Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Eladnék!/Vennék!
beküldve: 2009-03-25 15:31:14
(#1145) Továbbra is szívesen megválnék jutányos áron az alábbi két bontatlan filmtől:
Szentjánosbogarak sírja (2 lemez)
D, a vámpírvadász (2 lemez)
Szia.
Engem a Szentjánosbogarak sírja érdekelne esetleg. Az a jutányos ár mennyit takar? Köszi.
beküldve: 2009-03-25 13:59:13
(#1143) Eladó egy kétoldalú ben 10 kulcstartó!
100 FT.
Képek:
[Link]
[Link]
Mivel nagyon ritkán járok fel, ezért inkább az email címemre írjatok!: furi@citromail.hu
Na én meek is, ugyhogy ha valakinek kellene akkor írjon az e-mail címemre!
100 FT.
Képek:
[Link]
[Link]
Mivel nagyon ritkán járok fel, ezért inkább az email címemre írjatok!: furi@citromail.hu
Na én meek is, ugyhogy ha valakinek kellene akkor írjon az e-mail címemre!
Szerk: panda. 2009-03-25 14:29:50
Shonen jump számok 2008 febr-tól 2009 jan-ig jó állapotban 1700 Ft/db.
ezekhez a SJ-hoz akkor megvan a kártya is amit adnak hozzá? (csak mert a vadi új gyári fóliás kerül 1700Ft-ba)
http://vadooc.blogspot.com/ ~yuri love~
A démonnapló 1-3 kötetétt egyben mennyiért adod el???
A kutya három napnyi kedvességre három évig emlékszik, a macska háromévi kedvességet három nap alatt elfelejt
Szerk: Csaba 2009-03-24 14:17:25
beküldve: 2009-03-24 12:54:58
(#1139) Továbbra is szívesen megválnék jutányos áron az alábbi két bontatlan filmtől:
beküldve: 2009-03-24 11:14:47
(#1138) Eladó cuccok:
mangák:
magyar:
Magányos csillag
Tarot café 1-6.
Bania 1 és 5.
Démonnapló 1-3.
A káosz kapui 1-2.
Grimm mesék
Angyalok menedéke 1-3.
Death note 1-2.
angol:
Vampire Knight 1-4.
Blood Alone 1-2.
Absolute boyfriend 3-6.
Lovers and Souls (yaoi)
Hard rock (yaoi)
After I win (yaoi)
német:
Sweet revolution (yaoi)
Verliebt in Osaka (yaoi)
Skizzen der Liebe (yaoi)
Gezieltes verlangen (yaoi)
Traumboyz (yaoi)
almalako@freemail.hu
mangák:
magyar:
Magányos csillag
Tarot café 1-6.
Bania 1 és 5.
Démonnapló 1-3.
A káosz kapui 1-2.
Grimm mesék
Angyalok menedéke 1-3.
Death note 1-2.
angol:
Vampire Knight 1-4.
Blood Alone 1-2.
Absolute boyfriend 3-6.
Lovers and Souls (yaoi)
Hard rock (yaoi)
After I win (yaoi)
német:
Sweet revolution (yaoi)
Verliebt in Osaka (yaoi)
Skizzen der Liebe (yaoi)
Gezieltes verlangen (yaoi)
Traumboyz (yaoi)
almalako@freemail.hu
Valaki tud, jó áron valami használt izgis mangát? Csak ( nem biztos ) lehet hogy megvenném!
[ a kajafolt nem számít XD)
Nekem eladó a vampire hunter D elsö kötete 1500ft-ért ha érdekel (remyn@citromail.hu)
"Egy hitokiri mindig hitokiri marad amig csak él"
beküldve: 2009-03-23 17:42:07
(#1136) Valaki tud, jó áron valami használt izgis mangát? Csak ( nem biztos ) lehet hogy megvenném!
Szerk: panda. 2009-03-23 19:24:32
beküldve: 2009-03-22 19:13:13
(#1134) Mindegy, egyáltalán akar valaki sony ps2-t venni? Mert akkor az irjon az emailemre
komagatayumi@citromail.hu
és majd a részleteket megbeszéljük ott...Nem valószínű hogy ide visszanézek szóval ha valami van azt emailben...További szép hétvégét(minyá vége-.-)!KEMAC^^
Sziasztok!
Eladó rengeteg Mondo és AnimeStars magazin!
Ezt még meggondolom, az árak nagyon jók!
beküldve: 2009-03-22 18:33:45
(#1132) Sziasztok!
Mondok
Kép
Poszter nélkül darabonként 400 forint, ha megveszed az összeset kettő ingyen van.
AnimeStars-ok
Kép
Poszter és mangamelléklet nélkül darabonként 500 forint, ha megveszed mindet egy ingyen van.
Vannak még ezek az AS mangamellékleteim is, amik fogalmam sincsenek melyikhez tartoznak, ezért ha kell 100 forint darabonként.
Kép
Ez a WarCraft manga is eladó, eredeti ára azt hiszem 1800 Ft, 1500 Ft-ért adom.
Kép
Egyszer-kétszer olvasott, hibátlan állapot!
~~~~~~~~~~
Van még egy rakat Inu Yasha cuccom is:
Mangák
A második és a harmadik kötet, németül.
Kép1
Kép2
Kép3
Pár helyen gyuröttek, darabjuk 500 Ft.
Figurák
Amikor ezeket vettem játszottam velük meg minden (nem, nem voltam óvodás, csak jól elvoltam xD) ezért nem mindegyik van már tökéletes állapotban.
Miroku mini figura
Kép1
Ez tökéletes állapotban van, ezért az ára 1500 Ft.
Sango mini figura
Kép1
Kép2
Nincs sok baja, tulajdonképp csak a copfja jár le ha levesszük, magától nem, ára 1300 Ft.
Kagome és Shippou mini figura
Kép1
Ez van a legrosszabb állapotban: az íj felso része letörött, de még megvan viszont a nyíl hegye már nincs meg. Ezért z ára csak 800 Ft.
A figurákhoz megvannak még az eredeti dobozok (bár ahol kinyitottam ott szakadtak) azokat adom melléjük ha kell.
DVD-k
Az elso 4 DVD alig használt állapotban, csak párszor lettek megnézve. 1000 Ft darabjuk.
Kép1
Kép2
Kép3
Kép4
Kép5
~~~~~~~~~~
Személyes átvétel lehetséges Budapesten, postázni is tudom, de azért a postaköltséget elkérném (attól függ, hogy mit küldök más-más a postaköltség).
Ide nem fogok visszanézni ezért ha érdekel valamelyik vagy több és jobb képet szeretnél látni, küldj e-mailt a yakaiichan_KUKAC_gmail.com-ra! b>
Ha valaki többet rendel esetleg le tudok vonni az árból vagy a postaköltséget fizetem én.
Köszönöm!
Yakaii
Mondok
Kép
Poszter nélkül darabonként 400 forint, ha megveszed az összeset kettő ingyen van.
AnimeStars-ok
Kép
Poszter és mangamelléklet nélkül darabonként 500 forint, ha megveszed mindet egy ingyen van.
Vannak még ezek az AS mangamellékleteim is, amik fogalmam sincsenek melyikhez tartoznak, ezért ha kell 100 forint darabonként.
Kép
Ez a WarCraft manga is eladó, eredeti ára azt hiszem 1800 Ft, 1500 Ft-ért adom.
Kép
Egyszer-kétszer olvasott, hibátlan állapot!
~~~~~~~~~~
Van még egy rakat Inu Yasha cuccom is:
Mangák
A második és a harmadik kötet, németül.
Kép1
Kép2
Kép3
Pár helyen gyuröttek, darabjuk 500 Ft.
Figurák
Amikor ezeket vettem játszottam velük meg minden (nem, nem voltam óvodás, csak jól elvoltam xD) ezért nem mindegyik van már tökéletes állapotban.
Miroku mini figura
Kép1
Ez tökéletes állapotban van, ezért az ára 1500 Ft.
Sango mini figura
Kép1
Kép2
Nincs sok baja, tulajdonképp csak a copfja jár le ha levesszük, magától nem, ára 1300 Ft.
Kagome és Shippou mini figura
Kép1
Ez van a legrosszabb állapotban: az íj felso része letörött, de még megvan viszont a nyíl hegye már nincs meg. Ezért z ára csak 800 Ft.
A figurákhoz megvannak még az eredeti dobozok (bár ahol kinyitottam ott szakadtak) azokat adom melléjük ha kell.
DVD-k
Az elso 4 DVD alig használt állapotban, csak párszor lettek megnézve. 1000 Ft darabjuk.
Kép1
Kép2
Kép3
Kép4
Kép5
~~~~~~~~~~
Személyes átvétel lehetséges Budapesten, postázni is tudom, de azért a postaköltséget elkérném (attól függ, hogy mit küldök más-más a postaköltség).
Ide nem fogok visszanézni ezért ha érdekel valamelyik vagy több és jobb képet szeretnél látni, küldj e-mailt a yakaiichan_KUKAC_gmail.com-ra! b>
Ha valaki többet rendel esetleg le tudok vonni az árból vagy a postaköltséget fizetem én.
Köszönöm!
Yakaii
Nathaniel never dies ^^
Szerk: Yakaii 2009-03-22 18:35:00
beküldve: 2009-03-22 18:01:11
(#1131) értsd: add el a kontrolert,a memory card-ot,meg a ps2-őt együtt 25 ezerért
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
a plusz controler,meg a többi amit írtál
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"