Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Eladnék!/Vennék!
hol szerezhetek ha megkérdezhetem yondaime-sesei?
köszi
köszi
Adok linket de am wwww.vatera.hu!
http://www.vatera.hu/bleach_1_ kotet_angol_manga_uj_136514681. html
Itt van!!!Illeszd be!
Remélem errre gondoltál!xD
Amm nincs eladó cuccod???(főleg plüss kéne)!?
Látom hogy amikor én is beillesztem nem nyitja meg a linket!Ugy hogy menny a www.vatera.hu-ra!
És ott ird be a a (termék) keresőbe bleach és ott van aluról a 3.-ik termék!!De ha nagyon muszály talán én betudnám szerezni neked!Mert ezzen a honlapon ahol van regisztrálni kell és én bevagyok regizve! Várom a válaszod!
A kutya három napnyi kedvességre három évig emlékszik, a macska háromévi kedvességet három nap alatt elfelejt
Szerk: Yondaime-sensei 2009-03-14 11:52:18
Szerk: Alucardoアーカード 2009-03-14 11:34:58
beküldve: 2009-03-14 11:32:20
(#947) Van valakinek Alucard,Ichigo,Guts,L,Ryuk vagy Light bábuja
valamelyiket megvenném mindegy hogy plüss vagy nem plüss
valamelyiket megvenném mindegy hogy plüss vagy nem plüss
Hellsing 4ever!
beküldve: 2009-03-14 11:16:25
(#946) Sziasztok!
Még mindig eladóak az alábbi cuccok (utolsó árak):
Magyar mangák: (1450Ft/kötet)
Angyalok menedéke 1.
Princess Ai 1-3, (egyben 4200.-)
Ruroni Kensin 1.
Angol manga:
Lullabies from hell, mely 4 horror történetet tartalmaz (3000.-)
Egyebek:
2009 jan.-febr. (13.) AnimeStars magazin dvd nélküli szám, felnyitott nejlon (500.-)
Manga rajzolás kezdőknek c. könyv, talán ha egyszer ki lett nyitva (650.-)
Mindegyik megkímélt, egyszer (vagy egyszer se) olvasott, kitűnő állapotban.
Budapesten a 4es6os villamos vagy a 3as metró vonalán, illetve Veresegyházon tudom személyesen átadni, különben postán (rózsaszíncsekk, és postaköltség a vevőt terheli).
Érdeklődhettek: passing.twilight@gmail.com
Még mindig eladóak az alábbi cuccok (utolsó árak):
Magyar mangák: (1450Ft/kötet)
Angyalok menedéke 1.
Princess Ai 1-3, (egyben 4200.-)
Ruroni Kensin 1.
Angol manga:
Lullabies from hell, mely 4 horror történetet tartalmaz (3000.-)
Egyebek:
2009 jan.-febr. (13.) AnimeStars magazin dvd nélküli szám, felnyitott nejlon (500.-)
Manga rajzolás kezdőknek c. könyv, talán ha egyszer ki lett nyitva (650.-)
Mindegyik megkímélt, egyszer (vagy egyszer se) olvasott, kitűnő állapotban.
Budapesten a 4es6os villamos vagy a 3as metró vonalán, illetve Veresegyházon tudom személyesen átadni, különben postán (rózsaszíncsekk, és postaköltség a vevőt terheli).
Érdeklődhettek: passing.twilight@gmail.com
The sky is over...
Van valakinek egy eladó angol bleach 1.2.vagy 3. kötete?
akinek van és aladja az írjon
Hi!
Ugyan nekem nincsen de tudom hol szerez magyar oldalon 2100ft-ért! Ha érdekel szóljál!
üdv!
A kutya három napnyi kedvességre három évig emlékszik, a macska háromévi kedvességet három nap alatt elfelejt
beküldve: 2009-03-14 10:58:20
(#944) Van valakinek egy eladó angol bleach 1.2.vagy 3. kötete?
Hellsing 4ever!
Yondaime-sensei: Nekem van egy eladó,Bandai,tökéletes állapotban lévő Yondaime figurám,dobozostul,ha érdekelne.Csak a polcon porosodott egy kicsit,nagyon szép munka,esetleg kérsz fotót?
Hi!
De érdekelne ha tudsz mutass fotótt!
Meg mennyiért adod??
Esetleg más yondaime cuccod nincs még!?? (főleg plüss kéne még)
Válaszodat előre is köszönöm!
beküldve: 2009-03-14 10:22:35
(#940) Yondaime-sensei: Nekem van egy eladó,Bandai,tökéletes állapotban lévő Yondaime figurám,dobozostul,ha érdekelne.Csak a polcon porosodott egy kicsit,nagyon szép munka,esetleg kérsz fotót?
"Szennyes viktoriánusok!Ők készítettek...A világosabb fény,a sötétebb árnyék?Nekem nincs szükségem őrzőre.Döntöttem.Menj el."
Mégegyszer is Hi!
Hahó, legközelebb, ha postolás után jut eszedbe valami, akkor használd a szerkesztés gombot és NE DUPLAPOSTOLJ!
Szép napot!
no pussy, just the dicks
Szerk: buzifaszvagyok 2009-03-14 10:11:01
beküldve: 2009-03-14 09:56:20
(#937) Mégegyszer is Hi!
Elfelejtettem azt hogy bleach,naruto plüssöket vennék bármilyet! Ha van valakinek és lenne szíves eladná az szóljón! Az árban ugy szintén megegyezünk! Válaszotokat előre is köszönöm!
Elfelejtettem azt hogy bleach,naruto plüssöket vennék bármilyet! Ha van valakinek és lenne szíves eladná az szóljón! Az árban ugy szintén megegyezünk! Válaszotokat előre is köszönöm!
beküldve: 2009-03-14 09:47:32
(#936) Hi!
Mindenféle a (naruto-bol) yondaime cuccot keresek!(plüss,kulcstartó,figu ra stb....)Akkinek van és eladná az szólhat nekem!Az árban megegyezünk! Válaszotokat előre is köszönöm!
Mindenféle a (naruto-bol) yondaime cuccot keresek!(plüss,kulcstartó,figu ra stb....)Akkinek van és eladná az szólhat nekem!Az árban megegyezünk! Válaszotokat előre is köszönöm!
Szerk: Yondaime-sensei 2009-03-14 09:48:12
beküldve: 2009-03-13 19:33:49
(#935) senkinek nem kell Naruto 2,5,6 darabja 1500 Ft, Bp-en személyesen átvehető :)
kakashi_kun@citromail.hu
etetni kell a családot Régen nagyon idegesített, amikor a vén nyanyák az esküvőkön az arcomat csipkedték, azzal, hogy: -Lehet, hogy te leszel a következő.... Csak mostanában hagyták abba, mikor én is ugyanezt csinálom nekik a temetéseken...
Szerk: mad_chan 2009-03-13 19:34:30
beküldve: 2009-03-13 19:30:05
(#934) ne dupla meg tripla postoljatok pls srácok. arra van a szerkesztés gomb, h használjátok
-
beküldve: 2009-03-13 18:58:45
(#933) Valakitől Biztosan megvenném A Bleach mangáját akármilyen nyelven akárhanyadik rész aki eladja légyszi írjon az e-mail címemre köszi
Hellsing 4ever!
beküldve: 2009-03-13 18:48:33
(#932) Eladó:Batman Préda,Terror és Hush 1,2,3képregények+Sin city nehéz Búcsú Képregény!
Egyben:10000ft
Batman Préda:2000ft
Batman Terror:2000ft
Batman Hush1 :1800ft
Batman Hush 2:1800ft
Batman Hush 3:1800ft
Sin City Nehéz Búcsú :2000ft
DEBRECENBEN KÉZBEN átvehető megszervezem vele találkozót és odaadom neki
Egyben:10000ft
Batman Préda:2000ft
Batman Terror:2000ft
Batman Hush1 :1800ft