minden kitűnő állapotban van!
Elérhetőségem: adelbarath@gmail.com
Manga: 1000ft/db
Princess Ai - Pletykák a másik oldalról
A Káosz kapui 1.
Könyv:
Miyuki Miyabe - Tűzember - 1500ft, info:
eredeti ár: 2890ft
Miyuki Miyabe Japán legismertebb misztikus thriller írónője. Könyveit Japánban több millió példányban adták el, és számos irodalmi díjjal jutalmazták. A szerző bűnügyi regényeiben a japán társadalom sötét oldalát vizsgálja.
Ha a Tűzember világába lépünk, kegyetlen világba kerülünk. Számoljunk le illúzióinkkal. Az, hogy a modern Tokió lüktet köröttünk, nem segít. Nem véd meg senki, sem a modern elektronika, sem a rendőrség. A fiatalkorú bandák ellen tehetetlen a törvény.
[Link]
Miyuki Miyabe Japán legismertebb misztikus thriller írónője. Könyveit Japánban több millió példányban adták el, és számos irodalmi díjjal jutalmazták. A szerző bűnügyi regényeiben a japán társadalom sötét oldalát vizsgálja.
Ha a Tűzember világába lépünk, kegyetlen világba kerülünk. Számoljunk le illúzióinkkal. Az, hogy a modern Tokió lüktet köröttünk, nem segít. Nem véd meg senki, sem a modern elektronika, sem a rendőrség. A fiatalkorú bandák ellen tehetetlen a törvény.
[Link]
Banana Yoshimoto - Viszlát Cogumi - 1000ft, info:
eredeti ár: 1890ft
A fiatal japán írónő, Banana Yoshimoto - a nagy visszhangot keltett, az egész világon több millió példányban elkelt KITCHEN című könyve után - ismét elbűvöl bennünket ezzel a kisregényével. Egy fiatal lány története ez gyermekkorától az egyetemi évekig, melynek középpontjában egy édes-szomorú, szívet szorongató barátság áll, és az a felejthetetlen, végzetes nyári vakáció. „Ebben a történetben gyermekkorom városában tett, utolsó látogatásom emlékeit idézem fel. ...Szóval csak egyetlen hely maradt a világon, ahová visszatérhet a szívem, és az ott van, ahol együtt töltöttem napjaimat Cugumival - csak ott." A szerzőnő a kisregényt mesterien szövi át a különféle emberi kapcsolatok kialakulásának, megváltozásának leírásával. A család szeretetére vágyó, valamint a karizmatikus, de betegsége folytán korlátozott és megkeseredett unokatestvér szokatlan bonyolult története szórakoztató, lényegre törő, mely megérint mindenkit és újraolvasásra késztet, ahogy azt a klasszikusokkal tenné az ember.
[Link]
A fiatal japán írónő, Banana Yoshimoto - a nagy visszhangot keltett, az egész világon több millió példányban elkelt KITCHEN című könyve után - ismét elbűvöl bennünket ezzel a kisregényével. Egy fiatal lány története ez gyermekkorától az egyetemi évekig, melynek középpontjában egy édes-szomorú, szívet szorongató barátság áll, és az a felejthetetlen, végzetes nyári vakáció. „Ebben a történetben gyermekkorom városában tett, utolsó látogatásom emlékeit idézem fel. ...Szóval csak egyetlen hely maradt a világon, ahová visszatérhet a szívem, és az ott van, ahol együtt töltöttem napjaimat Cugumival - csak ott." A szerzőnő a kisregényt mesterien szövi át a különféle emberi kapcsolatok kialakulásának, megváltozásának leírásával. A család szeretetére vágyó, valamint a karizmatikus, de betegsége folytán korlátozott és megkeseredett unokatestvér szokatlan bonyolult története szórakoztató, lényegre törő, mely megérint mindenkit és újraolvasásra késztet, ahogy azt a klasszikusokkal tenné az ember.
[Link]
Mishima Yukio - Véres naplemente - 1500ft, info:
eredeti ár: 2499ft
Ryjuit, a jószerencse régóta elkerüli, mígnem megismerkedik Fusakóval. Fusako fia azonban nem nézi jó szemmel a családjukba tolakodó férfit, és a barátaival bosszút forral... Mishima japán szamuráj család leszármazottja, az írás és a halál mestere. Főművének befejezése napján rituális öngyilkosságot, szeppukut követett el.
[Link]
Ryjuit, a jószerencse régóta elkerüli, mígnem megismerkedik Fusakóval. Fusako fia azonban nem nézi jó szemmel a családjukba tolakodó férfit, és a barátaival bosszút forral... Mishima japán szamuráj család leszármazottja, az írás és a halál mestere. Főművének befejezése napján rituális öngyilkosságot, szeppukut követett el.
[Link]
DVD: 500ft/db
Szamurájok és Banditák [Link]
Bin-jip: Lopakodó lelkek [Link]
Black Jack - The Movie [Link]
Mondo: 400ft/db (poszter nincs bene, de a manga melléklet igen)
07/03
07/04
08/01
08/09
09/04
Witch: 400ft/db (nincs melléklet)
2005/10, 9, 8, 7, 6, 5, 4
2007/13
Figurák:
Kiddy Grade - Lumiere 3500ft
Képek: [Link] [Link] [Link]
Naruto - Kakashi 500ft
Kép: [Link]
Egyéb:
PC GURU magazinok: 2004. No. 12 és 2004. No. 13 egy Unreal T. 2004/Driv3r poszerrel és a következő játékokkal: Prince of Persia CD1-2, Uru, XIII CD1-4, Restaurant Empire és egy Games Collection. Ezek mind együtt 2000ft-ért.
Minden kitűnő állapotban van!
Elérhetőségem: adelbarath@gmail.com
beküldve: 2009-09-27 09:21:35
(#2000) Sziasztok!
Nincs valakinek eladó FMA/Miyavi posztere Szentesen vagy a közelében? ( Csongrád megye )
Nincs valakinek eladó FMA/Miyavi posztere Szentesen vagy a közelében? ( Csongrád megye )
I'm Weasel! XD
Nekem egy Éjféli opera 3. kötet kéne
Szerintem jobban jársz, ha bemész egy Tescoba, és megveszed 299 Ft-ért... Ennél olcsóbban úgysem adja neked senki.