Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Eladnék!/Vennék!
beküldve: 2009-03-09 17:30:19
(#888) van valakinek egy eladó bleach1 manga akármien nylven? megvenném
Hellsing 4ever!
beküldve: 2009-03-09 17:21:47
(#886) Még mindig gazdát keresnek a következő cuccok, melyektől szeretnék megválni (képekkel!):
-Neon Genesis Evangelion angol nyelvű manga 1-4 kötet, a régi Viz Comic kiadás (nagy méretű manga könyv) már nem kapható, ráadásul az 1. kötet collector's edition, vagyis visszafelé kell olvasni :) kötetetként 2000 FT, de együtt a négyet odaadom 6000-ért, tehát egyet ingyen!
-Két darab Sailor Moon német nyelvű artbook, mindkettő jó állapotban. Az egyik keményfedelű, védőborítós, egy helyen kicsit szakadt, de a könyv maga sértetlen, 2000 Ft A másik puhafedeles, 6. számú, a Sailor Moon utolsó szériájának rajzaival. Ez utóbbi 2500 Ft.
- CD-k: Die Superhits Für Kids (német) széria:
Vol. 2,3,4,5,6,7 (a 3. és 6. poszteres borítóval, a többi csak borítóval) ezeken japán SM dalok is vannak!
Super Moonies széria: Sailor Moons Welt, Sailor Moons Wintertraum (eredeti borítócímlap nélkül) és Die Macht Des Mondes, német SM dalokkal. Borítóhiányos CD-k 500, többi CD 1000 Ft.
-Japán nyelvű mangák: -egy szamurájos manga 5. kötete, mivel a cím japánul van sajnos nem tudom elolvasni
-egy színes Doraemon manga 1. kötet, mindkettő 2500 Ft.
-További angol nyelvű mangák: Lone Wolf And Cub 9. kötet
No Need For Tenchi 3. kötet (Magical Girl Pretty Sammy), mindkettő 2500 Ft.
Dragon Ball Z mangafüzet, 8/2
Ah! My Goddess! mangafüzet 5., The Fourth Goddess (mindkét füzet 450 Ft)és még:How To Draw Manga - Bishoujo Pretty Gals 2000Ft
Továbbá eladó egy nagyon jó minőségű, kb. 16 cm-es Evangelion: Ayanami Rei figura, 2000 Ft.
Én Bp-i vagyok, Bp-n személyes átvétel mindenképp, vidékre is postázok, de ez esetben a postaköltség is hozzá jön az árhoz, ez esetben megbeszéljük a fizetési módot! Akit bármelyik áru érdekli, e-mailben keressen: losonci.anna@gmail.com
-Neon Genesis Evangelion angol nyelvű manga 1-4 kötet, a régi Viz Comic kiadás (nagy méretű manga könyv) már nem kapható, ráadásul az 1. kötet collector's edition, vagyis visszafelé kell olvasni :) kötetetként 2000 FT, de együtt a négyet odaadom 6000-ért, tehát egyet ingyen!
-Két darab Sailor Moon német nyelvű artbook, mindkettő jó állapotban. Az egyik keményfedelű, védőborítós, egy helyen kicsit szakadt, de a könyv maga sértetlen, 2000 Ft A másik puhafedeles, 6. számú, a Sailor Moon utolsó szériájának rajzaival. Ez utóbbi 2500 Ft.
- CD-k: Die Superhits Für Kids (német) széria:
Vol. 2,3,4,5,6,7 (a 3. és 6. poszteres borítóval, a többi csak borítóval) ezeken japán SM dalok is vannak!
Super Moonies széria: Sailor Moons Welt, Sailor Moons Wintertraum (eredeti borítócímlap nélkül) és Die Macht Des Mondes, német SM dalokkal. Borítóhiányos CD-k 500, többi CD 1000 Ft.
-Japán nyelvű mangák: -egy szamurájos manga 5. kötete, mivel a cím japánul van sajnos nem tudom elolvasni
-egy színes Doraemon manga 1. kötet, mindkettő 2500 Ft.
-További angol nyelvű mangák: Lone Wolf And Cub 9. kötet
No Need For Tenchi 3. kötet (Magical Girl Pretty Sammy), mindkettő 2500 Ft.
Dragon Ball Z mangafüzet, 8/2
Ah! My Goddess! mangafüzet 5., The Fourth Goddess (mindkét füzet 450 Ft)és még:How To Draw Manga - Bishoujo Pretty Gals 2000Ft
Továbbá eladó egy nagyon jó minőségű, kb. 16 cm-es Evangelion: Ayanami Rei figura, 2000 Ft.
Én Bp-i vagyok, Bp-n személyes átvétel mindenképp, vidékre is postázok, de ez esetben a postaköltség is hozzá jön az árhoz, ez esetben megbeszéljük a fizetési módot! Akit bármelyik áru érdekli, e-mailben keressen: losonci.anna@gmail.com
beküldve: 2009-03-09 15:37:40
(#885) Eladó Árnybiró 1-9 4000ft darabonkén 500.
Eladó Naruto 1-3. 2000 ft. Darabonét 1000
Eladó Warcraft Manga 1-2. 1000ft.
Jelenkezni a :zsolti1212@citromail.hu email cimen vagy msn-en:670728@citromail.hu vagy telefonon:06307184588
Átvétel:megbeszélt helyen találkozva vagy posttai uttánvételel.
Eladó Naruto 1-3. 2000 ft. Darabonét 1000
Eladó Warcraft Manga 1-2. 1000ft.
Jelenkezni a :zsolti1212@citromail.hu email cimen vagy msn-en:670728@citromail.hu vagy telefonon:06307184588
Átvétel:megbeszélt helyen találkozva vagy posttai uttánvételel.
Szerk: Hovonyecz Zsolt 2009-03-09 15:40:47
beküldve: 2009-03-09 06:36:15
(#884) vevő lennék egy berserk 3.kötetre vagy egy Trigun 3.kötetre
Hellsing 4ever!
Lehet, hogy én értem félre, de hogy akarsz te magyar 7. kötetet eladni? XD
bocsi most estem haza egy perc és javítom
köszi,h szóltál
Régen nagyon idegesített, amikor a vén nyanyák az esküvőkön az arcomat csipkedték, azzal, hogy: -Lehet, hogy te leszel a következő.... Csak mostanában hagyták abba, mikor én is ugyanezt csinálom nekik a temetéseken...
beküldve: 2009-03-08 21:38:20
(#882) Lehet, hogy én értem félre, de hogy akarsz te magyar 7. kötetet eladni? XD
A boldog lét egyik alaptörvénye: minden olyan hasznos holmit fokozott gyanakvással kell kezelni, ami kevesebbet nyom, mint a saját használati utasítása.
Milyen nyelvű?
magyar
Régen nagyon idegesített, amikor a vén nyanyák az esküvőkön az arcomat csipkedték, azzal, hogy: -Lehet, hogy te leszel a következő.... Csak mostanában hagyták abba, mikor én is ugyanezt csinálom nekik a temetéseken...
beküldve: 2009-03-08 21:29:17
(#879) eladó Naruto 2,3,4,5,6 teljesen új állapotban egyszer volt elolvasva! Ha valaki kettőt visz annak 3500 Ft aki mindent elviszi egyben annak egyet ingyen adok Ha csak egy kell akkor 1500Ft. Bp-en személyesen átvehető amúgy postai utánvétellel a postaköltséget a megrendelő állja
kakashi_kun@citromail.hu
Szerk: mad_chan 2009-03-08 21:42:58
beküldve: 2009-03-07 22:16:51
(#878) a mangákat igen, a posztereket magamól adom el, mert nem nézem / néztem egyiket sem, nem szeretem, meg ugyis költözünk
beküldve: 2009-03-05 18:29:07
(#877) Sziasztok! Még mindig eladó vagy serélhető az alábbi 2 mangakötet! Senkinek sem kell?
A káosz kapui c. manga 1-2. kötete. A kettő együtt 3500 ft, egyszer olvasottak semmi bajuk, 16-os korhatárosak. Az egyik fent említett plüsire (Kirara v. Shippou) vagy Sailor Moon figurákra illetve Sailor Moon kártyákra (valamelyikre a felsoroltak közül) cserélném a két kötetet (eredeti ár: 1990/kötet)! Csere lehetséges jövő hét végén megbeszélt időpontban!
Csere esetén méretet, képet és leírást kérnék! Köszi! :)
Egy kötetet cserélek a Nana 3-ra is!
Itt elérhettek! Katt lent! :)
Ui: Köszi a tippet, én is megtaláltam az animeland-ban Kirarát de non drága ezért keresek így plüsst.
A káosz kapui c. manga 1-2. kötete. A kettő együtt 3500 ft, egyszer olvasottak semmi bajuk, 16-os korhatárosak. Az egyik fent említett plüsire (Kirara v. Shippou) vagy Sailor Moon figurákra illetve Sailor Moon kártyákra (valamelyikre a felsoroltak közül) cserélném a két kötetet (eredeti ár: 1990/kötet)! Csere lehetséges jövő hét végén megbeszélt időpontban!
Csere esetén méretet, képet és leírást kérnék! Köszi! :)
Egy kötetet cserélek a Nana 3-ra is!
Itt elérhettek! Katt lent! :)
ewyevi@gmail.com
Ui: Köszi a tippet, én is megtaláltam az animeland-ban Kirarát de non drága ezért keresek így plüsst.
"Nincs lehetetlen, ha van, mi motiváljon." /Fantom-KS/
Hmmm... Van egy pár csábító dolgod!!! Nah még gondolkozom egy keveset, aztán meglátom.
beküldve: 2009-03-05 11:23:58
(#875) itt vannak az eladó dolgaim (konzoljátékok, kártyák, mangák, novellák, shonen jump, shojo beat magazinok stb...):
[Link]
most még a régi áron, de jövő héttől emelkedni fognak a dollár miatt az áruk! sok yaoi manga (2800Ft-tól) és yaoi novella (1950Ft-tól) is van!
[Link]
most még a régi áron, de jövő héttől emelkedni fognak a dollár miatt az áruk! sok yaoi manga (2800Ft-tól) és yaoi novella (1950Ft-tól) is van!
http://vadooc.blogspot.com/ ~yuri love~
Mi történt Citrow? Anyukád mégjobban bekeményített?
Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet. És attól szar, hogy meg is történik.
Citrow,azt ne mond,hogy anyukád kényszerített erre?
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"