Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Eladnék!/Vennék!
beküldve: 2009-02-10 18:06:46
(#827) Még mindig eladó Naruto 2, Kenshin 1,2-darabja 1500-ért,egyszer olvasott,kifogástalan állapotban.
Egy Jondaime/IV. hokage,Naruto apja/ figura,Bandai,kitűnő,állapotb an,dobozzal együtt,kb.8 centi magas,de ilyen lehajolós-bemozdulós pózban van,tehát ha állna kb. 10 cm lenne.-Polcon állt kicsit,tehát hibátlan állapotú,ez is 1500 Ft.Figura még:egy 15 cm magas Rukia,szintén dobozustól,cakkundpakk,kifogás talan állapot,ajándékba kaptam,és kb. 2 hetet ácsorgott a polcomon-2000 Ft.Szintén Bandai.
Teljes felületén csipkével bevont fekete esernyő cosplayhez,lolita ruhákhoz,hibátlan,egy Con erejéig használt,agyonféltett állapotban.Az a darab,amit valamikor Darkshopon lehetett kapni,de most már nincs fekete alapszínben.
5000 Ft lenne./lehetett látni vele most Conon,tehetségesen szemenszúrtam vele mindenkit/
Kérésre képet küldök bármelyik tárgyról,e-mail a profilban,és ha két dolgot viszel a postaköltséget én állom.
Egy Jondaime/IV. hokage,Naruto apja/ figura,Bandai,kitűnő,állapotb an,dobozzal együtt,kb.8 centi magas,de ilyen lehajolós-bemozdulós pózban van,tehát ha állna kb. 10 cm lenne.-Polcon állt kicsit,tehát hibátlan állapotú,ez is 1500 Ft.Figura még:egy 15 cm magas Rukia,szintén dobozustól,cakkundpakk,kifogás talan állapot,ajándékba kaptam,és kb. 2 hetet ácsorgott a polcomon-2000 Ft.Szintén Bandai.
Teljes felületén csipkével bevont fekete esernyő cosplayhez,lolita ruhákhoz,hibátlan,egy Con erejéig használt,agyonféltett állapotban.Az a darab,amit valamikor Darkshopon lehetett kapni,de most már nincs fekete alapszínben.
5000 Ft lenne./lehetett látni vele most Conon,tehetségesen szemenszúrtam vele mindenkit/
Kérésre képet küldök bármelyik tárgyról,e-mail a profilban,és ha két dolgot viszel a postaköltséget én állom.
"Szennyes viktoriánusok!Ők készítettek...A világosabb fény,a sötétebb árnyék?Nekem nincs szükségem őrzőre.Döntöttem.Menj el."
Szerk: Nona 2009-02-10 18:10:48
beküldve: 2009-02-10 17:01:59
(#826) beküldve: 2009-02-10 14:25:47
(#825) Szabadulnék Angyalok menedéke 1-3. mangáimtól, amik kb. egyszer voltak kinyitva. Ha valakit esetlegesen érdekel a dolog, lőjön már egy emilt.
locskae@citromail.hu
beküldve: 2009-02-08 20:19:51
(#824) Még mindíg eladó!!
Bania 1 És 2-->jó állapotban!!
Akit érdekelne email v msn--> amechan@citromail.hu
Bania 1 És 2-->jó állapotban!!
Akit érdekelne email v msn--> amechan@citromail.hu
Watashi wa Kawaii desu ^3^
beküldve: 2009-02-07 23:27:19
(#823)
Szerk: Menyus 2009-02-07 23:28:18
Ritkaságok eladóak igen kedvező áron, úgymint
-figurák (Lacus, Lemnear, Chii, SM kulcstartó - Vénusz),
-német és angol mangák (Vampire Kisses (an) az Alkonyat rajongóinak :), Vampire Miyu (né), Kaori Yuki kötetek (né), Lythtis fantasy manga (né)),
-komplett cosplay ruha (iskoláslány)
-mangarajzolós kézikönyv (az a CDs :))
Érdeklődni emailben:
-német és angol mangák (Vampire Kisses (an) az Alkonyat rajongóinak :), Vampire Miyu (né), Kaori Yuki kötetek (né), Lythtis fantasy manga (né)),
Érdeklődni emailben:
olin_@freemail.hu
Szia! Írtam emailt a SM kulcstartó és A chii figura érdekében. :)
"Nincs lehetetlen, ha van, mi motiváljon." /Fantom-KS/
Ritkaságok eladóak igen kedvező áron, úgymint
Érdeklődni emailben:
Érdeklődni emailben:
olin_@freemail.hu
Írtam mailt, hogy engem a Vampire Kisses és utólag a Vampire Miu esetleg érdekelne! ^^
"Hagyod magad sordódni, vagy szembeúszol az árral?"
beküldve: 2009-02-07 09:20:37
(#820) Ritkaságok eladóak igen kedvező áron, úgymint
Érdeklődni emailben:
Érdeklődni emailben:
olin_@freemail.hu
Magyar Hetalia Fanklub: http://hetalia-hungary.freebase.hu/
beküldve: 2009-02-06 12:16:35
(#819) Eladó egy teljesen új, bontatlan Discipline c. hentai játék!
-angol nyelvű játék és tok (mivel bontatlan, ezért nem tudom hogy van e hozzá kézikönyv)
-tok szép állapotú, sérülésmentes
-nem fóliás, de bontatlan (az alján és a tetején lévő nagy matricából lehet is látni hogy nem volt felbontva)
-teljesen új, ritka angol nyelvű japán anime játék!
-18 éven felülieknek!
-Win. 98/2000/ME/XP kompatibilis
itt meg lehet nézni a többi termékemmel együtt: [Link]
-angol nyelvű játék és tok (mivel bontatlan, ezért nem tudom hogy van e hozzá kézikönyv)
-tok szép állapotú, sérülésmentes
-nem fóliás, de bontatlan (az alján és a tetején lévő nagy matricából lehet is látni hogy nem volt felbontva)
-teljesen új, ritka angol nyelvű japán anime játék!
-18 éven felülieknek!
-Win. 98/2000/ME/XP kompatibilis
itt meg lehet nézni a többi termékemmel együtt: [Link]
http://vadooc.blogspot.com/ ~yuri love~
beküldve: 2009-02-05 21:09:55
(#818) Eladó egy eredeti, teljesen jó állapotban lévő Rogue Galaxy PS 2-es játék.
Ha valakit érdekel, bővebb információkért megtaláltok a mail címemen.
Ha valakit érdekel, bővebb információkért megtaláltok a mail címemen.
We've been dreaming But who can deny, It's the best way of living Between the truth and the lies.
beküldve: 2009-02-05 19:44:09
(#817) Sziasztok!
Keresek mindent ami Sailor Moon-os baráti áron. :)
Érdekelnek max 1000 Ft körüli figurák főleg Bunny (Usagi) és Molly(Ami) és Luna macsek ^^ (hiánytalan-hiányos figura egyaránt érdekel, de azért ne a feje hiányozzon és tudjon állni is)
Itt elérhettek és az
ewyevi@gmail.com emailcímemen!
Csak közvetlen ajánlatokat kérek (nem azt hogy itt és itt licitálhatsz rá, esetleg boltot írhatok! Köszi!)
További szép napot!
Keresek mindent ami Sailor Moon-os baráti áron. :)
Érdekelnek max 1000 Ft körüli figurák főleg Bunny (Usagi) és Molly(Ami) és Luna macsek ^^ (hiánytalan-hiányos figura egyaránt érdekel, de azért ne a feje hiányozzon és tudjon állni is)
Itt elérhettek és az
ewyevi@gmail.com emailcímemen!
Csak közvetlen ajánlatokat kérek (nem azt hogy itt és itt licitálhatsz rá, esetleg boltot írhatok! Köszi!)
További szép napot!
"Nincs lehetetlen, ha van, mi motiváljon." /Fantom-KS/
Szerk: Ewy-chan 2009-02-05 20:23:19
Továbbra is eladó a Fullmetal Alchemistes King Bradley figurám.( Nem igaz, hogy senkinek nem kell...XD)
Az ötkardos gashapon-figura? (Jól nyomja a tata öt karddal! )
igen,arról a figuráról van szó XD
beküldve: 2009-02-04 09:19:32
(#815) yumi-chan ajánlom neked a deákon található alexandra könyves boltot ott biztos hogy van árnybiró 1.
"Egy hitokiri mindig hitokiri marad amig csak él"
beküldve: 2009-02-04 00:33:20
(#814) Eladó:
Ayashi no Ceres összes kötete kivéve a 10., 11. darabja 1500/ftért
Akuma na Eros összes kötete 2000/db, de ha egyben elviszi valaki, akkor kap némi kedvezményt.
Német nyelvűek, nagyon jó állapotúak.
Nem én árulom őket, hanem egy barátnőm, de ha valakit érdekel, bátran írjon nekem és adok elérhetőséget (mail, msn, teló, amit szeretne :)
Ayashi no Ceres összes kötete kivéve a 10., 11. darabja 1500/ftért
Akuma na Eros összes kötete 2000/db, de ha egyben elviszi valaki, akkor kap némi kedvezményt.
Német nyelvűek, nagyon jó állapotúak.
Nem én árulom őket, hanem egy barátnőm, de ha valakit érdekel, bátran írjon nekem és adok elérhetőséget (mail, msn, teló, amit szeretne :)
^_^ "Don't believe in yourself! Believe in me who believes in you!" TTGL XD
Szerk: asx 2009-02-04 00:34:55
Továbbra is eladó a Fullmetal Alchemistes King Bradley figurám.( Nem igaz, hogy senkinek nem kell...XD)
Az ötkardos gashapon-figura? (Jól nyomja a tata öt karddal! )