Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
AnimeStars magazin 1-5. számát + InuYasha különszámot. Ha, voltak poszterek, mellékletek akkor azokkal együtt, csak jó vagy kitűnő állapotban.
Gantz (angol) manga 2-… kötetét
Hellsing nyakláncot, csuklószorítót stb…
Nekem van AS magazin, 1-5, kivéve asszem a 2. számot...
Mindenféle Bleach,naruto,inuyasha,Fullmetal Alchemsit cuccot veszek!!!Bármilyen cuccot!Meg mangákat is veszek!
Bármilyet!
Rumiko Takahashi mangák érdekelnek?
Mindenféle Bleach,naruto,inuyasha,Fullmetal Alchemsit cuccot veszek!!!Bármilyen cuccot!Meg mangákat is veszek!
Bármilyet!
Az jóó lenne, főleg ha szép állapotban van.
Yondaime: nagyon könnyen osztogatod te a negativ jelzőket. Vagy csak megtetszett a "szánalmas" szó?
Állapodjunk meg ebben: nem irsz mostantól semmi offtopic dolgot ide (értsd: nem személyeskedsz és veszekedsz, csak eladsz és veszel), cserébe pedig mi sem fogunk neked esni többet. Áll az alku?
Jaj és lenne még egy feltétel: el kell olvasnod a fórumszabályzatot! Ez így szerintem fair tőlünk és neked is teljesíthető
Igen áll az alku!
Akkor további Szép Napot!
Az jóó lenne, főleg ha szép állapotban van.
Yondaime: nagyon könnyen osztogatod te a negativ jelzőket. Vagy csak megtetszett a "szánalmas" szó?
Állapodjunk meg ebben: nem irsz mostantól semmi offtopic dolgot ide (értsd: nem személyeskedsz és veszekedsz, csak eladsz és veszel), cserébe pedig mi sem fogunk neked esni többet. Áll az alku?
Jaj és lenne még egy feltétel: el kell olvasnod a fórumszabályzatot! Ez így szerintem fair tőlünk és neked is teljesíthető
Amúgy Naruto tényleg eladnád a DN-os posztert nekem?
Aham...ha megtalálom...valahol biztosan megvanasszem itt az asztal melletti dobozban van!
Hmm...ki az értelmetlen lény? Szerintem az, aki este sokáig fennmarad, hogy csúnyákat írjon, majd utána reggel korán kel, hogy megintcsak trollkodjon. Ejj....szivecském nem veszed észre, hogy a moderátor ki fog dobni?
A vevődet nagy valószínűséggel nem Naruto ijesztette el, hanem a te személyiséged. De mind1 is, úgy látom nem vagy képes önmagadba nézni.
Amúgy Naruto tényleg eladnád a DN-os posztert nekem?
Vásárolnék:
Yondaime cuccokat bármilyet(figura,plüss bármi jöhet.... )
Illetve Bleach,naruto,inuyasha,Fullmetal Alchemist plüssöket vásárolnék!
Meg Fullmetal Alchemist cuccok is jöhetnek bármilyen!
Ha valakinek van és eladná az szóljon nekem!
Válaszotokat előre is köszönöm!
AnimeStars magazin 1-5. számát + InuYasha különszámot. Ha, voltak poszterek, mellékletek akkor azokkal együtt, csak jó vagy kitűnő állapotban.
Gantz (angol) manga 2-… kötetét
Hellsing nyakláncot, csuklószorítót stb…
Ha nem, akkor se ír többet idegből. Ami profit
Már visszahúzódott a róka a ketrecbe nyugi!Majdnem kijött az első farok
Ha nem, akkor se ír többet idegből. Ami profit
Naruto: Szerintem te is menj ki a fürdőszobába, mosd meg az arcod, számolj százig, és utána gyere vissza.
Menni fog az?
Virágzó trollklór és pörgő-forgó búgócsigák: Értem én, hogy fiatalabb/éretlenebb korban az embert még könnyen elragadja a vére, és hogy mai modern és felvilágosult korunkban az illem és etikett mint olyanok csak a szótárolvasók számára ismerősek, de ezt itt nem kéne. A törzsközönség már túl régen fórumozik, túl kevéssé unatkozó és túl kényelmes hozzá, hogy minden ámokfutó kis trollpalántát itt neveljünk meg.
Yondaime-sensei:Ingyenes jó tanács a jövőre nézve: szállj magadba, nőlj fel, kérj bocsánatot, viselkedj.
mad_chan: Te eteted a családod?
Naruto: Szerintem te is menj ki a fürdőszobába, mosd meg az arcod, számolj százig, és utána gyere vissza.
Nyugalom, már 3szor is nyomtam moderátort.... Hogy kapja meg magáét....
Hm, skacok..... elhúzott... csak szólok.