Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Eladnék!/Vennék!
beküldve: 2008-11-07 17:42:04
(#617) Jaja, nem a gyorsaságon múlott, én már itt kerülgettem amióta hazajöttem.
no pussy, just the dicks
amint megláttam Rudymester postját, máris ott volt Miyu-é is *túl lassú a reflex*
*nyehehe, gonoszul kacag a markába* Az élet kegyetlen.
Egyébként én se azonnal csekkoltam le, több mint 2 óra telt el a 2 post között. ~power of the szerencse ~
Pedig kérdezni is akartam, hogy neked nem kellett-e volna a horrormaratonokhoz.
hahha...xD
mondjuk jogos de, kellett volna xD
"Itamu basho wa dare ni mo iwanai, Isogu kokoro ga kakushita yume wo..."
Pedig kérdezni is akartam, hogy neked nem kellett-e volna a horrormaratonokhoz.
Egy szelet a japán filmgyártásból!
Kör, Kör 2, Kör 0 és a Spirál eladó!
A 4 dvd szép állapotban van, mindössze 1000 forintért vihetitek egyben a csomagot!
A 4 dvd szép állapotban van, mindössze 1000 forintért vihetitek egyben a csomagot!
Megmondom õszintén, ez rám is rám fért volna ilyen olcsón. Most Miyu volt a gyorsabb.
Eddig csak az 1-2. láttam, abból is az amerikanizált változatot.
nem csak neked kellett volna xD amint megláttam Rudymester postját, máris ott volt Miyu-é is *túl lassú a reflex*
"Itamu basho wa dare ni mo iwanai, Isogu kokoro ga kakushita yume wo..."
Egy szelet a japán filmgyártásból!
Megmondom õszintén, ez rám is rám fért volna ilyen olcsón. Most Miyu volt a gyorsabb.
Eddig csak az 1-2. láttam, abból is az amerikanizált változatot.
Juj, engem ez érdekelne *.*
Postai utánvétel megoldható? Pest és környéke nagyon messze lenne személyesen...
Postai utánvétel megoldható? Pest és környéke nagyon messze lenne személyesen...
Semmi gond. Kb 600 ft az utánvét és a posta költsége. Ha rendben a dolog ennyiért, írj egy e-mailt névvel címmel és még ma feladom.
rudymester@vipmail.hu
Juj, engem ez érdekelne *.*
beküldve: 2008-11-07 12:14:40
(#608) Egy szelet a japán filmgyártásból!
D.Gray-man anime artbook
Ez érdekelne, tudnál mondani rá egy árat? Ja, igen és hogy esetleg feladnád-e utánvételesen. Kösziii
Nemtom megkaptad-e a privit amit tegnap küldtem.
Ha érdekel még akkor írj mailt majd =)
beküldve: 2008-11-06 13:07:53
(#606) Éjféli Opera 1-2-3. kötet egyben: 2000 forint.
Az összes, 2008 szeptemberig megjelent Mondo eladó. Darabja 300 forint. Némelyikből hiányzik a poszter sajna. (Költözés miatt eltűnt pár)
Átvehetők Budapesten, vagy a Budapest-Szigethalom HÉV szakaszon bárhol.
Az összes, 2008 szeptemberig megjelent Mondo eladó. Darabja 300 forint. Némelyikből hiányzik a poszter sajna. (Költözés miatt eltűnt pár)
Átvehetők Budapesten, vagy a Budapest-Szigethalom HÉV szakaszon bárhol.
Szerk: Rudymester 2008-11-06 13:09:00
beküldve: 2008-11-05 20:24:43
(#605) kk
Az Anime egy Tág!!- fogalom..de egy szóval kifejezhető... Az Élet. Na jó ez két szó=)
kk ha neked jó ( bizz nem jó telón álom a számlát ha vezetékesdt hivok ingyenes )
Azt írtam mailbe, hogy nekem is hasonló kalkuláció jött ki, úgyhogy az ár tökre rendben van, beszéljünk meg egy időpontot, amikor felutazok BP-re és ott megtörténik az üzlet. Ha gondolod megpróbálhatok fényképeket küldeni, de azt csak vasárnap fogom tudni.
A részleteket akkor majd e-mailben, írj több időpontot, amikor Neked jó, akár egy hónapra előre, több napra is és akkor könnyű lesz csak annyit válaszolnom ezzel kapcsolatban, hogy nekem mikor jó azok közül
no pussy, just the dicks
Szerk: buzifaszvagyok 2008-11-05 20:22:40
beküldve: 2008-11-05 20:18:29
(#603) kk ha neked jó ( bizz nem jó telón álom a számlát ha vezetékesdt hivok ingyenes )
Az Anime egy Tág!!- fogalom..de egy szóval kifejezhető... Az Élet. Na jó ez két szó=)
nem enged fell a freemailraha van vonalas telled ot felhivlak ha jóó vagy várunk amig felenged
Én citromailes vagyok, de kivételesen meg akartam nézni freemailem és engem sem enged, no para, nekem ráér, szóval akár holnap, vagy hétvégén is megbeszélhetjük. Megvárjuk amíg helyreáll freemail.
no pussy, just the dicks
Szerk: buzifaszvagyok 2008-11-05 20:17:45