• A_MANGÁRÓL
    •  
    • Történet
    • Stílus
    • Irányzatok
    •  
  • Kiadványok
    •  
    • Mangák
    • MONDO magazin
    • Damage Report
    • DVD-k
    • Hol kapható?
    •  
  • Fórum
  • Webbolt
  • Közösség
    •  
    • Események
    • Fordítói blog
    • Szerkesztői blog
    •  
  • Mangafan
    •  
    • A kiadó
    • Média
    • Kapcsolat
    • Jognyilatkozat
    • Fan-art politika
    • Álláspont rajongói fordítások
    •  
Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
További bejegyzések
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >> Offtopic cuccok >>
Eladnék!/Vennék!
Oldalak: ... 591 592 593 594 595 596 597 598 599 ... <<>>
beküldve: 2008-07-04 08:55:25
(#316)
Mia-Chan, Dokuro-Chan Bokusatsu Tenshi
Mia-Chan, Dokuro-Chan Bokusatsu Tenshi
[ Új arc ]
Cijjasztok!
Engem Naruto fejpánt érdekelne!^^"""< br />Jó áron ! 2000-ig megyek el!!!!!!!!!
Non megköszönném!!!!!!!!

Mia-San/Chan
új | válasz erre | moderátor
beküldve: 2008-07-04 00:22:48
(#315)
Milady
Milady
[ Addiktgyanús ]
Helló

Engem érdekelne Trigun és Full Metal Alchemisct meg Bleach cuccok.
HA valakinek van szóljon árban megegyezünk.

Soha nem találkoztam még annyira tudatlan emberrel, akitől ne tanulhattam volna valamit.
beküldve: 2008-07-03 23:40:12
(#314)
Tatsu-san
Tatsu-san
[ Gyalog ]
Eladó a Makrancos Hercegnő első két kötete kifogástalan állapotban, egyben 2000Ft-ért.

"A sötétség birodalmában egyetlen lámpa világít. Ha keresel valamit, hol keresed? Válasz: a lámpa fényében. Probléma: nem ott van..."
beküldve: 2008-07-02 12:11:29
(#313) Válasz SötétOldal (#311) üzenetére
Clairy
Clairy
[ Új arc ]
Engem az Árnybíró 1. kötete érdekelne, a többi mind megvan. Valakinek van eladó? Mondjuk nem horribilis összegért...

Innen, a webboltból is megtudod rendelni

Megtudni megtudja de ki tudja, hogy mikor jön meg mert utánnyomás alatt van... Viszont mostmár biztos, hogy tudok Árnybíró 1et szerezni akár holnap is

beküldve: 2008-07-01 23:20:43
(#312)
Parasikoly
Parasikoly
[ Megszállott ]
Ez a topic kezd átmenni cirkuszba, ami az elején kis mennyiségben még megmosolyogtató de nagyobban már elég fájdalmas és irritáló tud lenni. Vagy csak az én harmatvirág lelkemnek?

Ankh-Morpork had dallied with many forms of government and had ended up with that form of democracy known as One Man, One Vote. The Patrician was the Man; he had the Vote.
Szerk: Parasikoly 2008-07-01 23:21:31
beküldve: 2008-07-01 22:03:20
(#311) Válasz Sunako (#307) üzenetére
SötétOldal
SötétOldal
[ True mangafan ]
Engem az Árnybíró 1. kötete érdekelne, a többi mind megvan. Valakinek van eladó? Mondjuk nem horribilis összegért...

Innen, a webboltból is megtudod rendelni

MIANEVED?!
beküldve: 2008-07-01 20:41:56
(#310) Válasz Sunako (#307) üzenetére
Clairy
Clairy
[ Új arc ]

Árnybíró 1.et szinte biztosan tudok szerezni /múlt héten még volt belőle 4 db a Valhallában/, bolti áron azaz 1500 ftért. De ehhez hozzájár a postaköltség is, de ez attól függ, hogy hol laksz. Személyesen csak Miskolcon tudom átadni.

beküldve: 2008-07-01 20:30:37
(#309) Válasz Sunako (#307) üzenetére
Ichigo
Ichigo
[ Gyalog ]

Hol laksz?

"Ban-Kai! Ten sa Zangetsu,,
beküldve: 2008-07-01 20:30:23
(#308) Válasz Clairy (#306) üzenetére
Ichigo
Ichigo
[ Gyalog ]
valakinek nincs eladó D, a vámpírvadász 2. kötete (magyarul) vagy a Drangonball valahanyadik kötete (magyarul)? persze normális áron ha lehet!

Nekem D, a vámpírvadászom van csak nem eladóXD Na de megnézhetem, hogy a Valhallában van-e még, én ott vettem és ott ált. szokott lenni minden. Pl. múlt héten vettem meg az Árnybíró 1. kötetét.... Ha van D, akkor szívesen megveszem neked... Csakhát akkor elvileg a bolti árat kéne fizetned /2200ft/... De ha azért keresed itt, mert olcsóbban akarsz hozzájutni akkor nem szóltam...^^"

Najó najó 2200 hmmm... max 2000 plusz postaköltség 2200 akkor ha megveszed akkor kivizetem de lécci a második kötetet

Természetesen a 2. kötetre gondoltam, csak gondoltam ez egyértelmű ezért nem írtam ki^^" Nekem így jó, majd holnap vagy holnapután megnézem, hogy van-e:)

köszi!

beküldve: 2008-07-01 20:24:59
(#307)
Sunako
Sunako
[ Új arc ]

Jézus megváltoztatta az életedet. Akarod menteni a változtatásokat?
beküldve: 2008-07-01 20:24:23
(#306) Válasz Ichigo (#305) üzenetére
Clairy
Clairy
[ Új arc ]
valakinek nincs eladó D, a vámpírvadász 2. kötete (magyarul) vagy a Drangonball valahanyadik kötete (magyarul)? persze normális áron ha lehet!

Nekem D, a vámpírvadászom van csak nem eladóXD Na de megnézhetem, hogy a Valhallában van-e még, én ott vettem és ott ált. szokott lenni minden. Pl. múlt héten vettem meg az Árnybíró 1. kötetét.... Ha van D, akkor szívesen megveszem neked... Csakhát akkor elvileg a bolti árat kéne fizetned /2200ft/... De ha azért keresed itt, mert olcsóbban akarsz hozzájutni akkor nem szóltam...^^"

Najó najó 2200 hmmm... max 2000 plusz postaköltség 2200 akkor ha megveszed akkor kivizetem de lécci a második kötetet

Természetesen a 2. kötetre gondoltam, csak gondoltam ez egyértelmű ezért nem írtam ki^^" Nekem így jó, majd holnap vagy holnapután megnézem, hogy van-e:)

beküldve: 2008-07-01 20:09:52
(#305) Válasz Clairy (#304) üzenetére
Ichigo
Ichigo
[ Gyalog ]

beküldve: 2008-07-01 18:47:38
(#304) Válasz Ichigo (#298) üzenetére
Clairy
Clairy
[ Új arc ]

beküldve: 2008-07-01 18:15:22
(#303) Válasz Menyus (#288) üzenetére
Ayumibaba
Ayumibaba
[ Rászokóban ]
valakit esetleg érdekelne az Anime Stars mangamellékletei? XD

engem PL. mik a mellékletek?

Nah van egy olyan,hogy Kaze no Jidai-A szelek kora, akkor egy Star Trek, 3 "füzet" Ösztön,amit Dóczi Dorottya rajzolt(az 1.-nek a végén Bizenghast bepillantó,a 2. végén Borsmenta bepillantó.)
A 3. Ösztön végén egy új manga kezdődik Granny's café címmel,ebből van még egy füzet is.
Annyit mondok,hogy olcsón adom...XD

beküldve: 2008-07-01 17:57:19
(#302)
Menyus
Menyus
[ Új arc ]
hmmmm. akkor sorry

I'm Weasel! XD
Szerk: Menyus 2008-07-01 17:57:32
Oldalak: ... 591 592 593 594 595 596 597 598 599 ... <<>>