Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Eladnék!/Vennék!
Hehe. Amúgy már láttam olyan oldalt, ahol a 90X60-as poszter 2400Ft. a 127X90-es 3000 Ft + még a szállítási díj 1000 Ft. Szóval kapsz egy darab papírt 3400 Ft-ért. vagy 4000Ft-ért .
öööööö. de nekem nem kell hanem én adom el tehát valamit összekugyultál!
"Ban-Kai! Ten sa Zangetsu,,
Hehe. Amúgy már láttam olyan oldalt, ahol a 90X60-as poszter 2400Ft. a 127X90-es 3000 Ft + még a szállítási díj 1000 Ft. Szóval kapsz egy darab papírt 3400 Ft-ért. vagy 4000Ft-ért .
Megsúgom, hogy annak wallscroll a neve és nem papírból van....
Najó akkor:
Eladó poszter:
Digimon+Valami rockosok poszter
Ár:300 Ft
Minőség:hmmm.... nagyon jó,semmi gyűródés (alig lett hozányulva)
Naruto+Paradise kiss poszter
Minőség:hozzá se nyultam
Eladó poszter:
I'm Weasel! XD
Szerk: Menyus 2008-07-01 17:35:14
beküldve: 2008-06-30 20:03:52
(#298) valakinek nincs eladó D, a vámpírvadász 2. kötete (magyarul) vagy a Drangonball valahanyadik kötete (magyarul)? persze normális áron ha lehet!
beküldve: 2008-06-30 19:35:50
(#297) igen. vegyél fel: peter_gavaller@hotmail.com (msn) vagy gavallerpeter@citromail.hu (e-mail) és akkor megbeszéljük! De inkább emailt írj!
Szerk: Ichigo 2008-06-30 19:58:26
Najó akkor:
Eladó poszter:
Eladó poszter:
szia!
engem érdekelne a parakiss poszter :)
megoldható lenne, hogy meg is kapjam?
Zilla, iovake
beküldve: 2008-06-30 17:29:12
(#295) Najó akkor:
Eladó poszter:
Eladó poszter:
Szerk: Ichigo 2008-06-30 17:30:11
magyar nyelvű:
Bolondok aranya 1 - 1500 Ft
Warcraft 1-2 - 1000 Ft
Upsz, ez lemaradt: a Warcraft 1000 Ft/db
Aham, akkor vegyél 1600-ért, ahonnan tudsz. Bár kíváncsi lennék, honnan szerzel annyiért...
Pl. a Bestsellerstől. :) A bookline-on pedig most 1460 Ft egy kötet, pár messze nincs mindegyik.
Van pár eladó mangám, hátha érdekel valakit:
angol nyelvű:
Cantarella 1-10. kötet 20.000 Ft - shonen ai
magyar nyelvű:
Bolondok aranya 1 - 1500 Ft
Warcraft 1-2 - 1000 Ft
Mindegyik kifogástalan állapotban van, érdeklődni a rekadmr@freemail.hu -n lehet. Csak budapesti személyes átvétellel.
Elhiszem, hogy jóállapotú, de 1600ért akkoris lehet szerezni angolul ugyanolyan jó állapotút. Ha olcsóbban adod, egyet-kettőt szívesen vennék.
Aham, akkor vegyél 1600-ért, ahonnan tudsz. Bár kíváncsi lennék, honnan szerzel annyiért...
Innen:[Link] És nincs semmi plusz költség.
Elhiszem, hogy jóállapotú, de 1600ért akkoris lehet szerezni angolul ugyanolyan jó állapotút. Ha olcsóbban adod, egyet-kettőt szívesen vennék.
"A sötétség birodalmában egyetlen lámpa világít. Ha keresel valamit, hol keresed? Válasz: a lámpa fényében. Probléma: nem ott van..."
Eladó a Bleach 1., 2., 3., 13. és 19. kötete angol nyelven, mind kifogástalan, egyszer olvasott állapotban. Ár: 2000Ft/kötet.
[Link]
[Link]
tipp: add olcsóbban, engem érdekelt volna, de 1600 forintért már vadiúj Bleach mangát veszek.
Tipp: neked lehet jó lenne, nekem nem érné meg. Angol nyelvűt nem hiszem, hogy lehetne olcsóbban szerezni, vagy ha mégis, akkor a pk rádob egy jó lapáttal...
És nemtom mi különbség egy vadiúj, meg egy egyszer olvasott, szekrényben, biztonságban tartott manga között.
Eladó a Bleach 1., 2., 3., 13. és 19. kötete angol nyelven, mind kifogástalan, egyszer olvasott állapotban. Ár: 2000Ft/kötet.
[Link]
[Link]
tipp: add olcsóbban, engem érdekelt volna, de 1600 forintért már vadiúj Bleach mangát veszek.
Tipp: neked lehet jó lenne, nekem nem érné meg. Angol nyelvűt nem hiszem, hogy lehetne olcsóbban szerezni, vagy ha mégis, akkor a pk rádob egy jó lapáttal...
És nemtom mi különbség egy vadiúj, meg egy egyszer olvasott, szekrényben, biztonságban tartott manga között.
"A sötétség birodalmában egyetlen lámpa világít. Ha keresel valamit, hol keresed? Válasz: a lámpa fényében. Probléma: nem ott van..."
valakit esetleg érdekelne az Anime Stars mangamellékletei? XD
engem PL. mik a mellékletek?
I'm Weasel! XD
beküldve: 2008-06-30 11:23:56
(#287)