Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Eladnék!/Vennék!
beküldve: 2009-03-22 17:26:53
(#1128) beküldve: 2009-03-22 17:25:10
(#1127) 30 az még mindig drága szentem....add el 25 ért,az lenne a fair, a kiegészítők miatt. sajna ilyen a piac :S
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
beküldve: 2009-03-22 17:20:47
(#1126) Akkor mennyiért kellene eladnom? 30ért? Annál lejjebb nem igazán megyek, máris 5000-rel lejjebb van mint amennyibe nekem került. A postaköltség meg nekem is pluszba ment a 25höz...És úgy tudom nincs chippelve. Mindegy, lehet a 35 télleg kicsit sok volt, de akkor legyen 30, bpest területén még személyes átvétellel is meg lehet oldani, annyira azért nem nehéz és akkor máris nem nyulják le a postán+nincs postaköltség...
KEMAC^^
beküldve: 2009-03-22 15:32:47
(#1124) Viszont ha tőled venném még a postaköltség is rájön, meg egy csomó kockázat, lenyúlják a postán meg ki tudja, és még azt sem tudhatom, hogy hogy van megcsippelve, miközben ugyanezért lazán bemegyek a boltba...
Remélem ezt csak viccnek szántad
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
beküldve: 2009-03-22 14:55:53
(#1122) beküldve: 2009-03-22 14:45:33
(#1121) viszont azt felejted el,hogyha használt cuccot adsz el,illik lejjebb adni az árat,mint amennyit költöttél rá
egyébként meg nincs agyonhasználva újnak is elmenne...
Hiába, ha már fel van bontva, közel nem ér annyit, mint bontatlanul.
Eladó egy Sony Playstation 2...Remek állapotban, dobozostul, felhasználoi kézikönyvekkel+memorycard+egy utolag vett nem sony controller vagy hogy hivják^^'..így együtt 35000.- És még egy játék, StarOcean-Till the end of time, 5000.-
akit érdekel valamelyik, írjon emailt, komagatayumi@citromail.hu
akit érdekel valamelyik, írjon emailt, komagatayumi@citromail.hu
Csak megemlítem, hogy ennyiért egy vadonat újat is lehet venni. ^^"
Ok, de én 25000.-ért vettem ezt, ahhoz nem volt memorycard szoval azt is vennem kellett még 8000-ért+még egy vezérlőt mert abbol is csak egy volt hozzá...és igy az egész pontosan 35...egyébként meg nincs agyonhasználva újnak is elmenne...meg egyébként is, inkább engem támogassatok már mint az elektronikai üzleteketXD
KEMAC^^
beküldve: 2009-03-22 14:11:06
(#1118) Eladó cuccok:
Shonen jump számok 2008 febr-tól 2009 jan-ig jó állapotban 1700 Ft/db.
mangák:
magyar:
Magányos csillag
Tarot café 1-6.
Bania 1 és 5.
Démonnapló 1-3.
A káosz kapui 1-2.
Grimm mesék
Angyalok menedéke 1-3.
Death note 1-2.
angol:
Vampire Knight 1-4.
Blood Alone 1-2.
Absolute boyfriend 3-6.
Lovers and Souls (yaoi)
Hard rock (yaoi)
After I win (yaoi)
német:
Sweet revolution (yaoi)
Verliebt in Osaka (yaoi)
Skizzen der Liebe (yaoi)
Gezieltes verlangen (yaoi)
Traumboyz (yaoi)
almalako@freemail.hu
Shonen jump számok 2008 febr-tól 2009 jan-ig jó állapotban 1700 Ft/db.
mangák:
magyar:
Magányos csillag
Tarot café 1-6.
Bania 1 és 5.
Démonnapló 1-3.
A káosz kapui 1-2.
Grimm mesék
Angyalok menedéke 1-3.
Death note 1-2.
angol:
Vampire Knight 1-4.
Blood Alone 1-2.
Absolute boyfriend 3-6.
Lovers and Souls (yaoi)
Hard rock (yaoi)
After I win (yaoi)
német:
Sweet revolution (yaoi)
Verliebt in Osaka (yaoi)
Skizzen der Liebe (yaoi)
Gezieltes verlangen (yaoi)
Traumboyz (yaoi)
almalako@freemail.hu
DN anime poszter kell valakinek? ( mondos )
Lehet, de ha tudnál felrakni egy képet róla azzal jobban segítenél, mert akkor meg tom nézni hogy meg van e nekem...!?
Mire beszenvedtem a normális linket, addigra már tárgytalan...
De még más érdeklődhet: [Link]
kinel@freemail.hu
ha esetleg valami érdeklődés felkeltő
I'm Weasel! XD
Szerk: Menyus 2009-03-22 14:26:48
[img]http://kepfeltoltes.hu/thumb/090322/655627133K_p001_www.kepfeltoltes.hu_.jpg[/img] A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu" target="_blank">[Link]
[img]http://kepfeltoltes.hu/thumb/090322/655627133K_p001_www.kepfeltoltes.hu_.jpg[/img] A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu" target="_blank">[Link]
Bocs, de mégsem kell mert megvan!
Lehet, de ha tudnál felrakni egy képet róla azzal jobban segítenél, mert akkor meg tom nézni hogy meg van e nekem...!?
beküldve: 2009-03-22 13:40:42
(#1114)
Szerk: Menyus 2009-03-22 14:02:27