Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Eladnék!/Vennék!
beküldve: 2008-11-05 20:15:16
(#601) nem enged fell a freemailraha van vonalas telled ot felhivlak ha jóó vagy várunk amig felenged
Az Anime egy Tág!!- fogalom..de egy szóval kifejezhető... Az Élet. Na jó ez két szó=)
Küldtem e-mailt, ott folytassuk az üzletet.
no pussy, just the dicks
Szerk: buzifaszvagyok 2008-11-05 20:09:13
nem tom neked menyit ér ? ja és sorry a nagy beidézésért
És a duplapostért. Figyelj inkább beszéljük meg a dumizós topicban, vagy e-mailen. fogalmam sincs mi ennek az árfolyama, darabját szorozd meg 20 Ft-al és százasra lefelé kerekíts, mindjárt énis megnézem az mennyi.
megse tok jegyezni enyi szabályt ak kb van 330 db az 6600 ft az okés lene szerintem
Az Anime egy Tág!!- fogalom..de egy szóval kifejezhető... Az Élet. Na jó ez két szó=)
beküldve: 2008-11-05 19:52:45
(#598) Nem tudtok olyan anime/manga boltot, ahova bevesznek olyan mangát, amit olvastál de nem tetszik, és nem tudod elpasszolni? (A bolt venné meg tőled)
nem tom neked menyit ér ? ja és sorry a nagy beidézésért
És a duplapostért. Figyelj inkább beszéljük meg a dumizós topicban, vagy e-mailen. fogalmam sincs mi ennek az árfolyama, darabját szorozd meg 20 Ft-al és százasra lefelé kerekíts, mindjárt énis megnézem az mennyi.
no pussy, just the dicks
beküldve: 2008-11-05 19:35:01
(#596) nem tom neked menyit ér ? ja és sorry a nagy beidézésért
Megszámoltam a kedvedért. 55 (+/-1) háromszög és kb 274 db tazo. Mind különböző, jó állapotban. Sajnos csakis egyszerre adom el őket. (már csak az utazás maitt is, mivel én vidéki agyok)
Ha továbbra is érdekel, akkor írj egy árat, e-mailemre, vagy akár ide is, mert ahogy mondtad, Te mostanában néztél utána én meg az elmúlt hét évben, hogy úgy fogalmazzak keveset pörögtem pokemon témában. Szóval te tudod mi a reális ár, lehet, hogy annyiért, amiért más eladja én inkább megtartom magamnak, szóval Neked kell árajánlatot adni, aztán alkuszunk.
hát atól függ menyibe kerül lehet hogy megveszem egybe pár perc és kikalkulálok egy árat aztán mehet az alkudozás!
Szerk: Réka 2008-11-05 20:14:17
Hopsz, a Kiválasztottnak is jár fekete pont. Csak nem telefonáltál megint?
Javítva, nem, most celebet néztem
no pussy, just the dicks
valószinü (az öcsém örüni fog) de nem tom menyi az öszes db-re és nem tom menyit ér a teszveszen meg vaterán nézegetem de ott vagy nagyon drága vagy furcsán olcsó szóval menyi,? kb( sajna lehet hogy csak több részletbe tom átveni mert nagyban gyüjtök a holdfényteam megnyitóra (veszek anime cucokat ezrivel!!!
Megszámoltam a kedvedért. 55 (+/-1) háromszög és kb 274 db tazo. Mind különböző, jó állapotban. Sajnos csakis egyszerre adom el őket. (már csak az utazás maitt is, mivel én vidéki agyok)
Ha továbbra is érdekel, akkor írj egy árat, e-mailemre, vagy akár ide is, mert ahogy mondtad, Te mostanában néztél utána én meg az elmúlt hét évben, hogy úgy fogalmazzak keveset pörögtem pokemon témában. Szóval te tudod mi a reális ár, lehet, hogy annyiért, amiért más eladja én inkább megtartom magamnak, szóval Neked kell árajánlatot adni, aztán alkuszunk.
no pussy, just the dicks
Szerk: buzifaszvagyok 2008-11-05 19:27:50
enyerdzsy:
Nekem megvan megkímélt állapotban az összes tazo és trio (aszem így hívták a háromszöget)
El van téve egy dobozba, hetedikes koromban énis nagy pokemon lázban égtem és összegíűjtöttem az összeset, gondolom azóta semmi bajuk, szerintem egyiknek-másiknak még chips illata is van. Talán 2-3 tartóm is van, de abba nyílván nem fér bele az összes.
Gondolom egy rendes árért továbbadhatok rajtuk, írj bátran, ha érdekel.
Nekem megvan megkímélt állapotban az összes tazo és trio (aszem így hívták a háromszöget)
El van téve egy dobozba, hetedikes koromban énis nagy pokemon lázban égtem és összegíűjtöttem az összeset, gondolom azóta semmi bajuk, szerintem egyiknek-másiknak még chips illata is van. Talán 2-3 tartóm is van, de abba nyílván nem fér bele az összes.
valószinü (az öcsém örüni fog) de nem tom menyi az öszes db-re és nem tom menyit ér a teszveszen meg vaterán nézegetem de ott vagy nagyon drága vagy furcsán olcsó szóval menyi,? kb( sajna lehet hogy csak több részletbe tom átveni mert nagyban gyüjtök a holdfényteam megnyitóra (veszek anime cucokat ezrivel!!!
beküldve: 2008-11-05 18:34:50
(#590) enyerdzsy:
no pussy, just the dicks
Szerk: buzifaszvagyok 2008-11-05 18:35:22
beküldve: 2008-11-05 17:46:03
(#589) sziasztok venék pokemon tazokat(öcsémnek) nagyon sokat ! kereket háromszöget müanyagot fémet vastagat vékonyat! átom veni a nyugati környékén az M3 álomásain és a 4-6 vilamos megálókban. köce mindenki
Sziasztok!!
Kedves Petra!
Az oldalon hibapont rendszer működik, mint egy felhasználói szerveződés a fórumtagok lelki békéje végett.
Az elmúlt 5 hozzászólásodban 5 hibát is elkövettél. Az első 4 az utolsó négy volt, azaz:
Ha hozzászólsz, akkor a következő hozzászólásod előtt legalább 1 másik tag hozzászólása, vagy 12 eltelt óra kell, hogy legyen. (így beláthatod négyszeresen "szegtél szabályt" )
Az ötödik hibád pedig az ún. toronyidézés, amely nagyjából egy idézet idézésének az idézésének az idézését -és így tovább- takarja.Erre is jobban ügyelj kérlek!
Mivel "még új vagy" és szemmel láthatóan nem egy rendbontó alkat, ezért érd be mindössze ezzel a figyelmeztetéssel.
Jó fórumozást!
no pussy, just the dicks
beküldve: 2008-11-05 16:02:31
(#587) Sziasztok!!
Vennék Fullmetal Alchemist-es cucokkat. Akármi jöhet (főleg Edward-os és Roy-os dolgok). Ha bárkinek lennének akámilyen cuccai az vegyen fel msn-re:yaoilove@windowslive.com< br />
Előre is köszönöm!!!
Petra
Vennék Fullmetal Alchemist-es cucokkat. Akármi jöhet (főleg Edward-os és Roy-os dolgok). Ha bárkinek lennének akámilyen cuccai az vegyen fel msn-re:yaoilove@windowslive.com< br />
Előre is köszönöm!!!
Petra