Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Eladnék!/Vennék!
Na jó, ha minkettőnkét megveszi, akkor egy ezresen felezünk, na?
Szerinted, kell valakinek kapásból kettő Chihiro Szellemországban?
Na jó, felezünk, ha találunk egy örültet aki a 2 szemével 2 külön tv-t szeret nézni.
The sky is over...
wakka:
És akkor Te rámondod, hogy 997?! Én: 996! Te: 995!... 0!, minusz 1!... és akkor már mi fizetünk…
Viccet félretéve, nem mondok én olyan sokat, (főleg hogy 950 volt eredetileg).
Olyan 550.-ért nagy örömmel oda adnám, ha lenne érdeklődő, de eddig minden a nyakamon maradt.
És akkor Te rámondod, hogy 997?! Én: 996! Te: 995!... 0!, minusz 1!... és akkor már mi fizetünk…
Olyan 550.-ért nagy örömmel oda adnám, ha lenne érdeklődő, de eddig minden a nyakamon maradt.
Na jó, ha minkettőnkét megveszi, akkor egy ezresen felezünk, na?
beküldve: 2009-03-19 19:08:50
(#1096) wakka:
Ichi95:
Furcsa a kérdés, mert azt nem kínáltam fel eladásra, az a(z én kicsike) „gyűjteményem” része. csak azokon gondoltam túladni, amiket felsoroltam. De, ha nagyon sokat ajánlasz az InuYasha 1-ért, akkor meggondolom
Látom az a Bleach manga nagyon érdekel Téged. Annyi helyen lehet rendelni, hogy csak na… az előbb említett AnimeBolt, Trillian, ComicsInvest, AnimeLand, sőt Én még a Bookline-nál is láttam mangákat (igaz legutóbbinál angol nyelven igen gyér a választék), személy szerint ezeket ismerem, de biztos vannak más lehetőségek is.
Ichi95:
Furcsa a kérdés, mert azt nem kínáltam fel eladásra, az a(z én kicsike) „gyűjteményem” része. csak azokon gondoltam túladni, amiket felsoroltam. De, ha nagyon sokat ajánlasz az InuYasha 1-ért, akkor meggondolom
Látom az a Bleach manga nagyon érdekel Téged. Annyi helyen lehet rendelni, hogy csak na… az előbb említett AnimeBolt, Trillian, ComicsInvest, AnimeLand, sőt Én még a Bookline-nál is láttam mangákat (igaz legutóbbinál angol nyelven igen gyér a választék), személy szerint ezeket ismerem, de biztos vannak más lehetőségek is.
The sky is over...
beküldve: 2009-03-19 13:23:33
(#1094) bocs most nem erre válaszolok csak hogy felfigyelj megvehetem az inu yasha 1 et???
Nem írtam árat. Talán gondolatolvasó vagy?
Nem kell ahhoz gondolatolvasónak lenni, hogy kevesebbet mondjak mint te miután felkiáltottál hogy "de én csak 998 Ft-ért adom!"...
beküldve: 2009-03-18 18:56:51
(#1091) beküldve: 2009-03-18 18:40:29
(#1090) Ho-hó! Nekem is van egy eladó Csihiró régi kiadású DVD-m. Olcsóbbér' adom mint twilight...
Szerk: wakka 2009-03-18 18:40:41
beküldve: 2009-03-18 18:38:37
(#1089) Eladó DVD-k:
Chihiro Szellemországban
A vándorló palota
Egyszer-kétszer nézett, de jó állapotban van mind a kettő.
Az alábbiaktól se szabadított meg még senki:
Magyar mangák: Angyalok menedéke 1, Princess Ai 1-3, Ruroni Kensin 1.
Angol manga: Lullabies from hell
Egyebek: 2009 jan.-febr. (13.) AnimeStars magazin dvd nélküli szám, illetve Manga rajzolás kezdőknek c. könyv
(részleteket lásd régebbi hozzászólásaimban)
Érdeklődhettek: passing.twilight@gmail.com
Chihiro Szellemországban
A vándorló palota
Egyszer-kétszer nézett, de jó állapotban van mind a kettő.
Az alábbiaktól se szabadított meg még senki:
Magyar mangák: Angyalok menedéke 1, Princess Ai 1-3, Ruroni Kensin 1.
Angol manga: Lullabies from hell
Egyebek: 2009 jan.-febr. (13.) AnimeStars magazin dvd nélküli szám, illetve Manga rajzolás kezdőknek c. könyv
(részleteket lásd régebbi hozzászólásaimban)
Érdeklődhettek: passing.twilight@gmail.com
The sky is over...
neked nincs mangád
Srác erre nem hibáztál rá, abban az értelemben igazat kell adnom neked, hogy -eladó- az tényleg nincs, de attól még akad egy pár másik, mellesleg azért eszem az van ;))
Azzi nem adsz el mangát??
Add fel, úgyse kapsz 1500-nál jobb ajánlatot...
Mellesleg alkudni nem 500-assával kell, főleg ha a cucc 2000-be fájna egyébként! Szépen lassan, fondorlattal...
Szerk: wakka 2009-03-18 17:42:37
beküldve: 2009-03-18 17:33:23
(#1085) beküldve: 2009-03-18 14:50:53
(#1084) Ichi95
Szia!
Le lehet állni a multipostolással, használd a szerkesztés gombot, a többiről nem is beszélve.
Ha mangát szeretnél venni, írd be knokrétan, hogy mit keresel és várd, amíg valaki jelzi, hogy van eladó belőle.
Szerk: Nahát, csak nem fent van a moderátor? ^^ Őt nem írja ki a bejelentkezetteknél?
no pussy, just the dicks
Szerk: buzifaszvagyok 2009-03-18 14:55:43