Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Eladnék!/Vennék!
beküldve: 2009-03-14 22:47:25
(#993) beküldve: 2009-03-14 22:47:13
(#992) Szánalom kategória ne indulj ki magadból!
Tod lehet venni wascroll-t is az sztem többet ér!Persze ha nincs rá pénzed megérttem!
Tod lehet venni wascroll-t is az sztem többet ér!Persze ha nincs rá pénzed megérttem!
Várj csak. Szóval én szánalmas vagyok, mert nincs pénzem? Vagy mert wallscroll helyett posztert veszek? Vagy mert le mertem szánalmasozni a viselkedésedet?
Mellesleg mi a bajod? Itt vezeted le a fölös energiáidat? Vagy csak simán poénnak érzed, hogy mindenkit magadra haragítasz?
És sz*rt se tudsz rólunk, úgyhogy nagyon sürgősen fejezd be a személyeskedést!
Mellesleg még azt is elárulom neked -érezd magad megtisztelve- hogy vannak wallscrolljaim is.
Mit kell felhúzni magad olyanon, hogy megmondták neked, hogy ne duplapostolj? Ez kb. minden fórumszabályzatban benne van! De minek is beszélek, ha arra se vagy képes, hogy érvekkel és indulatok nélkül vitázz...
szerk: Naruto: egy poszterért max. egy fényképet kapsz a rámenről De amúgy tényleg jó lenne, ha meg tudnánk vmiben állapodni.
Szerk: Yaven 2009-03-14 23:03:54
beküldve: 2009-03-14 22:44:35
(#990) Nah Jóéjt!
na végre........phew
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
Jahigen!!!Azt elfelejtettem hogy Bence egy igen fontos tagja fórumnak
Thank ya, bro!
Most meg Yavent osztja, hogy nincs pénze. Neked biztos van, büszke lehetsz magadra: pénz, IQ, rajság, ez kell a sikeres élethez!
beküldve: 2009-03-14 22:35:46
(#986) No, hogy témánál legyünk....
Még mindig eladó egy rakat Witch magazin....
A képregény részek viszont sértetlenek...
Ár megegyezés alapján....
Még mindig eladó egy rakat Witch magazin....
igaz kistesó belefirkálgatott néhányba
A képregény részek viszont sértetlenek...
Ár megegyezés alapján....
Postaköltség, márha valakinek kell, azt a vevő állná....
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
beküldve: 2009-03-14 22:32:18
(#985) Jahigen!!!Azt elfelejtettem hogy Bence egy igen fontos tagja fórumnak...többek 10* mint ti ketten összetéve....egyenlőre remélhetőleg...(későbbiekben változhat ugye a magatartásotokon) szal nem kéne őt osztani...köszi!
Lawliete:Én kész érvekkel próbáltam segíteni!
Yaven nekem asszem megvan az a poszter ha érdekel!1 rámenért megkapod
Lawliete:Én kész érvekkel próbáltam segíteni!
Yaven nekem asszem megvan az a poszter ha érdekel!1 rámenért megkapod
Szerk: Kuran Kaname 2009-03-14 23:14:16
beküldve: 2009-03-14 22:31:44
(#984) Mit is irtál???Nem figyeltem!
Tod ilyen értéktelen emberek-re nem figyelek!
Tod ilyen értéktelen emberek-re nem figyelek!
Ez már szánalom kategória... Attól még, hogy raksz egy csomó röhögő fejet a mondataid végére még bunkóság marad, amit előtte írtál. És se Narutót, se a többi régi tagot ne oktasd már ki! Főleg úgy, hogy el se olvastad a fórum szabályzatát!
Amúgy köszi Citrow a posztereket, nagyon jó állapotban vannak, ráadásul neked hála nem kellett az újságokat megvennem, hogy a tulajdonomba kerüljenek
Nincs meg véletlenül valakinek a Death Note animés Mondo poszter? Lehetőleg olyan jelentkezzen, akitől Budapesten tudnám őket átvenni.
beküldve: 2009-03-14 22:26:19
(#983) Ó nehogy újrakezdjétek!
Ez az aláírás olyan zseniális, mint az aki kitalálta.<<<<vagyis én
beküldve: 2009-03-14 22:23:34
(#982) Ezt írta!Én eddig nyugodtan megvoltam épp elakartam adni egy mangát!És ha nem eladásra való eza fórum akkor mirre????Én utálom ezeket akkik ilyen nagyképűek beképzeltek! Kis taknyos!Ha befogja a pofáját nekem semmi gondom se lesz ennyi!
Uzumaki Naruto ha teh töbet ilyet nem írsz főleg nem ilyen parancsolo hangnemben még külön megköszönöm neked! Miattad asszem elusszot a vevőm nagyon szépen köszönöm neked!Ezt még visszakapod nem fenyegetés ez csak egy mondat!"Isten nem ver bottal"
Ha nem irsz töbet igy akkor víggan megleszünk mi itt!
Jaj ezt most nagyon muszáj??? Yondaime akkor normálisan kifejtem neked ok?Decsak mert jelenleg nem tudok veszekedni...lényeg!
A fórumozás egyik alappillére hogy tiszteljük a másikat!Jó igazadvan hogy köszönés meg minden...utólag Hello!Remélem most jobb a lelki világod...na...továbbá én nem parancsoltam...csak felhívtam a figyelmedet egykét olyan dologra amely az itteni jövődet teszi függővé...nyilván szeretnénk ha sok kedves fórumozó lenne és sajnálom hogy a kuncsaftod elment...de nem kell kapásból felkapni a vizet ha azt mondom ne duplapostolj...igen Isten nem bottal ver te engem ne fenyegess...erőől csak ennyi mert nem nagyon érdekel...várj elmek egyet
hugyozni
...na megvolt...mmm a dupla és tripla meg ehhez hasonló dolgokat nem szeretik a fórumozók szal...kérlek hagyd abba ...ezért van a szerkesztés gomb ha valamit meg akarsz velünk osztani míg egy másikember nem ír akkor használd ezt!Asszem ennyi így első olvasatra hogy néztem mit írtak a népek...remélem megérted a koncepciómat!
Most már csak a következő cuccok eladók (EVA mangák, SM artbook-ok és HTDM Bishojo Pretty Gals eladva!!!):
CD-k: Die Superhits Für Kids (német) széria:
Vol. 2,3,4,5,6,7 (a 3. és 6. poszteres borítóval, a többi csak borítóval) ezeken japán SM dalok is vannak!
Super Moonies széria: Sailor Moons Welt, Sailor Moons Wintertraum (eredeti borítócímlap nélkül) és Die Macht Des Mondes, német SM dalokkal. Borítóhiányos CD-k 500, többi CD 1000 Ft.
-Japán nyelvű mangák: -egy szamurájos manga 5. kötete, mivel a cím japánul van sajnos nem tudom elolvasni
-egy színes Doraemon manga 1. kötet, mindkettő 2500 Ft.
-További angol nyelvű mangák: Lone Wolf And Cub 9. kötet
No Need For Tenchi 3. kötet (Magical Girl Pretty Sammy), mindkettő 2500 Ft.
Dragon Ball Z mangafüzet, 8/2
Ah! My Goddess! mangafüzet 5., The Fourth Goddess (mindkét füzet 450 Ft)
Rumiko Takahashi's Rumic Theatre manga 2000 Ft (angolul)
és Rumiko Takahashi: One Pound Gospel manga 2000 Ft (angolul)
Továbbá eladó egy nagyon jó minőségű, kb. 16 cm-es Evangelion: Ayanami Rei figura, 2000 Ft.
Képeket lásd az előző hozzászólásokban!
CD-k: Die Superhits Für Kids (német) széria:
Vol. 2,3,4,5,6,7 (a 3. és 6. poszteres borítóval, a többi csak borítóval) ezeken japán SM dalok is vannak!
Super Moonies széria: Sailor Moons Welt, Sailor Moons Wintertraum (eredeti borítócímlap nélkül) és Die Macht Des Mondes, német SM dalokkal. Borítóhiányos CD-k 500, többi CD 1000 Ft.
-Japán nyelvű mangák: -egy szamurájos manga 5. kötete, mivel a cím japánul van sajnos nem tudom elolvasni
-egy színes Doraemon manga 1. kötet, mindkettő 2500 Ft.
-További angol nyelvű mangák: Lone Wolf And Cub 9. kötet
No Need For Tenchi 3. kötet (Magical Girl Pretty Sammy), mindkettő 2500 Ft.
Dragon Ball Z mangafüzet, 8/2
Ah! My Goddess! mangafüzet 5., The Fourth Goddess (mindkét füzet 450 Ft)
Rumiko Takahashi's Rumic Theatre manga 2000 Ft (angolul)
és Rumiko Takahashi: One Pound Gospel manga 2000 Ft (angolul)
Továbbá eladó egy nagyon jó minőségű, kb. 16 cm-es Evangelion: Ayanami Rei figura, 2000 Ft.
Képeket lásd az előző hozzászólásokban!
Ismerek valakit aki az sm mangákra vevő lenne
SM mangák? Mire gondolsz pontosan? SM mangát nem hirdettem csak artbook-ot, de azokat már eladtam... Ha a felsorolt cuccaim valamelyilére gondolsz, azok még eladósorban vannak:)
beküldve: 2009-03-14 22:12:14
(#977) Off:
Aláírom, hogy más hangnemben is leírhatta volna, de te is észrevehetnéd magad...
Figyelmeztett valamire, amit nem árt figyelembe venni. Persze-persze, új vagy, kedvesebben is tálalhatta volna.
De: annyilval el lehetett volna rendezni, hogy oké, de egy kicsit normálisabban légyszi.
Ennyi. Nem kéne szítani a feszültséget!
A fórum pedig másról is szól, mint az eladásról...
Aláírom, hogy más hangnemben is leírhatta volna, de te is észrevehetnéd magad...
Figyelmeztett valamire, amit nem árt figyelembe venni. Persze-persze, új vagy, kedvesebben is tálalhatta volna.
De: annyilval el lehetett volna rendezni, hogy oké, de egy kicsit normálisabban légyszi.
Ennyi. Nem kéne szítani a feszültséget!
A fórum pedig másról is szól, mint az eladásról...
"Startings are usually scary and endings are usually sad, but it's everything in between that makes it all worth living."
Szerk: Viki 2009-03-14 22:12:32
beküldve: 2009-03-14 22:04:23
(#975) Uzomaki meg reméljük a közeljövőben nem ilyen sértő hangnemben fog figyelmeztetni másokat, és nemfogja magát hatalaommal felruházni.
Ez az aláírás olyan zseniális, mint az aki kitalálta.<<<<vagyis én
xDDD jobban, mint a Télapóban x3
"Itamu basho wa dare ni mo iwanai, Isogu kokoro ga kakushita yume wo..."
Ti még hisztek a moderátor legendájában? Pff...
Bence: Ne legyél cinikus....
OFF vége.
beküldve: 2009-03-14 22:00:54
(#972)