Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Eladnék!/Vennék!
beküldve: 2008-07-16 17:18:59
(#346) Már nem aktuális a Dramacon 1,2 MEGLETT :)
Tudni akarod mit hoz a jövő?Tudni mi az élet értelme?Hát én is!
beküldve: 2008-07-16 16:18:25
(#345) még mindig keresek FMP 4. DVDt (itthoni kiadás) XD
+bármilyen Death Note, Jigoku Shojo-s, Narutos, Nanás, Elfen Liedes (bár ezt kevésbé hiszem h bárkinek is van) cucc érdekel olcsón! X)
+bármilyen Death Note, Jigoku Shojo-s, Narutos, Nanás, Elfen Liedes (bár ezt kevésbé hiszem h bárkinek is van) cucc érdekel olcsón! X)
"Itamu basho wa dare ni mo iwanai, Isogu kokoro ga kakushita yume wo..."
A szalvéta biztos nagy siker lesz, hogy amikor a személy éppen a maszatos száját töli belé, eszébe juthassanak azok a szép, régi idők, amikor olyan jókedvvel nézte a Yu-Gi-Oh!-t.
Hát ezen behaltam
ezen én is...XD
beküldve: 2008-07-16 03:22:28
(#343) Eladó:
Cowboy Bebop DVD 1-5. (nem a díszdobozos) Tök új. Egyszer néztem meg őket. 5600 Ft Egyben szeretném eladni.
Full Metal Panic? Fumoffu DVD 1. Annyira új hogy még ki sincs bontva 1490-ért.
Átvehető Budapesten. Esetleg Miskolcra vagy Szerencsre is el tudom juttatni, ha onnan van érdeklődő. Dobj egy mailt, ha komolyan érdekel.
Cowboy Bebop DVD 1-5. (nem a díszdobozos) Tök új. Egyszer néztem meg őket. 5600 Ft Egyben szeretném eladni.
Full Metal Panic? Fumoffu DVD 1. Annyira új hogy még ki sincs bontva 1490-ért.
Átvehető Budapesten. Esetleg Miskolcra vagy Szerencsre is el tudom juttatni, ha onnan van érdeklődő. Dobj egy mailt, ha komolyan érdekel.
Donnie Darko: Why do you wear that stupid bunny suit? Frank: Why are you wearing that stupid man suit?
beküldve: 2008-07-15 16:45:16
(#342) Érdekelne egy Pokémon FireRed vagy LeafGreen, lehetőleg olcsón (max 3999 Ft) és dobozzal, kézikönyvel együtt. Ha valakinek van eladó, írjon!
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
A szalvéta biztos nagy siker lesz, hogy amikor a személy éppen a maszatos száját töli belé, eszébe juthassanak azok a szép, régi idők, amikor olyan jókedvvel nézte a Yu-Gi-Oh!-t.
Hát ezen behaltam
beküldve: 2008-07-13 17:50:04
(#339) Van egy Yu-Gi-Oh! szalvétám...XD érdeklődő? XD
jah és ha vkinek nem kell magában a szalvéta,meg tudom csinálni keretes "szalvéta" képnek.Képet tudok küldeni ha vki nem tudja milyen az.
Jah és érdekelne Bolondok aranya 2. kötet jó áron.
jah és ha vkinek nem kell magában a szalvéta,meg tudom csinálni keretes "szalvéta" képnek.Képet tudok küldeni ha vki nem tudja milyen az.
Jah és érdekelne Bolondok aranya 2. kötet jó áron.
beküldve: 2008-07-12 15:54:03
(#338) Keresek Inuyasha DVDket (természetesen olyanokat, akiknek nem kell, mert a boltokban még meg lehet kapni de nekem az 1800 Ft nem elég olcsó )
-szal akinek nem kell, küldjön mélt nekem
Eladni pillanatnyilag nincs mit..ha lesz szólok
-szal akinek nem kell, küldjön mélt nekem
Eladni pillanatnyilag nincs mit..ha lesz szólok
+ FMP 4. DVD kerestetik
"Itamu basho wa dare ni mo iwanai, Isogu kokoro ga kakushita yume wo..."
beküldve: 2008-07-12 10:05:57
(#337) Eladnám: Az ördög menyasszonyát - 1500ft
Földfényt- 1000ft
Jó állapotban csak 1x olvasott
Amit keresek az Dramacon 1,2...
Földfényt- 1000ft
Jó állapotban csak 1x olvasott
Amit keresek az Dramacon 1,2...
Tudni akarod mit hoz a jövő?Tudni mi az élet értelme?Hát én is!
Akkor felvettelek msnre S. Riku!
Jól van, legalább most már tudom, ki volt, aki felvett.
beküldve: 2008-07-11 13:58:31
(#335) Keresek NANA-s cuccokat. Mangát nem, de ezenkívül ékszereket, mütyüröket, fanbook-okat, meg artbook-okat, s minden egyebet, ami a NANA-hoz kapcsolódik. :) Árban megegyezünk.
E-mail: holdcukor@gmail.com
MSN: holdcukor@hotmail.com
Előre is köszi! ^^
E-mail: holdcukor@gmail.com
MSN: holdcukor@hotmail.com
Előre is köszi! ^^
"A szárnyaim elfeledték, hogy kell repülni, mert mindig csak megjátszottam, hogy repülök. Van értelme a szárnyaknak, melyek képtelenek repülni?" /Air/
beküldve: 2008-07-11 13:25:30
(#334) Visszavonva az előző, most olvastam, hogy valakinek kettő van belőle. Ugyhogy így nem kell fáradnod vele. Hát igen, hülye vagyok, hogy nem olvasok el minden kommentet...
Jézus megváltoztatta az életedet. Akarod menteni a változtatásokat?
Engem az Árnybíró 1. kötete érdekelne, a többi mind megvan. Valakinek van eladó? Mondjuk nem horribilis összegért...
Innen, a webboltból is megtudod rendelni
Megtudni megtudja de ki tudja, hogy mikor jön meg mert utánnyomás alatt van... Viszont mostmár biztos, hogy tudok Árnybíró 1et szerezni akár holnap is
Az nagyon jó lenne. Kisvárdán lakom, úgyhogy így még a postaköltség is olcsóbb, mintha a webboltból rendelném meg. Szóval, megköszönném, ha megvennéd nekem és elküldenéd.
Jézus megváltoztatta az életedet. Akarod menteni a változtatásokat?
beküldve: 2008-07-08 19:27:20
(#332) Sziasztok
Például én, aki valóban ezeket a cuccokat keresi tényleg nem tudom megérteni minek írja ki valaki, hogy keresi, de amúgy van neki ami nem eladó.
Nos ezek után ha lenne is bármim biztosan nem kínálnám föl neki(k).
Szémomra ez a topic nem viccelődést jelent.
Lehet, hogy én tévedek és a kéréseimmel csak az időmet pazarlom, de meg kell próbálni.
Hátha van valaki, aki mégis tud segíteni.
Továbbra is Trigun, Full Metal alchemist és bLeach cuccok érdekelnek.
Nekem eddig egyedül a Trigun zenéjét sikerült megszereznem, amit Rem énekel.
Például én, aki valóban ezeket a cuccokat keresi tényleg nem tudom megérteni minek írja ki valaki, hogy keresi, de amúgy van neki ami nem eladó.
Nos ezek után ha lenne is bármim biztosan nem kínálnám föl neki(k).
Szémomra ez a topic nem viccelődést jelent.
Lehet, hogy én tévedek és a kéréseimmel csak az időmet pazarlom, de meg kell próbálni.
Hátha van valaki, aki mégis tud segíteni.
Továbbra is Trigun, Full Metal alchemist és bLeach cuccok érdekelnek.
Nekem eddig egyedül a Trigun zenéjét sikerült megszereznem, amit Rem énekel.
Soha nem találkoztam még annyira tudatlan emberrel, akitől ne tanulhattam volna valamit.