Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Eladnék!/Vennék!
na igen, mondjuk én azért válnék meg a bizenghast-tól mert nagyon nem jött be az egész, igaz azért is vettem meg mert a borítója tetszett de a story-ja...vhogy nem az én stílusom a manga-.-
Csak a borító miatt vetted meg a mangát? Nekem ez valahogy elég furcsa, de hát nem egyezhet a gondolkodásmódunk.
Vagy csak kinézetről gondolta hogy hátha jó.
,,Hitler fején ugrálok!"
na igen, mondjuk én azért válnék meg a bizenghast-tól mert nagyon nem jött be az egész, igaz azért is vettem meg mert a borítója tetszett de a story-ja...vhogy nem az én stílusom a manga-.-
Csak a borító miatt vetted meg a mangát? Nekem ez valahogy elég furcsa, de hát nem egyezhet a gondolkodásmódunk.
beküldve: 2008-11-30 13:42:57
(#690) na igen, mondjuk én azért válnék meg a bizenghast-tól mert nagyon nem jött be az egész, igaz azért is vettem meg mert a borítója tetszett de a story-ja...vhogy nem az én stílusom a manga-.-
Vigyázat, vigyázat. A cserkésző betör a házamba, és kalapál az ajtó előtt egy ideje. Meg se nyomja a csengőt? Mégis mi a fene járhat az eszében?
No igen, sokan voltak, akik az elején minden mangát megvettek, most meg hogy kell a hely és a lóvé megpróbálnak túladni azokon, amik annyira nem jöttek be nekik.
Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet. És attól szar, hogy meg is történik.
miért vesz az ember mangákat ha el kell adnia,azt hittem ezeket becsben fogja tartani mivel kicsinyke országunk most kezd belefolyni a manga mániába!
Másik, ami eszembe jutott: az, hogy most kezdünk befolyni a manga világába, pont hogy egy indok. Nem is olyan rég még mangát venni, mangát birtokolni elég nagy szám volt, mert conon vehetted meg viszonylag drágán (és mondjuk animecon sincs olyan húde régóta), vagy rendelhetted külföldről. Most meg már lassan félévente új mangabejelentések vannak, azt se tudja az ember, hová kapja a fejét. Tegyük fel, hogy megvettél egy mangát, mert akkor még jó, ha 3 cím volt a piacon. Annyira nem jött be, dehát manga, na. De most meg kiadják az egyik nagy kedvencedet, de nincs rá pénzed, meg tele van a polcod is. Jó, az is egy megoldás, hogy elmész dolgozni, hogy legyen pénz több polcra, meg mangára, de ezt se mindenki tudja megtenni. (Vagy pl dolgozik is, de több mangára így se futja soha...)
beküldve: 2008-11-30 08:20:24
(#687) Én, azért adom el a mangáimat, mert ajándékba kaptam, és nem tetszett. Tudom ajándék lónak ne nézd a fogát, de ez van!
Hogy ne legyen off: Eladó még mindig Samurai Champloo [Link]
Hogy ne legyen off: Eladó még mindig Samurai Champloo [Link]
csak egy kérdést szeretnék feltenni és szeretnék minnél több választ kapni rá csak kiváncsiságból.
miért vesz az ember mangákat ha el kell adnia,azt hittem ezeket becsben fogja tartani mivel kicsinyke országunk most kezd belefolyni a manga mániába!
igaz én is pénz szűkében vagyok de eszem ágában sincs megválni a szép kis mangagyűjteményemtől,inkább elmegyek dolgozni!
csak ennyit akartam,és szeretném kérni nem máglyára küldeni,ez csak egy meglátás,és vélemény!
igaz én is pénz szűkében vagyok de eszem ágában sincs megválni a szép kis mangagyűjteményemtől,inkább elmegyek dolgozni!
csak ennyit akartam,és szeretném kérni nem máglyára küldeni,ez csak egy meglátás,és vélemény!
Én azért adom el a Naruto mangámat mert kell pénz Chrno Crusade-ra meg Lidércföldére. Dolgozni meg nem dolgozhatok még
Kockanyúl x3
csak egy kérdést szeretnék feltenni és szeretnék minnél több választ kapni rá csak kiváncsiságból.
Nekem eddig egy olyan manga volt, amit megvettem, de nem tetszett, ezért eladtam. Ilyen egyszerű. Az árából pedig vettem olyat, ami jobban tetszett. Azért meg biztosan nem fogok dolgozni, hogy mangát vegyek, pláne olyat, ami nem tetszik, csak azért, hogy meglegyen egy teljes sorozat.
Ebben igazad van!
Nekem eddig egy olyan manga volt, amit megvettem, de nem tetszett, ezért eladtam. Ilyen egyszerű. Az árából pedig vettem olyat, ami jobban tetszett. Azért meg biztosan nem fogok dolgozni, hogy mangát vegyek, pláne olyat, ami nem tetszik, csak azért, hogy meglegyen egy teljes sorozat.
Csúcs ez az érzés, de csak annak, aki az, ami.
beküldve: 2008-11-29 18:30:11
(#683) Karácsoniy akciók... plusz egy hatalmas, extrém ritka Randem Twins figura (az csak vasárnapig estig, mert sürgős lenne eladni), mind itt, és mind fixáron:
[Link]
[Link]
Magyar Hetalia Fanklub: http://hetalia-hungary.freebase.hu/
Szerk: olin 2008-11-29 18:30:55
Nem feltétlenül pénz kérdése (bár nekem nincs lehetőségem még dolgozni
épp elég sok a dolog az egyetemen
), nekem például már szinte nincs helyem, ahová tehetném őket, ezért gondolkodom nagyon erősen, hogy azt a pár mangát, amit megvettem, de végül nem szerettem meg, azt "lecserélem" olyanra, ami viszont tetszik.
Szerk: A mordályos nyul 2008-11-29 13:44:59
beküldve: 2008-11-29 13:29:05
(#681) csak egy kérdést szeretnék feltenni és szeretnék minnél több választ kapni rá csak kiváncsiságból.
beküldve: 2008-11-29 10:33:34
(#680) Sziasztok!
Eladó Naruto 2,3,5,6 1500 Ft / db
Érdeklődni: turaybarbi@citromail.hu
Átvenni AnimeKarácsonyon vagy a SakuraCon-on lehet!
Eladó Naruto 2,3,5,6 1500 Ft / db
Érdeklődni: turaybarbi@citromail.hu
Átvenni AnimeKarácsonyon vagy a SakuraCon-on lehet!
Kockanyúl x3
[QUOTE]Szeva!
Eladnák pár mangát, 50%os áron, kifogástalan állapotban.
Trigun 1. (1000ft)
Árnybíró 1. (750ft)
Nana 1. (1000ft)
Hellsing 1. (1000ft)
Élni (1000ft)
Naruto 1-5 (1000 ft/db)
Jpop bálvány 1. (800ft)
Grimmm-mesék (800ft)
ezenkivül van még rengeteg mondos meg animestaros poszterem. van még sok mondo és animestar is, meg még megvan a két animestar különszám is. ezek áráról majd megegyezünk :)
ha valamelyik cuccra kiványcsi vagy, csinálhatok fotókat is, ha kell.
ha minden manga kell akkor akciósan 8000ft-é megkapod
átvétel postai utánvétellel (így még soha nem küldtem, de nemhinném hogy lenne fennakadás) vagy cegléd környékén.
érdeklődni: killingspreejapan@gmail.com
[/QUOTE/)
hy engem érdekelne
Eladnák pár mangát, 50%os áron, kifogástalan állapotban.
Trigun 1. (1000ft)
Árnybíró 1. (750ft)
Nana 1. (1000ft)
Hellsing 1. (1000ft)
Élni (1000ft)
Naruto 1-5 (1000 ft/db)
Jpop bálvány 1. (800ft)
Grimmm-mesék (800ft)
ezenkivül van még rengeteg mondos meg animestaros poszterem. van még sok mondo és animestar is, meg még megvan a két animestar különszám is. ezek áráról majd megegyezünk :)
ha valamelyik cuccra kiványcsi vagy, csinálhatok fotókat is, ha kell.
ha minden manga kell akkor akciósan 8000ft-é megkapod
átvétel postai utánvétellel (így még soha nem küldtem, de nemhinném hogy lenne fennakadás) vagy cegléd környékén.
érdeklődni: killingspreejapan@gmail.com
[/QUOTE/)
hy engem érdekelne
BANKAI:"hihio Zabimaru"
beküldve: 2008-11-29 09:26:47
(#678)