Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Eladnék!/Vennék!
szeretnék venni mangát vagy Árnybírót vagy Hellsinget vagy Death Notet kb 1000-1500 ft között ha lehet Debreceniek előnyben
Hányadik Árnybíró kellene?
egyébként az első kéne
a 7.-es nem kéne véletlenül?^^ 1500 Ft-ért odaadom postaköltséggel együtt.^^
nem. egynlőre az első kell bocsi
,,Hitler fején ugrálok!"
Van valakinek eladó Borsmenta 2.-3. kötete és Dramacon 1?
Nehogy véletlenül is jó legyen a mangakiadóknak. Mondjuk tényleg drága a Dramacon...
hát naná
de ha vasárnapig nem találok, akkor veszek rendesen boltban pár kötetet (ha addig marad pénzem XD)
"Itamu basho wa dare ni mo iwanai, Isogu kokoro ga kakushita yume wo..."
Van valakinek eladó Borsmenta 2.-3. kötete és Dramacon 1?
Nehogy véletlenül is jó legyen a mangakiadóknak. Mondjuk tényleg drága a Dramacon...
beküldve: 2008-08-07 20:21:06
(#403) Van valakinek eladó Borsmenta 2.-3. kötete és Dramacon 1?
"Itamu basho wa dare ni mo iwanai, Isogu kokoro ga kakushita yume wo..."
szeretnék venni mangát vagy Árnybírót vagy Hellsinget vagy Death Notet kb 1000-1500 ft között ha lehet Debreceniek előnyben
Hányadik Árnybíró kellene?
egyébként az első kéne
a 7.-es nem kéne véletlenül?^^ 1500 Ft-ért odaadom postaköltséggel együtt.^^
Helyhiány miatt (plusz nem is nagyon tetszett) szeretnék megszabadulni a Nyári Srácok 1-2-3 kötetétől. Szóval ingyen megkaphatja bárki, aki el tud jönni érte Pécsre vagy el tud küldeni érte valakit. Ha postán akarja valaki intézni, arról is lehet szó, de akkor a postaköltséget nem állom. Ja és még valami, csak olyan jelentkezzen, akinek mindhárom kötet kell, mert egyesével nem vacakolok vele.
ha mégsem kéne annak,aki lecsapott rá,én állok akármennyi postaköltséget,csak szólj
Aizen, én hirdetek egy pár eladó mangát, és köztük van a Hellsing. 1500-1800 Ft között gondoltam. Ha még kell, akkor szólj.
bocsi de úgydöntöttem megveszem a boltban
mégegyszer bocsi
,,Hitler fején ugrálok!"
beküldve: 2008-08-06 11:43:41
(#399) nem is rossz üzlet! én elfogadom csak valaki válaszoljon már mennyi a postaköltésg?
Ingyen kinek nem kell? Kár hogy már lecsaptál rá.
Szerk: Rockypapa 2008-08-06 11:44:47
beküldve: 2008-08-06 11:36:20
(#398) Aizen, én hirdetek egy pár eladó mangát, és köztük van a Hellsing. 1500-1800 Ft között gondoltam. Ha még kell, akkor szólj.
... valaki válaszoljon már mennyi a postaköltésg?
3 manga (750 g-ig) síma levélként 450 forint, ajánlott levélként 450+190 forint, utánvéttel 450+190+250 forint.
Helyhiány miatt (plusz nem is nagyon tetszett) szeretnék megszabadulni a Nyári Srácok 1-2-3 kötetétől. Szóval ingyen megkaphatja bárki, aki el tud jönni érte Pécsre vagy el tud küldeni érte valakit. Ha postán akarja valaki intézni, arról is lehet szó, de akkor a postaköltséget nem állom. Ja és még valami, csak olyan jelentkezzen, akinek mindhárom kötet kell, mert egyesével nem vacakolok vele.
nem is rossz üzlet! én elfogadom csak valaki válaszoljon már mennyi a postaköltésg?
,,Hitler fején ugrálok!"
Ha odaadom 800 Ft-ért, és te állod a postaköltságet, megfelel?
meg de mennyi a postaköltség? mert hogy én azt nemtom
,,Hitler fején ugrálok!"
beküldve: 2008-08-06 10:01:54
(#394) Helyhiány miatt (plusz nem is nagyon tetszett) szeretnék megszabadulni a Nyári Srácok 1-2-3 kötetétől. Szóval ingyen megkaphatja bárki, aki el tud jönni érte Pécsre vagy el tud küldeni érte valakit. Ha postán akarja valaki intézni, arról is lehet szó, de akkor a postaköltséget nem állom. Ja és még valami, csak olyan jelentkezzen, akinek mindhárom kötet kell, mert egyesével nem vacakolok vele.
日の出の煤を遥かへ吹き飛ばして、 月夜の錆をかきわけて。。。
beküldve: 2008-08-06 10:00:02
(#393) Árnybíró 1-gyel szolgálhatok Veszprém megyéből.
vegyél egy térképet! és figyelj Debreceni vagyok kicsit sok lesz a postaköltség nem?
,,Hitler fején ugrálok!"
Szerk: Aizen 2008-08-06 09:51:45