Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Eladnék!/Vennék!
beküldve: 2009-10-06 17:11:27
(#2058) Eladó mangák:
-Full Metal Panic! 2 angol nyelvű:1500 Ft
-Inuyasha 2 angol nyelvű 1100 Ft
-Árnybíró 3: 900 Ft
-Grimm-mesék manga 1: 1000 Ft
Keresem a következőket:
-Tokyo Mew Mew 6 angol nyelvű
-Inuyasha DVD-k 11-14 + movie 4
-Bújj,bújj szellem DVD 3
érdeklődni itt: julsika91@gmail.com
Postaköltséget a vevő fizeti!
-Full Metal Panic! 2 angol nyelvű:1500 Ft
-Inuyasha 2 angol nyelvű 1100 Ft
-Árnybíró 3: 900 Ft
-Grimm-mesék manga 1: 1000 Ft
Keresem a következőket:
-Tokyo Mew Mew 6 angol nyelvű
-Inuyasha DVD-k 11-14 + movie 4
-Bújj,bújj szellem DVD 3
érdeklődni itt: julsika91@gmail.com
Postaköltséget a vevő fizeti!
Lehet, hogy érdekelne Éjféli Opera 2. kötet, ajánlatokat várom e-mail-re
tyah@citromail.hu
Szemi itt alattad ajánlja
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
Akkor a következő talira, okkéj. (Mondjuk hogy mire fogom használni, az rejtély...)
Én spec. kitűzőnek használom, raktam a hátoldalára olyan izét, és odaragasztottam celluxszal, hogy ne essen le..xD
Lehet, hogy érdekelne Éjféli Opera 2. kötet, ajánlatokat várom e-mail-re
tyah@citromail.hu
beküldve: 2009-10-04 09:49:47
(#2055) Eladó "pár" újszerű mangám; válság van, na. : D
Rurouni Kenshin 1.; 1300 ft
Bania, a pokoli futár 1.; 1300 ft
angol BLEACH 2-3.; 1300 ft/db, együtt a kettő 2500 ft
Borsmenta 1-2.; 1300 ft/darab
Éjféli Opera 2.; 1000 ft
Nana 1-2.; 1300 ft
Princess Ai 3.; 1300 ft
angol School Rumble 1-2.; 1500 ft
Dramacon 1.; 1000 ft
borítómentes Árnybíró 3.; 900 ft
alkudni lehet, személyes átvétel Budapesten lehetséges, ha meg postai lenne a dolog, nem vagyok hajlandó állni semmit.
érdeklődni lehet a kitty.love@citromail.hu-n.
Rurouni Kenshin 1.; 1300 ft
Bania, a pokoli futár 1.; 1300 ft
angol BLEACH 2-3.; 1300 ft/db, együtt a kettő 2500 ft
Borsmenta 1-2.; 1300 ft/darab
Éjféli Opera 2.; 1000 ft
Nana 1-2.; 1300 ft
Princess Ai 3.; 1300 ft
angol School Rumble 1-2.; 1500 ft
Dramacon 1.; 1000 ft
borítómentes Árnybíró 3.; 900 ft
alkudni lehet, személyes átvétel Budapesten lehetséges, ha meg postai lenne a dolog, nem vagyok hajlandó állni semmit.
érdeklődni lehet a kitty.love@citromail.hu-n.
beküldve: 2009-10-03 21:22:03
(#2054) beküldve: 2009-10-03 21:10:18
(#2053) Teljesen hibátlan posztereket eladok 150 Ft-ért:
-Bleach/InuYasha
-Witchblade/Lunch.
-FMA/Miyavi
-Nodame Contabile/Trinity blood
Szépséghibás(beggyűrőd ött) 100Ft:
-TMM/InuYasha
Ha mindet megveszed:700 Ft
Naruto 6.Kötet
Adom:1500 Ft
Egyéb:
Csukás István-Vakáció a halott utcában
Eredeti ár:1999Ft
Adom:1000Ft
Madeleine L'engle:Időcsavar
Eredeti ár:1590Ft
Adom:900Ft
Telesen hibátlan(legfeljebb az elő/fedőlapjuk karcos kicsit.
Érdeklődj itt:
Spoiler! Klikk ide az olvasáshoz.
dobosm@tig-godollo.hu
Gödöllői/budapesti átvételt támogatom.
A szállításiköltséget a megrendelő állja
-Bleach/InuYasha
-Witchblade/Lunch.
-FMA/Miyavi
-Nodame Contabile/Trinity blood
Szépséghibás(beggyűrőd ött) 100Ft:
-TMM/InuYasha
Ha mindet megveszed:700 Ft
Naruto 6.Kötet
Adom:1500 Ft
Egyéb:
Csukás István-Vakáció a halott utcában
Eredeti ár:1999Ft
Adom:1000Ft
Madeleine L'engle:Időcsavar
Eredeti ár:1590Ft
Adom:900Ft
Telesen hibátlan(legfeljebb az elő/fedőlapjuk karcos kicsit.
Érdeklődj itt:
Spoiler! Klikk ide az olvasáshoz.
dobosm@tig-godollo.hu
Gödöllői/budapesti átvételt támogatom.
A szállításiköltséget a megrendelő állja
meh....
beküldve: 2009-10-03 19:42:05
(#2052) Hello!
Lenne egy eladó Kamikaze Kaito Jeanne 3. kötetem angol nyelven. Tökéletes állapotban van, csak egyszer olvasott!
Itt lehet érdeklődni: aya14@citromail.hu
Lenne egy eladó Kamikaze Kaito Jeanne 3. kötetem angol nyelven. Tökéletes állapotban van, csak egyszer olvasott!
Itt lehet érdeklődni: aya14@citromail.hu
beküldve: 2009-10-03 18:31:29
(#2051) Nyári Srácok 1, Dramacon 2, Éjféli Opera 2, Házi Ninja 2 mangáimat és FMP! 1,2, Skyland 1,2 DVDimet elcsrélném
FIGURÁKRA !!!!!
Tudom = örültség !!!! ^^"
És eladó ez a Mikuru figura, cserében is benne vagyok !!!! :
[Link]
Mail : dooo94@citromail.hu
FIGURÁKRA !!!!!
Tudom = örültség !!!! ^^"
És eladó ez a Mikuru figura, cserében is benne vagyok !!!! :
[Link]
Mail : dooo94@citromail.hu
Szerk: Yoko 2009-10-03 18:32:03
Mihamarabb szeretném eladni a következő dolgaimat! Budapesten is át lehet venni őket! :)
Manga: 1000ft/db
Princess Ai 1, 2, 3, Pletykák a másik oldalról
A Káosz kapui 1.
Könyv:
Miyuki Miyabe - Tűzember - 1500ft, info:
Banana Yoshimoto - Viszlát Cogumi - 1000ft, info:
Mishima Yukio - Véres naplemente - 1500ft, info:
DVD: 500ft/db
Szamurájok és Banditák [Link]
Bin-jip: Lopakodó lelkek [Link]
Black Jack - The Movie [Link]
Mondo: 400ft/db (poszter nincs bene, de a manga melléklet igen)
07/03
07/04
08/01
08/09
09/04
Witch: 400ft/db (nincs melléklet)
2005/10, 9, 8, 7, 6, 5, 4
2007/13
Figurák:
Kiddy Grade - Lumiere 3000ft
Képek: [Link] [Link] [Link]
Naruto - Kakashi 500ft
Kép: [Link]
Egyéb:
PC GURU magazinok: 2004. No. 12 és 2004. No. 13 egy Unreal T. 2004/Driv3r poszerrel és a következő játékokkal: Prince of Persia CD1-2, Uru, XIII CD1-4, Restaurant Empire és egy Games Collection. Ezek mind együtt 2000ft-ért.
Minden kitűnő állapotban van!
Elérhetőségem: adelbarath@gmail.com
Manga: 1000ft/db
Princess Ai 1, 2, 3, Pletykák a másik oldalról
A Káosz kapui 1.
Könyv:
Miyuki Miyabe - Tűzember - 1500ft, info:
eredeti ár: 2890ft
Miyuki Miyabe Japán legismertebb misztikus thriller írónője. Könyveit Japánban több millió példányban adták el, és számos irodalmi díjjal jutalmazták. A szerző bűnügyi regényeiben a japán társadalom sötét oldalát vizsgálja.
Ha a Tűzember világába lépünk, kegyetlen világba kerülünk. Számoljunk le illúzióinkkal. Az, hogy a modern Tokió lüktet köröttünk, nem segít. Nem véd meg senki, sem a modern elektronika, sem a rendőrség. A fiatalkorú bandák ellen tehetetlen a törvény.
[Link]
Miyuki Miyabe Japán legismertebb misztikus thriller írónője. Könyveit Japánban több millió példányban adták el, és számos irodalmi díjjal jutalmazták. A szerző bűnügyi regényeiben a japán társadalom sötét oldalát vizsgálja.
Ha a Tűzember világába lépünk, kegyetlen világba kerülünk. Számoljunk le illúzióinkkal. Az, hogy a modern Tokió lüktet köröttünk, nem segít. Nem véd meg senki, sem a modern elektronika, sem a rendőrség. A fiatalkorú bandák ellen tehetetlen a törvény.
[Link]
Banana Yoshimoto - Viszlát Cogumi - 1000ft, info:
eredeti ár: 1890ft
A fiatal japán írónő, Banana Yoshimoto - a nagy visszhangot keltett, az egész világon több millió példányban elkelt KITCHEN című könyve után - ismét elbűvöl bennünket ezzel a kisregényével. Egy fiatal lány története ez gyermekkorától az egyetemi évekig, melynek középpontjában egy édes-szomorú, szívet szorongató barátság áll, és az a felejthetetlen, végzetes nyári vakáció. „Ebben a történetben gyermekkorom városában tett, utolsó látogatásom emlékeit idézem fel. ...Szóval csak egyetlen hely maradt a világon, ahová visszatérhet a szívem, és az ott van, ahol együtt töltöttem napjaimat Cugumival - csak ott." A szerzőnő a kisregényt mesterien szövi át a különféle emberi kapcsolatok kialakulásának, megváltozásának leírásával. A család szeretetére vágyó, valamint a karizmatikus, de betegsége folytán korlátozott és megkeseredett unokatestvér szokatlan bonyolult története szórakoztató, lényegre törő, mely megérint mindenkit és újraolvasásra késztet, ahogy azt a klasszikusokkal tenné az ember.
[Link]
A fiatal japán írónő, Banana Yoshimoto - a nagy visszhangot keltett, az egész világon több millió példányban elkelt KITCHEN című könyve után - ismét elbűvöl bennünket ezzel a kisregényével. Egy fiatal lány története ez gyermekkorától az egyetemi évekig, melynek középpontjában egy édes-szomorú, szívet szorongató barátság áll, és az a felejthetetlen, végzetes nyári vakáció. „Ebben a történetben gyermekkorom városában tett, utolsó látogatásom emlékeit idézem fel. ...Szóval csak egyetlen hely maradt a világon, ahová visszatérhet a szívem, és az ott van, ahol együtt töltöttem napjaimat Cugumival - csak ott." A szerzőnő a kisregényt mesterien szövi át a különféle emberi kapcsolatok kialakulásának, megváltozásának leírásával. A család szeretetére vágyó, valamint a karizmatikus, de betegsége folytán korlátozott és megkeseredett unokatestvér szokatlan bonyolult története szórakoztató, lényegre törő, mely megérint mindenkit és újraolvasásra késztet, ahogy azt a klasszikusokkal tenné az ember.
[Link]
Mishima Yukio - Véres naplemente - 1500ft, info:
eredeti ár: 2499ft
Ryjuit, a jószerencse régóta elkerüli, mígnem megismerkedik Fusakóval. Fusako fia azonban nem nézi jó szemmel a családjukba tolakodó férfit, és a barátaival bosszút forral... Mishima japán szamuráj család leszármazottja, az írás és a halál mestere. Főművének befejezése napján rituális öngyilkosságot, szeppukut követett el.
[Link]
Ryjuit, a jószerencse régóta elkerüli, mígnem megismerkedik Fusakóval. Fusako fia azonban nem nézi jó szemmel a családjukba tolakodó férfit, és a barátaival bosszút forral... Mishima japán szamuráj család leszármazottja, az írás és a halál mestere. Főművének befejezése napján rituális öngyilkosságot, szeppukut követett el.
[Link]
DVD: 500ft/db
Szamurájok és Banditák [Link]
Bin-jip: Lopakodó lelkek [Link]
Black Jack - The Movie [Link]
Mondo: 400ft/db (poszter nincs bene, de a manga melléklet igen)
07/03
07/04
08/01
08/09
09/04
Witch: 400ft/db (nincs melléklet)
2005/10, 9, 8, 7, 6, 5, 4
2007/13
Figurák:
Kiddy Grade - Lumiere 3000ft
Képek: [Link] [Link] [Link]
Naruto - Kakashi 500ft
Kép: [Link]
Egyéb:
PC GURU magazinok: 2004. No. 12 és 2004. No. 13 egy Unreal T. 2004/Driv3r poszerrel és a következő játékokkal: Prince of Persia CD1-2, Uru, XIII CD1-4, Restaurant Empire és egy Games Collection. Ezek mind együtt 2000ft-ért.
Minden kitűnő állapotban van!
Elérhetőségem: adelbarath@gmail.com
Most miért? Neked is normális könyvet adtam oda. Am. ezt folytassuk a Dumizzunk topican.
Vigyázz Hárdteknó! Yaven télleg szakértője a yaoisításnak, szóval ne lepődj meg ha a következő talira elhozza neked kölcsönbe a házi dvd-s yaoitárát.
Szerk: Ivi 2009-10-02 22:42:29
Én a Dzsumbuj Romantikára gondoltam, mint a lelkem yaoisítója... Azt többen ajánlották már, hogy milyen jó, meg minden.
Akkor a következő talira, okkéj. (Mondjuk hogy mire fogom használni, az rejtély...)
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
A yaoi-mentes lelked nem érdekel. Persze ha végignéznéd mondjuk a Kirepapát, akkor mindjárt más lenne a helyzet. ;)
Majd következő talira hozd a pénzt és én is hozom a hűtőmágneseket.Mikami: no comment...
Szerk: Yaven 2009-10-02 21:40:35
Yaven: A Kuroshitsujis hűtőmágneseket elcserélném a lelkemre. Lehet róla szó? (ha nem, 300ér' akkor is érdekelne)
Am. meg, csak hogy én is írjak már valami eladnivalóról: Találtam egy Byakuya plüsst, kitűnő állapotban, nem is piszkos, semmi baja, igazi gyenyerűség, beképzelt arisztokrata pofa, homoerotikus rózsaszín kard, fehér kis kabátocska, chibifej, minden megvan. Ezeröccázér' szívesen megválok tőle, itt, Budapesten.
Am. meg, csak hogy én is írjak már valami eladnivalóról: Találtam egy Byakuya plüsst, kitűnő állapotban, nem is piszkos, semmi baja, igazi gyenyerűség, beképzelt arisztokrata pofa, homoerotikus rózsaszín kard, fehér kis kabátocska, chibifej, minden megvan. Ezeröccázér' szívesen megválok tőle, itt, Budapesten.
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
most miért? xD Mikamit nem is szeretem
What do you want Bronn? Gold? Women? Golden women?