Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Eladnék!/Vennék!
Szóltam neki.....
Moderátor bácsi: Légyszi nagyon siess!
x3 nemtom, mikor járt itt utoljára...elég régen, no majd, bannolhat pár embörkét xD
"Itamu basho wa dare ni mo iwanai, Isogu kokoro ga kakushita yume wo..."
beküldve: 2009-03-14 21:59:16
(#970) Mindenki nyugodjon le, és a ttémát zárjátok le itt felesleges eldönteni hogy kinek van igaza.
Ez az aláírás olyan zseniális, mint az aki kitalálta.<<<<vagyis én
nem akarok beleszólni, de ha mindenki így belemelegszik, akkor csak még nagyobb off lesz az egészből...majd jön a moderátor bácsi...reméljük xD
Szóltam neki.....
Moderátor bácsi: Légyszi nagyon siess!
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
beküldve: 2009-03-14 21:58:23
(#968) Látom még friss fórumozó vagy, ezért nem esek neked, csak szép türelmesen leírom mégegyszer:
Az internetes fórumokon nem szokás köszönni. Persze szabad köszönni, de attól még hogy köszönsz ezt nem várhatod el mástól.
Természetesen a való életben ez máshogy van, de ez nem az.
Az internetes fórumokon nem szokás köszönni. Persze szabad köszönni, de attól még hogy köszönsz ezt nem várhatod el mástól.
Természetesen a való életben ez máshogy van, de ez nem az.
beküldve: 2009-03-14 21:56:31
(#967) nem akarok beleszólni, de ha mindenki így belemelegszik, akkor csak még nagyobb off lesz az egészből...majd jön a moderátor bácsi...reméljük xD
Most már csak a következő cuccok eladók (EVA mangák, SM artbook-ok és HTDM Bishojo Pretty Gals eladva!!!):
CD-k: Die Superhits Für Kids (német) széria:
Vol. 2,3,4,5,6,7 (a 3. és 6. poszteres borítóval, a többi csak borítóval) ezeken japán SM dalok is vannak!
Super Moonies széria: Sailor Moons Welt, Sailor Moons Wintertraum (eredeti borítócímlap nélkül) és Die Macht Des Mondes, német SM dalokkal. Borítóhiányos CD-k 500, többi CD 1000 Ft.
-Japán nyelvű mangák: -egy szamurájos manga 5. kötete, mivel a cím japánul van sajnos nem tudom elolvasni
-egy színes Doraemon manga 1. kötet, mindkettő 2500 Ft.
-További angol nyelvű mangák: Lone Wolf And Cub 9. kötet
No Need For Tenchi 3. kötet (Magical Girl Pretty Sammy), mindkettő 2500 Ft.
Dragon Ball Z mangafüzet, 8/2
Ah! My Goddess! mangafüzet 5., The Fourth Goddess (mindkét füzet 450 Ft)
Rumiko Takahashi's Rumic Theatre manga 2000 Ft (angolul)
és Rumiko Takahashi: One Pound Gospel manga 2000 Ft (angolul)
Továbbá eladó egy nagyon jó minőségű, kb. 16 cm-es Evangelion: Ayanami Rei figura, 2000 Ft.
Képeket lásd az előző hozzászólásokban!
Vol. 2,3,4,5,6,7 (a 3. és 6. poszteres borítóval, a többi csak borítóval) ezeken japán SM dalok is vannak!
Super Moonies széria: Sailor Moons Welt, Sailor Moons Wintertraum (eredeti borítócímlap nélkül) és Die Macht Des Mondes, német SM dalokkal. Borítóhiányos CD-k 500, többi CD 1000 Ft.
-Japán nyelvű mangák: -egy szamurájos manga 5. kötete, mivel a cím japánul van sajnos nem tudom elolvasni
Továbbá eladó egy nagyon jó minőségű, kb. 16 cm-es Evangelion: Ayanami Rei figura, 2000 Ft.
Ismerek valakit aki az sm mangákra vevő lenne
Ez az aláírás olyan zseniális, mint az aki kitalálta.<<<<vagyis én
beküldve: 2009-03-14 21:47:50
(#960) Aranyom?
Kaminaga: Megtettem.
Bence: Jobb, ha semmit se vesz....
*röhögőgörcs szélén* Édesem... ezt nagyon, de nagyon elbaszarintottad....Ágyő!
Kaminaga: Megtettem.
Bence: Jobb, ha semmit se vesz....
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
Szerk: Dragda O'Riley 2009-03-14 21:50:03
beküldve: 2009-03-14 21:46:07
(#959) Ad 1: Fórumokon nem szokás köszönni (opcionális).
Ad 2: Tartós tejet ne vegyél.
Ad 2: Tartós tejet ne vegyél.
és közölném, hogy még egy ilyen és engedek viszkető ujjamnak és Moderátor-t fogok kattintani néked.....
szerintem nem kéne még sokáig várni ezzel...gyerünk Dragda, nyomd! xDD
Yondaime és Alucardo!!!!Azonnal Hagyjátok abba a dupla és multipostolásokat mert különben igen hamar ki lesztek tiltva!
Ilyesmiért nem jár ban, ha nem flood. A multipostolások csak a fórumozók esztétikai érzékét zavarják.
beküldve: 2009-03-14 21:39:31
(#955) Nem óhajtok közbeszólni, de....
Kisfiam! Szerintem sürgősen olvasd el a fórum szabályzatát. És vésd is az agyadba az ott leírtakat.
Továbbá, ha valaki szépen, finoman és kulturáltan szól, hogy "Figyu, hibáztál" , légyszíves ne ess neki.
Ez a fórum emberek szórakozására van, ismerkedésre. Sötöbö. Ne csezd ezt el nekünk.
Kisfiam! Szerintem sürgősen olvasd el a fórum szabályzatát. És vésd is az agyadba az ott leírtakat.
Továbbá, ha valaki szépen, finoman és kulturáltan szól, hogy "Figyu, hibáztál" , légyszíves ne ess neki.
Ez a fórum emberek szórakozására van, ismerkedésre. Sötöbö. Ne csezd ezt el nekünk.
és közölném, hogy még egy ilyen és engedek viszkető ujjamnak és Moderátor-t fogok kattintani néked.....
beküldve: 2009-03-14 12:48:48
(#953) Most már csak a következő cuccok eladók (EVA mangák, SM artbook-ok és HTDM Bishojo Pretty Gals eladva!!!):
beküldve: 2009-03-14 12:18:40
(#952) Yondaime és Alucardo!!!!Azonnal Hagyjátok abba a dupla és multipostolásokat mert különben igen hamar ki lesztek tiltva!
Jo lenne ha be tudnád szerezni !kifizetem
amnincs plüssöm
de nagyon jo lenne ha beszereznéd-köszi
amnincs plüssöm
de nagyon jo lenne ha beszereznéd-köszi
Hellsing 4ever!
Yondaime-sensei: Nekem van egy eladó,Bandai,tökéletes állapotban lévő Yondaime figurám,dobozostul,ha érdekelne.Csak a polcon porosodott egy kicsit,nagyon szép munka,esetleg kérsz fotót?
Hi!
De érdekelne ha tudsz mutass fotótt!
Meg mennyiért adod??
Esetleg más yondaime cuccod nincs még!??(főleg plüss kéne még)
Válaszodat előre is köszönöm!
A kutya három napnyi kedvességre három évig emlékszik, a macska háromévi kedvességet három nap alatt elfelejt