Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Eladnék!/Vennék!
Én se gondoltam komolyan, tudtam, hogy elírtad, de olyan vicces volt Bocsánat, ha megbántottalak
nem tudom ki írt olyat h neki van 40 centis edward elric-es plüsse amit eladna......de ha lehet ne irja le h kb mennyiért adná...köszy
Ha lehet NE írja le? Jól van, okoooos...
hát igen ezt elcsesztem...szal mindenki tévedhet
"Látod,minden értelmetlen tudtad,hogy Kira úgyis utolér,hogy a sorsod elől nincs menekvés" (Death Note)
Fullmetal alchemist pósztert szeretnék venni!!!!!!!
Ami a Mondoban volt, megfelelne?
beküldve: 2008-08-29 14:55:42
(#478) Fullmetal alchemist pósztert szeretnék venni!!!!!!!
Olyan nincs, hogy olyan nincs!
Bocsu, hogy beleszólok, de én is szeretnék venni Naruto mangát! Csak az első kellene, mert a többit meg tudom venni a helyi boltokban, de az első sajna hiánycikk...
heh...itt írtam valamit de vedd ugy h semmit...bocsii
Positive vibration.
Szerk: Pandafari 2008-08-29 15:05:52
beküldve: 2008-08-28 22:18:16
(#476) Eladó naruto 1-2-3. kötete (természetesen magyarul,mangafanos)! Egybe szeretném eladni, 4500ft-os áron.Átvétel személyesen székesfehérváron vagy utánvéttel amit a vevő áll. (utobbi esetben engedhetek az árból pár szár forintot hogy ne legyen nagyon súlyos a postakölcség ) Az állapotuk tökéletes, egyszer olvasott, egyetlen hibájuk hogy hiányzik az egyikből az a kis papir hogy "ez a manga utolsó oldala" (vagy valami ilyen), de ezen kivül tökéletes állapotban vannak. Ha érdekel irj e-mailt: akmal888@citromail.hu
///Csak akkor nézz a vérfarkasok teliholdjára, ha biztosan meggyőződtél : nem egy róka áll mögötted ///
beküldve: 2008-08-28 20:38:40
(#474) Lehet, hogy hülyén hangzik, de nekem kellene egy Matsuri-napos programfüzet....XD gyűjtöm a programfüziket. XD Ha vkinek van, és nem kell neki, dobjon meg eggyel lécc :) XD
beküldve: 2008-08-28 20:22:05
(#473) (Elírtam: Bocsu=Bocsi)
Kolombusz felfedezte Amerikát, de azt hitte, valahol Ázsia partjainál hajózgat. Hát ennyit a földrajzi ismeretekről...
Bocsu, hogy beleszólok, de én is szeretnék venni Naruto mangát! Csak az első kellene, mert a többit meg tudom venni a helyi boltokban, de az első sajna hiánycikk...
Kolombusz felfedezte Amerikát, de azt hitte, valahol Ázsia partjainál hajózgat. Hát ennyit a földrajzi ismeretekről...
beküldve: 2008-08-28 19:12:11
(#471) mostmár nem szükséges köszönöm
"Itamu basho wa dare ni mo iwanai, Isogu kokoro ga kakushita yume wo..."
beküldve: 2008-08-28 13:46:14
(#470) Keresek olyan emberkét, aki Bp-i és tud rendelni az ebayről!! Nekem nincs számlám, ezért nem tudok. Előre is köszönöm a segítséget. ^^ (egy parókát kéne, még a conig...)
yahh, és a pénzt nem csak személyesen, hanem banki befizetéssel is át tudom küldeni
yahh, és a pénzt nem csak személyesen, hanem banki befizetéssel is át tudom küldeni
"Itamu basho wa dare ni mo iwanai, Isogu kokoro ga kakushita yume wo..."
Szerk: Kaminaga 2008-08-28 13:47:51
Remélem, nem baj, hogy válaszolok. A Bookline a válasz. Nem tudom, onnan csak rendelni lehet-e.
Ott a pont. Van most már boltjuk is, de csak ha neten rendelsz, akkor jár a kedvezmény.
Remélem, nem baj, hogy válaszolok. A Bookline a válasz. Nem tudom, onnan csak rendelni lehet-e.
-magyar,szintén tökéletes állapotú Naruto manga első és második kötet,1800-1800ért,és
Ezt csak elírtad, nem? Mert újonnan 1600 forint darabja. Amúgy érdekelne, szeretnék egyet venni haveromnak
Hol vettél te 1600-ért,azt nekem is tudnom kell XD Webboltban is 2000,nálunk a könyvesboltokban is.Ha még érdekel,küldj egy e-mailt,ott megbeszélünk mindent.
"Szennyes viktoriánusok!Ők készítettek...A világosabb fény,a sötétebb árnyék?Nekem nincs szükségem őrzőre.Döntöttem.Menj el."
Szerk: Nona 2008-08-28 08:14:47