Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Eladnék!/Vennék!
beküldve: 2009-03-10 17:33:06
(#914) Egye kukac...
Bleach DVD (eredeti, 1x nézett) eladó 800 Ft-ért!!!!!!
akit érdekel jelezze
Bleach DVD (eredeti, 1x nézett) eladó 800 Ft-ért!!!!!!
akit érdekel jelezze
a makkafmd@citromail.hu címre
" Édes lélegzeted dobhártyámon táncol, de még édesebb hangod rezegtesse azt! "
kesu: de hát az eredeti is annyiba kerül, nem?
Losonci Anna: az Evangelion mangákat aki lefoglalta, meg is vette? :) Képregénybörzére jössz? CEz a One Pound Gospel hány kötetes? Mindegyik megvan neked? Áruk? Bocsi, nincs net a szobámban, és most géptermi gyorsaságra vagyok kárhoztatva.:) Köszi a válaszokat előre is. Üdv
Losonci Anna: az Evangelion mangákat aki lefoglalta, meg is vette? :) Képregénybörzére jössz? CEz a One Pound Gospel hány kötetes? Mindegyik megvan neked? Áruk? Bocsi, nincs net a szobámban, és most géptermi gyorsaságra vagyok kárhoztatva.:) Köszi a válaszokat előre is. Üdv
Az Eva mangákat én foglaltam le,de még nem fizettem ki de hamarosan meglesz!
Szal bocsi ha kellett volna!
Az üzletet ne itt, hanem e-mailben kezdeményezd szerintem. Rákattintasz az avatárjára, és ott meg is tudod nézni a címét az adatlapján.
És igen, no duplalpost, no toronyidézés! Fórumszabályzat olvasása a mai házi.
És igen, no duplalpost, no toronyidézés! Fórumszabályzat olvasása a mai házi.
Légyszi ne duplapostolj, és elég csak azt a részt beidézni a hsz-be, amire reagálsz, nem kell az egészet, főleg, ha az fél oldal!
Kösz.
no pussy, just the dicks
Szerk: buzifaszvagyok 2009-03-10 16:51:35
Hello kedves mindenki!
Van egy nagy rakás eladó Inu Yasha cuccom, használtan, ezért olcsón. Pénz és helycsinálás miatt válok meg tőlük, már nem vagyok az anime rajongója.
Tehát...
~~~~~~~~~~
Mangák
A második és a harmadik kötet, németül.
Kép1
Kép2
Kép3
Pár helyen gyűröttek, darabjuk 500 Ft.
Figurák
Amikor ezeket vettem játszottam velük meg minden (nem, nem voltam óvodás, csak jól elvoltam xD) ezért nem mindegyik van már tökéletes állapotban.
Miroku mini figura
Kép1
Ez tökéletes állapotban van, ezért az ára 1500 Ft.
Sango mini figura
Kép1
Kép2
Nincs sok baja, tulajdonképp csak a copfja jár le ha levesszük, magától nem, ára 1300 Ft.
Kagome és Shippou mini figura
Kép1
Ez van a legrosszabb állapotban: az íj felső része letörött, de még megvan viszont a nyíl hegye már nincs meg. Ezért z ára csak 800 Ft.
A figurákhoz megvannak még az eredeti dobozok (bár ahol kinyitottam ott szakadtak) azokat adom melléjük ha kell.
DVD-k
Az első 4 DVD alig használt állapotban, csak párszor lettek megnézve. 500 Ft darabjuk.
Kép1
Kép2
Kép3
Kép4
Kép5
Kártyák
Eredetileg 50 Ft lenne darabonként de én 30 Ft-ot kérek egyért, gondolom senki sem venné meg eredeti áron. Összesen 34 db, az egészet odaadom 600 Ft-ért.
Kép1
~~~~~~~~~~
Személyes átvétel lehetséges Budapesten, postázni is tudom, de azért a postaköltséget elkérném (attól függ, hogy mit küldök más-más a postaköltség).
Ide nem fogok visszanézni ezért ha érdekel valamelyik vagy több és jobb képet szeretnél látni, küldj e-mailt a yakaiichan_KUKAC_gmail.com-ra! b>
Ha valaki többet rendel esetleg le tudok vonni az árból vagy a postaköltséget fizetem én.
Köszönöm!
Yakaii
Van egy nagy rakás eladó Inu Yasha cuccom, használtan, ezért olcsón. Pénz és helycsinálás miatt válok meg tőlük, már nem vagyok az anime rajongója.
Tehát...
~~~~~~~~~~
Mangák
Kép1
Kép2
Kép3
Figurák
Amikor ezeket vettem játszottam velük meg minden (nem, nem voltam óvodás, csak jól elvoltam xD) ezért nem mindegyik van már tökéletes állapotban.
Miroku mini figura
Kép1
Sango mini figura
Kép1
Kép2
Nincs sok baja, tulajdonképp csak a copfja jár le ha levesszük, magától nem, ára 1300 Ft.
Kép1
Ez van a legrosszabb állapotban: az íj felső része letörött, de még megvan viszont a nyíl hegye már nincs meg. Ezért z ára csak 800 Ft.
A figurákhoz megvannak még az eredeti dobozok (bár ahol kinyitottam ott szakadtak) azokat adom melléjük ha kell.
DVD-k
Az első 4 DVD alig használt állapotban, csak párszor lettek megnézve. 500 Ft darabjuk.
Kép1
Kép2
Kép3
Kép4
Kép5
Kártyák
Eredetileg 50 Ft lenne darabonként de én 30 Ft-ot kérek egyért, gondolom senki sem venné meg eredeti áron. Összesen 34 db, az egészet odaadom 600 Ft-ért.
Kép1
~~~~~~~~~~
Személyes átvétel lehetséges Budapesten, postázni is tudom, de azért a postaköltséget elkérném (attól függ, hogy mit küldök más-más a postaköltség).
Ide nem fogok visszanézni ezért ha érdekel valamelyik vagy több és jobb képet szeretnél látni, küldj e-mailt a yakaiichan_KUKAC_gmail.com-ra! b>
Ha valaki többet rendel esetleg le tudok vonni az árból vagy a postaköltséget fizetem én.
Köszönöm!
Yakaii
megvenném az inuyasha mangákat ! nagyon lehetséges sőt biztos meg szeretném kérdezni melyik városban laksz?tudod a posta miatt
Hellsing 4ever!
megvenném az inuyasha mangáidat !meg szeretném kérdezni hogy meik városban laksz a posta miatt
írj lécci amint tudsz
írj lécci amint tudsz
Hellsing 4ever!
Talán, ha 900-ért hirdetnéd, még vevőt is találnál rá.
Ehh, 90 forintot spórolni, úgy, hogy még másszak le érte? Főleg, ha nem is egy helyen laknak ^^, akkor inkább megrendelem és még házhoz is hozzák +90 .- ért
no pussy, just the dicks
beküldve: 2009-03-10 15:32:54
(#907) Hello kedves mindenki!
Tehát...
~~~~~~~~~~
Mangák
Kép1
Kép2
Kép3
Figurák
Miroku mini figura
Kép1
Sango mini figura
Kép1
Kép2
Kép1
DVD-k
Kép1
Kép2
Kép3
Kép4
Kép5
Kártyák
Kép1
~~~~~~~~~~
Köszönöm!
Yakaii
Tehát...
~~~~~~~~~~
Mangák
Kép1
Kép2
Kép3
Figurák
Miroku mini figura
Kép1
Sango mini figura
Kép1
Kép2
Kép1
DVD-k
Kép1
Kép2
Kép3
Kép4
Kép5
Kártyák
Kép1
~~~~~~~~~~
Köszönöm!
Yakaii
Nathaniel never dies ^^
Szerk: Yakaii 2009-03-10 15:49:27
Bizony, kuszilagopagos jól mondja. 990 forintért lehet kapni bontatlan állapotban. Talán, ha 900-ért hirdetnéd, még vevőt is találnál rá.
Ankh-Morpork had dallied with many forms of government and had ended up with that form of democracy known as One Man, One Vote. The Patrician was the Man; he had the Vote.
beküldve: 2009-03-10 11:43:39
(#905) kesu: de hát az eredeti is annyiba kerül, nem?
Szerk: kuszilagopagos 2009-03-10 11:46:40
beküldve: 2009-03-09 22:24:13
(#904) Eladnám az eredei Bleach 01-es DVDmet!!!
egyszer néztm mg, szóval a tokja sincs rossz állapotban.
1000Ft-ért adnám.
akit érdekel
egyszer néztm mg, szóval a tokja sincs rossz állapotban.
1000Ft-ért adnám.
akit érdekel
írjon nekem a makkafmd@citromail.hu címre
" Édes lélegzeted dobhártyámon táncol, de még édesebb hangod rezegtesse azt! "
A leírásból kihagytad a Rumic Theater-t és a One Pound Gospel-t, mármint az adataikat és az árukat! (Lehet hogy véletlenül vegyült ide az a kép? ^^") És lehet jó lenne a figuráról is feltenni egy képet, hadd nyáladzzanal rá a fanboy-ok.
Ha még meglesznek, akkor kövi ösztöndíjjal lehet beruházok a Tenchi-re, vagy a Doraemonra, vagy a Rumic Theater-re. Még aludni kell rá, úgyhogy ezt most ne vedd készpénznek, meg semminek!
Ha még meglesznek, akkor kövi ösztöndíjjal lehet beruházok a Tenchi-re, vagy a Doraemonra, vagy a Rumic Theater-re. Még aludni kell rá, úgyhogy ezt most ne vedd készpénznek, meg semminek!
Az a gond, hogy a Tenchi-t hamarosan már nem fogják terjeszetni (válság... ), a Doraemon meg lehet jó kis japángyakorlás lenne. :) Ugye van benne furigana?
Igazad van, lemaradt a 2 Rumiko manga:/ Ugyanazon az áron adom, mint az EVA mangákat, a Rumic Theatre ilyen tanulságos/viccess manga-novellákat tartalmaz, a One Pound Gospel pedig egy vicces apácás love-story! Asszem a képfeltöltéssel gond lehetett, mert a figuráról is töltöttem pedig fel képet:/ De akkor most pótolnám:
A leírásból kihagytad a Rumic Theater-t és a One Pound Gospel-t, mármint az adataikat és az árukat! (Lehet hogy véletlenül vegyült ide az a kép? ^^") És lehet jó lenne a figuráról is feltenni egy képet, hadd nyáladzzanal rá a fanboy-ok.
Az a gond, hogy a Tenchi-t hamarosan már nem fogják terjeszetni (válság... ), a Doraemon meg lehet jó kis japángyakorlás lenne. :) Ugye van benne furigana?
beküldve: 2009-03-09 17:39:44
(#890) Sziasztok! Nekem lenne eladó Sailor MOon Gashapon 1
SAilor Moon gashapon 2
- fürdőruhás Molly
-egyenruhás MArcy
-mistress 9
És egy Sailor Mars Bonk-do figura
Ja és egy Berserk 2. Manga
akit érdekel dobjon meg egy mailllal:
SAilor Moon gashapon 2
- fürdőruhás Molly
-egyenruhás MArcy
-mistress 9
És egy Sailor Mars Bonk-do figura
Ja és egy Berserk 2. Manga
akit érdekel dobjon meg egy mailllal:
snezzi@freemail.hu
Még mindig gazdát keresnek a következő cuccok, melyektől szeretnék megválni (képekkel!):
-Neon Genesis Evangelion angol nyelvű manga 1-4 kötet, a régi Viz Comic kiadás (nagy méretű manga könyv) már nem kapható, ráadásul az 1. kötet collector's edition, vagyis visszafelé kell olvasni :) kötetetként 2000 FT, de együtt a négyet odaadom 6000-ért, tehát egyet ingyen!
-Két darab Sailor Moon német nyelvű artbook, mindkettő jó állapotban. Az egyik keményfedelű, védőborítós, egy helyen kicsit szakadt, de a könyv maga sértetlen, 2000 Ft A másik puhafedeles, 6. számú, a Sailor Moon utolsó szériájának rajzaival. Ez utóbbi 2500 Ft.
- CD-k: Die Superhits Für Kids (német) széria:
Vol. 2,3,4,5,6,7 (a 3. és 6. poszteres borítóval, a többi csak borítóval) ezeken japán SM dalok is vannak!
Super Moonies széria: Sailor Moons Welt, Sailor Moons Wintertraum (eredeti borítócímlap nélkül) és Die Macht Des Mondes, német SM dalokkal. Borítóhiányos CD-k 500, többi CD 1000 Ft.
-Japán nyelvű mangák: -egy szamurájos manga 5. kötete, mivel a cím japánul van sajnos nem tudom elolvasni
-egy színes Doraemon manga 1. kötet, mindkettő 2500 Ft.
-További angol nyelvű mangák: Lone Wolf And Cub 9. kötet
No Need For Tenchi 3. kötet (Magical Girl Pretty Sammy), mindkettő 2500 Ft.
Dragon Ball Z mangafüzet, 8/2
Ah! My Goddess! mangafüzet 5., The Fourth Goddess (mindkét füzet 450 Ft)és még:How To Draw Manga - Bishoujo Pretty Gals 2000Ft
Továbbá eladó egy nagyon jó minőségű, kb. 16 cm-es Evangelion: Ayanami Rei figura, 2000 Ft.
Én Bp-i vagyok, Bp-n személyes átvétel mindenképp, vidékre is postázok, de ez esetben a postaköltség is hozzá jön az árhoz, ez esetben megbeszéljük a fizetési módot! Akit bármelyik áru érdekli, e-mailben keressen: losonci.anna@gmail.com
-Neon Genesis Evangelion angol nyelvű manga 1-4 kötet, a régi Viz Comic kiadás (nagy méretű manga könyv) már nem kapható, ráadásul az 1. kötet collector's edition, vagyis visszafelé kell olvasni :) kötetetként 2000 FT, de együtt a négyet odaadom 6000-ért, tehát egyet ingyen!
-Két darab Sailor Moon német nyelvű artbook, mindkettő jó állapotban. Az egyik keményfedelű, védőborítós, egy helyen kicsit szakadt, de a könyv maga sértetlen, 2000 Ft A másik puhafedeles, 6. számú, a Sailor Moon utolsó szériájának rajzaival. Ez utóbbi 2500 Ft.
- CD-k: Die Superhits Für Kids (német) széria:
Vol. 2,3,4,5,6,7 (a 3. és 6. poszteres borítóval, a többi csak borítóval) ezeken japán SM dalok is vannak!
Super Moonies széria: Sailor Moons Welt, Sailor Moons Wintertraum (eredeti borítócímlap nélkül) és Die Macht Des Mondes, német SM dalokkal. Borítóhiányos CD-k 500, többi CD 1000 Ft.
-Japán nyelvű mangák: -egy szamurájos manga 5. kötete, mivel a cím japánul van sajnos nem tudom elolvasni
-egy színes Doraemon manga 1. kötet, mindkettő 2500 Ft.
-További angol nyelvű mangák: Lone Wolf And Cub 9. kötet
No Need For Tenchi 3. kötet (Magical Girl Pretty Sammy), mindkettő 2500 Ft.
Dragon Ball Z mangafüzet, 8/2
Ah! My Goddess! mangafüzet 5., The Fourth Goddess (mindkét füzet 450 Ft)és még:How To Draw Manga - Bishoujo Pretty Gals 2000Ft
Továbbá eladó egy nagyon jó minőségű, kb. 16 cm-es Evangelion: Ayanami Rei figura, 2000 Ft.
Én Bp-i vagyok, Bp-n személyes átvétel mindenképp, vidékre is postázok, de ez esetben a postaköltség is hozzá jön az árhoz, ez esetben megbeszéljük a fizetési módot! Akit bármelyik áru érdekli, e-mailben keressen: losonci.anna@gmail.com
Engem az összes Eva manga érdekel
Szal lefoglalnám!
Régóta keresem!