Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Eladnék!/Vennék!
Azért, mert sokan nem tartották be a szabályokat, és nyerészkedni próbáltak rajta (drágábban adták a cuccot, mint ahogy máshol meg lehet venni). Ezek, és más problémák is mind az oldal készítőin csapódtak le, és elegük lett. (És felmerült pár jogi kérdés is)
Amúgy helyette nyitották meg az AnimeLand-et [Link], de ez már nem bazárosdi.
Szerintem azért mégis jó lenne egy ilyen oldal. Fel kéne tüntetni, hogy hivatalosan, a kiadónál, vagy bolti forgalomban mennyibe kerül egy-egy cucc, így lehetne mérlegelni, hogy át akarnak-e verni, vagy én nyerek-e rajta? Egyébként milyen jogi problémák merültek fel? Olyanok, ami miatt más se csinálhatna ilyen oldalt? Most éppen nagyon örülnék, ha valaki mégis csinálna ilyet.
Csúcs ez az érzés, de csak annak, aki az, ami.
És nincs valami....ugyanolyan?
Pont ma volt a napja, h kerestem, de nem találtam semmit =/
Miért szűnt vajon meg a bazár?... Nagyon hasznos oldal volt.
Azért, mert sokan nem tartották be a szabályokat, és nyerészkedni próbáltak rajta (drágábban adták a cuccot, mint ahogy máshol meg lehet venni). Ezek, és más problémák is mind az oldal készítőin csapódtak le, és elegük lett. (És felmerült pár jogi kérdés is)
Amúgy helyette nyitották meg az AnimeLand-et [Link], de ez már nem bazárosdi.
Esetleg a Vatera lehet rá alternatíva
de ott annyi szabály és megkötés van, hogy még rendelni sem mertem, pedig szeretnék, feltenni meg tuti nem fogok semmit!
Szerk: A mordályos nyul 2008-11-23 23:32:50
És nincs valami....ugyanolyan?
Pont ma volt a napja, h kerestem, de nem találtam semmit =/
Miért szűnt vajon meg a bazár?... Nagyon hasznos oldal volt.
MIANEVED?!
beküldve: 2008-11-23 22:06:22
(#659) És nincs valami....ugyanolyan?
Egyébként nem tud valaki valamilyen animés hirdetési oldalt? Régebben volt egy, de most nem találom. Fel lehetett tenni képet is a cuccról. Esetleg tud valaki egy másikat, ha az már megszűnt?
Megszűnt ha jól tudom
AnimeBazár volt.
Szerettem az oldalt nagyon..
MIANEVED?!
beküldve: 2008-11-23 22:02:01
(#657) Eladó Inuyasha tv-sorozat DVD-k! Az 1. 2. 4. és 5. lemez 1000 Ft/ db áron eladó. Talán ha egyszer voltak használva.
Egyébként nem tud valaki valamilyen animés hirdetési oldalt? Régebben volt egy, de most nem találom. Fel lehetett tenni képet is a cuccról. Esetleg tud valaki egy másikat, ha az már megszűnt?
beküldve: 2008-11-23 19:00:24
(#656) Helo!
Én egy egyszer olvasott, polcomon porosodó princess aitól szabadulnék meg 1300 Ft-ért, és egy Gravitation 9. kötettől amit megvétele óta se sem vettem a polcomról, és még olvasni se olvastam végig . Ez 1500-ért adnám.
Pesten átadni a hungarocomix alatt, vagy az örsön tudnám leginkább.
Én egy egyszer olvasott, polcomon porosodó princess aitól szabadulnék meg 1300 Ft-ért, és egy Gravitation 9. kötettől amit megvétele óta se sem vettem a polcomról, és még olvasni se olvastam végig . Ez 1500-ért adnám.
Pesten átadni a hungarocomix alatt, vagy az örsön tudnám leginkább.
beküldve: 2008-11-23 18:11:23
(#655) Eladnék egy Negima figurát! Képpel tudok szolgálni, amennyiben érdekel.
Árban pedig megegyezünk.
Ezenkívül pedig eladó Mangapower németül, s egy Fushigi Yuugi manga szintén német nyelven.
Árban pedig megegyezünk.
Ezenkívül pedig eladó Mangapower németül, s egy Fushigi Yuugi manga szintén német nyelven.
MSN: holdcukor@hotmail.com
E-mail: holdcukor@gmail.com
beküldve: 2008-11-23 14:36:46
(#654) Ilyen pokerom nekem is van eladó, az kacsás vagy milyen psyduck vagy retarduck vagy hasonló nevű állaté
no pussy, just the dicks
beküldve: 2008-11-23 14:29:02
(#653) Eladnék egy ilyen Pokemon-os CD-ROM (hivatalos nevén PokeROM xD)-ot....nagyon régen vettem, már sztem nem is kapható xD tokkal nem tudok szolgálni, sajnos...(vagyis a saját gyári tokja nincs meg)
/szerk: jahh...és az van meg, amelyik a képen is látható...a Pikachu-s/
Ára: 500Ft...vagy esetleg még lehet alkudni...
Kép:
Bp-en személyesen...postán is lehet, csak azért nem vállalom a felelősséget, mert még soha nem küldtem postán csomagot...
Érdeklődni:
/szerk: jahh...és az van meg, amelyik a képen is látható...a Pikachu-s/
Ára: 500Ft...vagy esetleg még lehet alkudni...
Kép:
Bp-en személyesen...postán is lehet, csak azért nem vállalom a felelősséget, mert még soha nem küldtem postán csomagot...
Érdeklődni:
kakashi_kawaii@citromail.hu
"Itamu basho wa dare ni mo iwanai, Isogu kokoro ga kakushita yume wo..."
Szerk: Kaminaga 2008-11-23 14:29:57
beküldve: 2008-11-23 14:00:36
(#652) Eladnám jó állapotú (egyszer olvasott) Bania mangáimat 1-5-ig,összesen 7000 ft-ért. Érdeklődni: lillofann@freemail.hu - n lehet.
beküldve: 2008-11-23 13:11:31
(#651) Bizenghast első 2 kötete(magyar, egyszer olvasott) eladó 900ft/db áron
posta költség a vevőé
érdeklődni:
posta költség a vevőé
érdeklődni:
barbaralo@freemail.hu
Vigyázat, vigyázat. A cserkésző betör a házamba, és kalapál az ajtó előtt egy ideje. Meg se nyomja a csengőt? Mégis mi a fene járhat az eszében?
Szerk: 屍鬼レゲ 2008-11-23 13:14:11
beküldve: 2008-11-23 10:59:37
(#650) Még nem döntöttem el melyiket szeretném, van idő gondolkodni.
MIANEVED?!
no pussy, just the dicks
Szerk: SötétOldal 2008-11-23 10:46:54