Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Eladnék!/Vennék!
beküldve: 2009-03-04 17:06:46
(#872) Hi!
Eladnám:
Trigun 1. manga - sajnos az első oldala meg van ragasztva, mert én is kaptam, és nem nézték meg, h hibás-e. :(
Ára: 1500 Ft
A Mondo 2008/12 számát, címlapon Naruto. 400 Ft. Sajnos poszter nincs hozzá.
Jó állapotban van.
Érdeklődni lehet a dalma16@citromail.hu címen.
Eladnám:
Trigun 1. manga - sajnos az első oldala meg van ragasztva, mert én is kaptam, és nem nézték meg, h hibás-e. :(
Ára: 1500 Ft
A Mondo 2008/12 számát, címlapon Naruto. 400 Ft. Sajnos poszter nincs hozzá.
Jó állapotban van.
Érdeklődni lehet a dalma16@citromail.hu címen.
Gaara21
beküldve: 2009-03-04 11:29:58
(#871) Eladnám ezeket, átgvétel csak személyesen Budapesten, e-mailen megbeszéljük: citrow@vipmail.hu
Mangák:
- Ruróni Kenshin 1-4 kötet >> magyar
Ár: 1600Ft / db
5800Ft / egybe
- Kaze Hikaru 1. kötet >> angol
Ár: 1700Ft
- NANA 1. kötet >> magyar
Ár: 1600Ft
- Trigun 1. kötet
Ár: 1900Ft
Poszterek:
- Digimon / Versailles
- FMP? Fumoffu / Gravitation
- Grimm mesék / FMA
- Final Fantasy / Blue Gender
- Árnybíró / Animax
- Árnybíró / Pokoli lány
- Yu Yu Hakusho / Miyanko rajz
- Bleach / Kaleido Star
- Spirál / Blood+
- Bleach / 2008-as naptár
- Inuyasha / Tokyo Mew Mew (rá írtam a lányok nevét, amúgy semmi baja, de szépen van írva:P)
- Honey and Clover / Afterworld
- Élni / Death Note live
- Rémmetró / Interstella5555
- Suzuimya Haruhi
- Fruits Basket
Árak:
- Rémmetró / Interstella5555 : 200Ft
- Suzumiya Haruhi: 400Ft
- Fruits Basket: 400Ft
- A többi mind 300Ft
Mangák:
- Ruróni Kenshin 1-4 kötet >> magyar
Ár: 1600Ft / db
5800Ft / egybe
- Kaze Hikaru 1. kötet >> angol
Ár: 1700Ft
- NANA 1. kötet >> magyar
Ár: 1600Ft
- Trigun 1. kötet
Ár: 1900Ft
Poszterek:
- Digimon / Versailles
- FMP? Fumoffu / Gravitation
- Grimm mesék / FMA
- Final Fantasy / Blue Gender
- Árnybíró / Animax
- Árnybíró / Pokoli lány
- Yu Yu Hakusho / Miyanko rajz
- Bleach / Kaleido Star
- Spirál / Blood+
- Bleach / 2008-as naptár
- Inuyasha / Tokyo Mew Mew (rá írtam a lányok nevét, amúgy semmi baja, de szépen van írva:P)
- Honey and Clover / Afterworld
- Élni / Death Note live
- Rémmetró / Interstella5555
- Suzuimya Haruhi
- Fruits Basket
Árak:
- Rémmetró / Interstella5555 : 200Ft
- Suzumiya Haruhi: 400Ft
- Fruits Basket: 400Ft
- A többi mind 300Ft
beküldve: 2009-03-04 11:05:35
(#870) Sziasztok! Úgy döntöttem, megválok pár manga és artbook ritkaságtól, nekem már nincs szükségem rájuk, viszont valaki talán pont ezeket szeretné, mivel már sehol sem kaphatóak!
-Neon Genesis Evangelion angol nyelvű manga 1-4 kötet, a régi Viz Comic kiadás (nagy méretű manga könyv) már nem kapható, ráadásul az 1. kötet collector's edition, vagyis visszafelé kell olvasni :) kötetetként 2000 FT, de együtt a négyet odaadom 6000-ért, tehát egyet ingyen!
-Két darab Sailor Moon német nyelvű artbook, mindkettő jó állapotban. Az egyik keményfedelű, védőborítós, egy helyen kicsit szakadt, de a könyv maga sértetlen, 2000 Ft A másik puhafedeles, 6. számú, a Sailor Moon utolsó szériájának rajzaival. Ez utóbbi 2500 Ft.
- CD-k: Die Superhits Für Kids (német) széria:
Vol. 2,3,4,5,6,7 (a 3. és 6. poszteres borítóval, a többi csak borítóval) ezeken japán SM dalok is vannak!
Super Moonies széria: Sailor Moons Welt, Sailor Moons Wintertraum (eredeti borítócímlap nélkül) és Die Macht Des Mondes, német SM dalokkal. Borítóhiányos CD-k 500, többi CD 1000 Ft.
-Japán nyelvű mangák: -egy szamurájos manga 5. kötete, mivel a cím japánul van sajnos nem tudom elolvasni
-egy színes Doraemon manga 1. kötet, mindkettő 2500 Ft.
-További angol nyelvű mangák: Lone Wolf And Cub 9. kötet
No Need For Tenchi 3. kötet (Magical Girl Pretty Sammy), mindkettő 2500 Ft.
Dragon Ball Z mangafüzet, 8/2
Ah! My Goddess! mangafüzet 5., The Fourth Goddess (mindkét füzet 450 Ft)és még:How To Draw Manga - Bishoujo Pretty Gals 2000Ft
Továbbá eladó egy nagyon jó minőségű, kb. 16 cm-es Evangelion: Ayanami Rei figura, 2000 Ft.
Én Bp-i vagyok, Bp-n személyes átvétel mindenképp, vidékre is postázok, de ez esetben a postaköltség is hozzá jön az árhoz, ez esetben megbeszéljük a fizetési módot! Akit bármelyik áru érdekli, e-mailben keressen: losonci.anna@gmail.com
-Neon Genesis Evangelion angol nyelvű manga 1-4 kötet, a régi Viz Comic kiadás (nagy méretű manga könyv) már nem kapható, ráadásul az 1. kötet collector's edition, vagyis visszafelé kell olvasni :) kötetetként 2000 FT, de együtt a négyet odaadom 6000-ért, tehát egyet ingyen!
-Két darab Sailor Moon német nyelvű artbook, mindkettő jó állapotban. Az egyik keményfedelű, védőborítós, egy helyen kicsit szakadt, de a könyv maga sértetlen, 2000 Ft A másik puhafedeles, 6. számú, a Sailor Moon utolsó szériájának rajzaival. Ez utóbbi 2500 Ft.
- CD-k: Die Superhits Für Kids (német) széria:
Vol. 2,3,4,5,6,7 (a 3. és 6. poszteres borítóval, a többi csak borítóval) ezeken japán SM dalok is vannak!
Super Moonies széria: Sailor Moons Welt, Sailor Moons Wintertraum (eredeti borítócímlap nélkül) és Die Macht Des Mondes, német SM dalokkal. Borítóhiányos CD-k 500, többi CD 1000 Ft.
-Japán nyelvű mangák: -egy szamurájos manga 5. kötete, mivel a cím japánul van sajnos nem tudom elolvasni
-egy színes Doraemon manga 1. kötet, mindkettő 2500 Ft.
-További angol nyelvű mangák: Lone Wolf And Cub 9. kötet
No Need For Tenchi 3. kötet (Magical Girl Pretty Sammy), mindkettő 2500 Ft.
Dragon Ball Z mangafüzet, 8/2
Ah! My Goddess! mangafüzet 5., The Fourth Goddess (mindkét füzet 450 Ft)és még:How To Draw Manga - Bishoujo Pretty Gals 2000Ft
Továbbá eladó egy nagyon jó minőségű, kb. 16 cm-es Evangelion: Ayanami Rei figura, 2000 Ft.
Én Bp-i vagyok, Bp-n személyes átvétel mindenképp, vidékre is postázok, de ez esetben a postaköltség is hozzá jön az árhoz, ez esetben megbeszéljük a fizetési módot! Akit bármelyik áru érdekli, e-mailben keressen: losonci.anna@gmail.com
Szerk: Losonci Anna 2009-03-04 11:06:29
Wow! Micsoda mázli, hogy nem vagyok doll-otaku!
Legalábbis megpróbálok nem azzá válni...
Nagyon szép figura!angel99 meg válaszoljon az e-mailemre, hogy akkor kell-e neki a D a vámpírvadász, vagy sem.
sajnos most nincs elég pénzem,mert láttam egy új Stephen King könyvet és elcsábultam
Duma Key?
beküldve: 2009-03-03 23:19:17
(#867) Shining Wind-Kureha PVC 1/8 figura
Megválnék a képen látható [Link]
Shining Wind figurától, rá kellett jönnöm, nincs igazán szükségem rá.
Tökéletes állapotban van -mivel csak a polcon állt-, tavaly ősszel vettem, doboza is megvan.
Ára: 13.000 Ft
csak személyes átvétel (Budapest), posta kizárt!
érdeklődni lehet a pepacs@gmail.com címen
Megválnék a képen látható [Link]
Shining Wind figurától, rá kellett jönnöm, nincs igazán szükségem rá.
Tökéletes állapotban van -mivel csak a polcon állt-, tavaly ősszel vettem, doboza is megvan.
Ára: 13.000 Ft
csak személyes átvétel (Budapest), posta kizárt!
érdeklődni lehet a pepacs@gmail.com címen
persze, szívesen...itt vannak:
(egy kicsit kócos...majd ki kell fésülni xDD és nem volt jobb ötletem h hogyan fotózzam le xD):
képek:
(egy kicsit kócos...majd ki kell fésülni xDD és nem volt jobb ötletem h hogyan fotózzam le xD):
képek:
köszi jók lettek a képek
sajnos most nincs elég pénzem,mert láttam egy új Stephen King könyvet és elcsábultam
Régen nagyon idegesített, amikor a vén nyanyák az esküvőkön az arcomat csipkedték, azzal, hogy: -Lehet, hogy te leszel a következő.... Csak mostanában hagyták abba, mikor én is ugyanezt csinálom nekik a temetéseken...
-ROZSOMÁK: SNIKT (1500) Ennek van egy kis szépséghibája a gerincén, felül, de abszolút nem zavaró.
Az enyém meg darabokban van és krv@'ra zavaró! Úgy hullanak a lapjai mint a záporeső...
Egyébként is rohadt drága volt és kapja be a kiadó! a hátamat.
Szióka!
Keresek Shippou rókaszellem plüsst és Kirara cuki kétfarkú macsakeszerűség plüsst az InuYashából!
Lehetőleg 3000 ft alatt dbját.
Hol keressek viszonylag olcsó anime plüssöket?
Keresek Shippou rókaszellem plüsst és Kirara cuki kétfarkú macsakeszerűség plüsst az InuYashából!
az
animebolt
honlapján van kirara plüss, bár drágább mitn 3000ft. beküldve: 2009-03-03 18:17:59
(#863) Eladnám a NARUTO 1. jó állapotban lévő mangámat!
Érdeklődni lehet: info@anivillage.comuf.com
Érdeklődni lehet: info@anivillage.comuf.com
私は日本のファンです。
beküldve: 2009-03-02 20:07:58
(#862) ELADÓ!
-USAGI YOJIMBO 1 (1000)
-PRINCESS AI 1 (1500)
-NYÁRI SRÁCOK 1 (1000)
-ROZSOMÁK: SNIKT (1500) Ennek van egy kis szépséghibája a gerincén, felül, de abszolút nem zavaró.
Érdeklődni a horjb@citromail.hu címen.
-USAGI YOJIMBO 1 (1000)
-PRINCESS AI 1 (1500)
-NYÁRI SRÁCOK 1 (1000)
Érdeklődni a horjb@citromail.hu címen.
Szerk: Rendszeres fórumozók 2009-03-02 20:12:48
beküldve: 2009-03-02 18:52:40
(#861) Szióka!
Valamint eladom/cserélem A káosz kapui c. manga 1-2. kötetét. A kettő együtt 3500 ft, egyszer olvasottak semmi bajuk, 16-os korhatárosak. Az egyik fent említett plüsire cserélem a két kötetet (eredeti ár: 1990/kötet)! Csere lehetséges jövő hét végén és megbeszélt időpontban akár még ezen a héten péntek délután!
Csere esetén méretet, képet és leírást kérnék! Köszi! :)
Itt elérhettek! Katt lent! :)
Valamint eladom/cserélem A káosz kapui c. manga 1-2. kötetét. A kettő együtt 3500 ft, egyszer olvasottak semmi bajuk, 16-os korhatárosak. Az egyik fent említett plüsire cserélem a két kötetet (eredeti ár: 1990/kötet)! Csere lehetséges jövő hét végén és megbeszélt időpontban akár még ezen a héten péntek délután!
Csere esetén méretet, képet és leírást kérnék! Köszi! :)
Itt elérhettek! Katt lent! :)
ewyevi@gmail.com
"Nincs lehetetlen, ha van, mi motiváljon." /Fantom-KS/
beküldve: 2009-03-01 21:38:32
(#860) ha valaki még mindig keresi az árnybíró első kötété akkor itt megtalálja: [Link]
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
persze, szívesen...itt vannak:
képek:
képek:
"Itamu basho wa dare ni mo iwanai, Isogu kokoro ga kakushita yume wo..."
beküldve: 2009-03-01 20:27:36
(#858)