Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Eladnék!/Vennék!
beküldve: 2008-08-28 07:42:09
(#466) Ez a hirdetés csak szlovákiában élő fanokra vonatkozik.
Remélem nem én vagyok az egyedüli szlovák a fórumon
Eladó Naruto 3. kötet 200Sk-ért átvenni csak személyesen Rimaszombatban.
Ha van érdeklődő az írjon ebbe a topicba.
Remélem nem én vagyok az egyedüli szlovák a fórumon
Eladó Naruto 3. kötet 200Sk-ért átvenni csak személyesen Rimaszombatban.
Ha van érdeklődő az írjon ebbe a topicba.
Táncolj Hercegnő!
Szerk: dimenso 2008-08-28 07:44:02
-magyar,szintén tökéletes állapotú Naruto manga első és második kötet,1800-1800ért,és
Ezt csak elírtad, nem? Mert újonnan 1600 forint darabja. Amúgy érdekelne, szeretnék egyet venni haveromnak
hát az első kiadás borítóján 2000 van...szóval szerintem nemírta el!
Positive vibration.
beküldve: 2008-08-27 22:12:19
(#464) Na szóval szeretnék eladni:
-Makrancos hercegnő 1-2 kötet, darabja 1500 ft
-Anime Nation openings & endings no.6 2CD-s CD (xD) 3500 ft, én 5000-ért vettem!
-Judith Park illusztrációs füzetalátét v mi 300 ft
-Mondo magazin első kiadása 500ft
-Poszterek: nr1-Koh Kawarajima Xmas illustration/La legende du vent de l'univers nr.2-Baldr Force EXE Resolution/Scrapped Princess nr.3-Koh Kawarajima Spring illustration/Hinotori(klasszikus ) nr.4-Spirál/Blood+ nr.5-Rumiko Takahashi Antology/The Gazette nr.6-Eureka 7/Naruto darabja 200 ft
+egy teljesen új Emily-s pénztárca (piros-fehér kockás) 900 forint
Lenni dolog egyszerű...én adni cucc te adni érte pénzt! ^^
(najó hát ez érdekes lett...xD)
Érdeklődni itt vagy msnen! E-mail címem az msnem!
(Adatlap)
-Makrancos hercegnő 1-2 kötet, darabja 1500 ft
-Anime Nation openings & endings no.6 2CD-s CD (xD) 3500 ft, én 5000-ért vettem!
-Judith Park illusztrációs füzetalátét v mi 300 ft
-Mondo magazin első kiadása 500ft
-Poszterek: nr1-Koh Kawarajima Xmas illustration/La legende du vent de l'univers nr.2-Baldr Force EXE Resolution/Scrapped Princess nr.3-Koh Kawarajima Spring illustration/Hinotori(klasszikus ) nr.4-Spirál/Blood+ nr.5-Rumiko Takahashi Antology/The Gazette nr.6-Eureka 7/Naruto darabja 200 ft
+egy teljesen új Emily-s pénztárca (piros-fehér kockás) 900 forint
Lenni dolog egyszerű...én adni cucc te adni érte pénzt! ^^
(najó hát ez érdekes lett...xD)
Érdeklődni itt vagy msnen! E-mail címem az msnem!
(Adatlap)
Positive vibration.
Szerk: Pandafari 2008-08-27 22:14:15
-magyar,szintén tökéletes állapotú Naruto manga első és második kötet,1800-1800ért,és
Ezt csak elírtad, nem? Mert újonnan 1600 forint darabja. Amúgy érdekelne, szeretnék egyet venni haveromnak
beküldve: 2008-08-27 21:40:59
(#462) Ha valakit érdekelne,lenne eladásra:
-angol nyelvű,kifogástalan és teljesen újszerű állapotú,Death Note második kötet,2000 forintért,és
-kb.10 centi magas,ámde ilyen félig hajlott terpesz-kézlendítős
nindzsa-pózban álló/eh,de szépen körülírtam,majd valami képet nyomok fel/,szóval nagyon hősiesen pózoló,szépen kidolgozott,Bandai kiadású Yondaime figura,dobozostól,mini-Yodaime- poszterestől,és Konohás-szőlőcukrostól eladó 2500-ért.Kérésre küldök több képet is,ha valakit érdekelne...
A cuccok átvehetők Budapesten,Conon,és a magyar Postától,ha valaki azt szeretné
-angol nyelvű,kifogástalan és teljesen újszerű állapotú,Death Note második kötet,2000 forintért,és
-kb.10 centi magas,ámde ilyen félig hajlott terpesz-kézlendítős
nindzsa-pózban álló/eh,de szépen körülírtam,majd valami képet nyomok fel/,szóval nagyon hősiesen pózoló,szépen kidolgozott,Bandai kiadású Yondaime figura,dobozostól,mini-Yodaime- poszterestől,és Konohás-szőlőcukrostól eladó 2500-ért.Kérésre küldök több képet is,ha valakit érdekelne...
A cuccok átvehetők Budapesten,Conon,és a magyar Postától,ha valaki azt szeretné
"Szennyes viktoriánusok!Ők készítettek...A világosabb fény,a sötétebb árnyék?Nekem nincs szükségem őrzőre.Döntöttem.Menj el."
Szerk: Nona 2008-08-27 21:42:11
Ha lehet NE írja le? Jól van, okoooos...
Szvsz "ha lehetne írja le"
Szerintem is, de akkor is
Szerk: .., 2008-08-27 21:19:35
nem tudom ki írt olyat h neki van 40 centis edward elric-es plüsse amit eladna......de ha lehet ne irja le h kb mennyiért adná...köszy
Szvsz "ha lehetne írja le"
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2008-08-27 20:55:35
(#459) Úgy döntöttem, ideje megválnom a Bizenghast és Éjféli Opera első köteteitől. Amikor megvettem, úgy gondoltam, mindkettőnek beszerzem a folytatásokat, de mivel per pillanat más mangák fontosabbak a beszerzési listán, ezért úgy döntöttem, megválok ettől a két kötettől. Jó állapotban vannak, mivel csak egyszer-egyszer forgattam őket. Ha valakit valamelyik érdekelne, dobjon egy mailt a meryakara@hotmail.com címre
Mi a jobb, bűnösként élni, vagy ártatlanul meghalni?
nem tudom ki írt olyat h neki van 40 centis edward elric-es plüsse amit eladna......de ha lehet ne irja le h kb mennyiért adná...köszy
HAHA
Szívesen vennék olcsó DN-s karórát (aminek a számlapján L logója van). Megoldható a csere Veszprémben vagy a Conon.
Vennék használtan:
-(Magyar) Hellsing 1.et
-Fma dvd-t
-Nana-t
-FMA zsebórát
-(Magyar) Hellsing 1.et
-Fma dvd-t
-Nana-t
-FMA zsebórát
Mennyit adnál a Nanáért?
beküldve: 2008-08-27 13:05:19
(#455) nem tudom ki írt olyat h neki van 40 centis edward elric-es plüsse amit eladna......de ha lehet ne irja le h kb mennyiért adná...köszy
"Látod,minden értelmetlen tudtad,hogy Kira úgyis utolér,hogy a sorsod elől nincs menekvés" (Death Note)
beküldve: 2008-08-22 19:52:29
(#454) Valaki tud rendelni eBay-ről? Én sajnos nem értek a külföldi rendeléshez, de van egy dolog, amit nagyon szeretnék. Ha valaki tudna nekem rendelni, s nem lenne nagyon megterhelő, azt megköszönném! Kérem írjon a cukorbaba@mailbox.hu-ra! Előre is köszönöm! ^^
beküldve: 2008-08-21 12:28:22
(#453) Vennék használtan:
-(Magyar) Hellsing 1.et
-Fma dvd-t
-Nana-t
-FMA zsebórát
-(Magyar) Hellsing 1.et
-Fma dvd-t
-Nana-t
-FMA zsebórát
Télen telelek; nyáron nyaralok
Eladó FullMetl Alchemist -- Alphonse Erlic figura, kb 20 centis, jár hozzá egy pár cserélhető kacsó valamint egy kiscica ^^
És egy Chobits manga 2. kötet :)
Akit érdekel írjon itt van mailt ide: miyakomomotaro@citromail.hu
És egy Chobits manga 2. kötet :)
Akit érdekel írjon itt van mailt ide: miyakomomotaro@citromail.hu
Mennyiért adod a Chobits 2-őt?
Amúgy az hány kötetes összre?
2000 (én 2600ért vettem)
Fúú nemtom hány kötetes, nekem csak az 1-2 volt meg
No és a bábu? Nilyen cicus?
Soha nem találkoztam még annyira tudatlan emberrel, akitől ne tanulhattam volna valamit.