Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Eladnék!/Vennék!
beküldve: 2009-03-18 14:30:46
(#1081) beküldve: 2009-03-18 10:27:11
(#1080) Bocs, hogy rontom a hangulatot, de nem lehetne az offot egy off-topikban folytatni? Hogy egészen konkrét legyek: javaslom itt csak a tényleges vételi és eladási ajánlatokat feltüntetni, minden mást meg a Dumizzunk... nevű topikba folytatni.
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Szerk: alister 2009-03-18 10:29:59
beküldve: 2009-03-17 20:40:11
(#1075) Valaki adjon már el egy Bleach mangát !!!!!!!!!!!
nem számít hanyaik rész!!!!!!!!!!!!!nem számít milyen nyelvű!!!!!!!!!!!!!!De NAGYON KELLENE egy!!!!!!!!!!!!!!!!MEGFIZETNÉM
nem számít hanyaik rész!!!!!!!!!!!!!nem számít milyen nyelvű!!!!!!!!!!!!!!De NAGYON KELLENE egy!!!!!!!!!!!!!!!!MEGFIZETNÉM
Tessék felmenni a comicsinvest.hu-ra, ott van egy rakat a baloldali szép nagy "manga" feliratra bökve. No para - rendejjé' (;
beküldve: 2009-03-17 18:22:10
(#1073) Valaki adjon már el egy Bleach mangát !!!!!!!!!!!
Hellsing 4ever!
ha valakinek lenne esetleg hellsing vagy élni vagy death note 2,3 akkor azt megvenném!
az Élni az egy kötetes manga!
1700Ft/db áron van Hellsing és Death note 2 és 3 kötetem.
oké kell vegyél fel msn-re ottmar@citromail.hu
"Majd úgy ugrok hogy úgy látszódjon mintha te ugrottál volna"
beküldve: 2009-03-17 14:11:23
(#1071) oké vegyél fel engem msn-re :670728@citromail.hu és ott mindent megbeszélünk
[én eltudnék neked adni egy yondaime plüssöt ha érdekel . 1600ft-ért
Okéh!
Ha van msn-ed akk vegyél fel!
Meg mutass képet!!!?
Hány cm-es??
Kösszi!
A kutya három napnyi kedvességre három évig emlékszik, a macska háromévi kedvességet három nap alatt elfelejt
nekem már csak a naruto 2,5,6 van meg érdekel?
A hatosért kapsz két tábla csokit egy nyalókával karoltve, na? XDD
beküldve: 2009-03-17 07:36:41
(#1068) vadooc: Akkor rosszul értelmezted. :P
lehet, de ezt csak ő tudhatja igazán... ;)
http://vadooc.blogspot.com/ ~yuri love~
Bocs de akkor nem
nem baj a polc elbírja
Régen nagyon idegesített, amikor a vén nyanyák az esküvőkön az arcomat csipkedték, azzal, hogy: -Lehet, hogy te leszel a következő.... Csak mostanában hagyták abba, mikor én is ugyanezt csinálom nekik a temetéseken...
Nem lehetne 1000?
kicsit kínai piac feeling
csak vicc
bocsi de nem mert én még teljes áron vettem és így is bukok rajta
,amúgy tökéletes állapotban van
Régen nagyon idegesített, amikor a vén nyanyák az esküvőkön az arcomat csipkedték, azzal, hogy: -Lehet, hogy te leszel a következő.... Csak mostanában hagyták abba, mikor én is ugyanezt csinálom nekik a temetéseken...