Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Eladnék!/Vennék!
beküldve: 2009-04-05 14:59:09
(#1175) Sziasztok!
Eladnám Borsmenta I.-II.-III.-IV. mangáimat.
Darabonként: 1200 Ft
Együtt az összes: 4500Ft
Akit érdekelnek a könyvek, írjon mailt ide: knzsu8@vipmail.hu
Eladnám Borsmenta I.-II.-III.-IV. mangáimat.
Darabonként: 1200 Ft
Együtt az összes: 4500Ft
Akit érdekelnek a könyvek, írjon mailt ide: knzsu8@vipmail.hu
Ha valakinek van Ouran High School Host Club mangája magyarul, jó állapotban, azt megvenném ^^
Magyarul...? Barátom... Szerintem kishazánkban nem adták ki még ezt a mangát, de ha tudsz valamit, tájékoztass.
xD Bocs, angolt akartam írni :) De már meg is rendeltem, szóval nem aktuális ^^
Viszont ha kell valakinek a Bolondok aranya 1-2 2800 Ft-ért, akkor írjon: verebikgabi@freemail.hu
Ha valakinek van Ouran High School Host Club mangája magyarul, jó állapotban, azt megvenném ^^
Magyarul...? Barátom... Szerintem kishazánkban nem adták ki még ezt a mangát, de ha tudsz valamit, tájékoztass.
beküldve: 2009-04-03 16:15:14
(#1172) Ha valakinek van Ouran High School Host Club mangája magyarul, jó állapotban, azt megvenném ^^
beküldve: 2009-04-02 12:03:27
(#1171) Eladnám ezeket, átvétel csak személyesen Budapesten, e-mailen megbeszéljük: citrow@vipmail.hu
Mangák:
- Ruróni Kenshin 1-4 kötet >> magyar
Ár: 1600Ft / db
5800Ft / egybe
- Kaze Hikaru 1. kötet >> angol
Ár: 1700Ft
- NANA 1. kötet >> magyar
Ár: 1600Ft
- Trigun 1. kötet
Ár: 1900Ft
Poszterek:
- Digimon / Versailles
- FMP? Fumoffu / Gravitation
- Grimm mesék / FMA
- Árnybíró / Animax
- Árnybíró / Pokoli lány
- Yu Yu Hakusho / Miyanko rajz
- Bleach / Kaleido Star
- Spirál / Blood+
- Bleach / 2008-as naptár
- Inuyasha / Tokyo Mew Mew (rá írtam a lányok nevét, amúgy semmi baja, de szépen van írva:P)
- Honey and Clover / Afterworld
- Fruits Basket
Árak:
- Fruits Basket: 400Ft
- A többi mind 300Ft
Mangák:
- Ruróni Kenshin 1-4 kötet >> magyar
Ár: 1600Ft / db
5800Ft / egybe
- Kaze Hikaru 1. kötet >> angol
Ár: 1700Ft
- NANA 1. kötet >> magyar
Ár: 1600Ft
- Trigun 1. kötet
Ár: 1900Ft
Poszterek:
- Digimon / Versailles
- FMP? Fumoffu / Gravitation
- Grimm mesék / FMA
- Árnybíró / Animax
- Árnybíró / Pokoli lány
- Yu Yu Hakusho / Miyanko rajz
- Bleach / Kaleido Star
- Spirál / Blood+
- Bleach / 2008-as naptár
- Inuyasha / Tokyo Mew Mew (rá írtam a lányok nevét, amúgy semmi baja, de szépen van írva:P)
- Honey and Clover / Afterworld
- Fruits Basket
Árak:
- Fruits Basket: 400Ft
- A többi mind 300Ft
Hú, nem akartam gyűjteni a Hellsinget, így is sok mindent gyűjtök, de most nagyon elgondolkodtattál!
Szerk: A mordályos nyul 2009-04-02 11:12:34
Basszus, most szinte sajnálom, hogy megvan...
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2009-04-01 23:23:58
(#1167) Hello!
A Hellsing 1, 2, 3., száma eladó. Tökúj, gyakorlatilag olvasatlan. 3000 Ft csak egyben a három kötet. Bp-en személyes átvétel is lehetséges, vagy posta (ebben az esetben plusz postaköltség persze )
lacroix@freemail.hu
A Hellsing 1, 2, 3., száma eladó. Tökúj, gyakorlatilag olvasatlan. 3000 Ft csak egyben a három kötet. Bp-en személyes átvétel is lehetséges, vagy posta (ebben az esetben plusz postaköltség persze )
lacroix@freemail.hu
beküldve: 2009-04-01 18:21:49
(#1166) Eredeti Sendybell 2. DVD eladó. Magyar és angol szinkronnal, 6 rész van rajta.
Teljesen orignál van becsomagolva, csak azért adom el, mert már egyszer megvan (tévedésből kaptam meg mégegyszer ).
Teljesen orignál van becsomagolva, csak azért adom el, mert már egyszer megvan (tévedésből kaptam meg mégegyszer ).
beküldve: 2009-03-31 18:41:04
(#1165) Nagyon kedvező áron megválnék az alábbiaktól:
DVD-k:
Chihiro Szellemországban
A vándorló palota
Egyebek:
2009 jan.-febr. (13.) AnimeStars magazin dvd nélküli szám (benne Bizenghast/Granny’s café poszter),
Manga rajzolás kezdőknek c. könyv
Érdeklődhettek: passing.twilight@gmail.com
DVD-k:
Chihiro Szellemországban
A vándorló palota
Egyebek:
2009 jan.-febr. (13.) AnimeStars magazin dvd nélküli szám (benne Bizenghast/Granny’s café poszter),
Manga rajzolás kezdőknek c. könyv
Érdeklődhettek: passing.twilight@gmail.com
The sky is over...
beküldve: 2009-03-31 15:38:53
(#1164) Sziasztok!
Eladó a Bizenghast első öt kötete kiváló állapotban! Négyet fizetsz ötöt vihetsz azaz 7500 helyett 6000 az öt kötet! Megéri! :) (bolti ár: 1490/kötet)
Eladó még a Káosz kapui első két kötete, a kettő együtt 3500 ft négyezer helyett. (bolti ár: 1990/kötet)
Csere is lehetséges mangákra, írd meg mid van, milyen állapotú és mi a tartalma! Érdekel magyar és angol nyelvű manga is! Cserélek anime plüsikre pl. Kirara plüssre is!
HA majd megjelenik áprilisban, ezek érdekelnének :
-Mennyei dallamok 2.
-DN 4.
-Démonnapló 4.
-Lángoló Hold 2.
-Nana 4.
-Naruto 7.
Átvétel módja:budapestieknek személyes átvétel előre megbeszélt időpontban->ÖRS, belváros, Westend stb.
Nem budapestieknek: postai átvétel, pk az aktuális díjszabás szerint, némi kedvezménnyel. :)
Fizetés módja:
-személyes átvételnél készpénz
-postai átvételnél inkább banki utalás
Képek hamarosan, nyugodtan kérdezzetek emailben , kérésre le lehet foglalni akármelyik kötetet egy hétre. Majd írom a változtatásokat.
EMAIL:
Eladó a Bizenghast első öt kötete kiváló állapotban! Négyet fizetsz ötöt vihetsz azaz 7500 helyett 6000 az öt kötet! Megéri! :) (bolti ár: 1490/kötet)
Eladó még a Káosz kapui első két kötete, a kettő együtt 3500 ft négyezer helyett. (bolti ár: 1990/kötet)
Csere is lehetséges mangákra, írd meg mid van, milyen állapotú és mi a tartalma! Érdekel magyar és angol nyelvű manga is! Cserélek anime plüsikre pl. Kirara plüssre is!
HA majd megjelenik áprilisban, ezek érdekelnének :
-Mennyei dallamok 2.
-DN 4.
-Démonnapló 4.
-Lángoló Hold 2.
-Nana 4.
-Naruto 7.
Átvétel módja:budapestieknek személyes átvétel előre megbeszélt időpontban->ÖRS, belváros, Westend stb.
Nem budapestieknek: postai átvétel, pk az aktuális díjszabás szerint, némi kedvezménnyel. :)
Fizetés módja:
-személyes átvételnél készpénz
-postai átvételnél inkább banki utalás
Képek hamarosan, nyugodtan kérdezzetek emailben , kérésre le lehet foglalni akármelyik kötetet egy hétre. Majd írom a változtatásokat.
EMAIL:
ewyevi@gmail.com
"Nincs lehetetlen, ha van, mi motiváljon." /Fantom-KS/
Szerk: Ewy-chan 2009-03-31 15:55:16
beküldve: 2009-03-31 09:08:34
(#1163) Szisztok!
Német nyelvű mangákat vennék baráti áron. Fontossági sorrendben a következőket:
-X/1999 5. kötettől
-Tokyo Babylon
-Rozen Maiden
-Vampire Princess Miyu
Német nyelvű mangákat vennék baráti áron. Fontossági sorrendben a következőket:
-X/1999 5. kötettől
-Tokyo Babylon
-Rozen Maiden
-Vampire Princess Miyu
beküldve: 2009-03-29 15:48:48
(#1162) na, hátakkor....van pár eladó cuccom:
mindegyik Naruto-s:
Itachis párna - 2db (különbözőek) - 3500 Ft/db
(ha mind2-őt elviszed, alkudozhatunk xDDD)
Itachis egérpad - 1db (ilyen...zselésnek hívják, nem kemény, hanem puha xD) - 500 Ft
Itachi-Sasuke Wallscroll - 3000 Ft
és akkor, jöjjenek a poszterek (összesen 5 darab, az egyikről nem találtam képet, de azon Kakashi van a 3. Hokage-val), darabjuk 400 Ft (itt is, ha többet viszel, lehet alkudozni xD)
még1: [Link]
és még1: [Link]
mind1ik cucc jó állapotban van, nem agyonhasznált, elszakadt, sötöbö...
személyes átvétel Budapesten, ha muszáj, akkor postázom, a pk a vevőt terheli, és felelősséget nem vállalok érte xDD
érdeklődni, lefoglalni, alkudozni xD emailben itt:
mindegyik Naruto-s:
Itachis párna - 2db (különbözőek) - 3500 Ft/db
(ha mind2-őt elviszed, alkudozhatunk xDDD)
Itachis egérpad - 1db (ilyen...zselésnek hívják, nem kemény, hanem puha xD) - 500 Ft
Itachi-Sasuke Wallscroll - 3000 Ft
és akkor, jöjjenek a poszterek (összesen 5 darab, az egyikről nem találtam képet, de azon Kakashi van a 3. Hokage-val), darabjuk 400 Ft (itt is, ha többet viszel, lehet alkudozni xD)
még1: [Link]
és még1: [Link]
mind1ik cucc jó állapotban van, nem agyonhasznált, elszakadt, sötöbö...
személyes átvétel Budapesten, ha muszáj, akkor postázom, a pk a vevőt terheli, és felelősséget nem vállalok érte xDD
érdeklődni, lefoglalni, alkudozni xD emailben itt:
kakashi_kawaii@citromail.hu
"Itamu basho wa dare ni mo iwanai, Isogu kokoro ga kakushita yume wo..."