Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Eladnék!/Vennék!
beküldve: 2008-07-04 08:55:25
(#316) Cijjasztok!
Engem Naruto fejpánt érdekelne!^^"""< br />Jó áron ! 2000-ig megyek el!!!!!!!!!
Non megköszönném!!!!!!!!
Engem Naruto fejpánt érdekelne!^^"""< br />Jó áron ! 2000-ig megyek el!!!!!!!!!
Non megköszönném!!!!!!!!
Mia-San/Chan
beküldve: 2008-07-04 00:22:48
(#315) Helló
Engem érdekelne Trigun és Full Metal Alchemisct meg Bleach cuccok.
HA valakinek van szóljon árban megegyezünk.
Engem érdekelne Trigun és Full Metal Alchemisct meg Bleach cuccok.
HA valakinek van szóljon árban megegyezünk.
Soha nem találkoztam még annyira tudatlan emberrel, akitől ne tanulhattam volna valamit.
beküldve: 2008-07-03 23:40:12
(#314) Eladó a Makrancos Hercegnő első két kötete kifogástalan állapotban, egyben 2000Ft-ért.
"A sötétség birodalmában egyetlen lámpa világít. Ha keresel valamit, hol keresed? Válasz: a lámpa fényében. Probléma: nem ott van..."
Engem az Árnybíró 1. kötete érdekelne, a többi mind megvan. Valakinek van eladó? Mondjuk nem horribilis összegért...
Innen, a webboltból is megtudod rendelni
Megtudni megtudja de ki tudja, hogy mikor jön meg mert utánnyomás alatt van... Viszont mostmár biztos, hogy tudok Árnybíró 1et szerezni akár holnap is
beküldve: 2008-07-01 23:20:43
(#312) Ez a topic kezd átmenni cirkuszba, ami az elején kis mennyiségben még megmosolyogtató de nagyobban már elég fájdalmas és irritáló tud lenni. Vagy csak az én harmatvirág lelkemnek?
Ankh-Morpork had dallied with many forms of government and had ended up with that form of democracy known as One Man, One Vote. The Patrician was the Man; he had the Vote.
Szerk: Parasikoly 2008-07-01 23:21:31
Engem az Árnybíró 1. kötete érdekelne, a többi mind megvan. Valakinek van eladó? Mondjuk nem horribilis összegért...
Innen, a webboltból is megtudod rendelni
MIANEVED?!
Árnybíró 1.et szinte biztosan tudok szerezni /múlt héten még volt belőle 4 db a Valhallában/, bolti áron azaz 1500 ftért. De ehhez hozzájár a postaköltség is, de ez attól függ, hogy hol laksz. Személyesen csak Miskolcon tudom átadni.
Hol laksz?
"Ban-Kai! Ten sa Zangetsu,,
valakinek nincs eladó D, a vámpírvadász 2. kötete (magyarul) vagy a Drangonball valahanyadik kötete (magyarul)? persze normális áron ha lehet!
Nekem D, a vámpírvadászom van csak nem eladóXD Na de megnézhetem, hogy a Valhallában van-e még, én ott vettem és ott ált. szokott lenni minden. Pl. múlt héten vettem meg az Árnybíró 1. kötetét.... Ha van D, akkor szívesen megveszem neked... Csakhát akkor elvileg a bolti árat kéne fizetned /2200ft/... De ha azért keresed itt, mert olcsóbban akarsz hozzájutni akkor nem szóltam...^^"
Najó najó 2200 hmmm... max 2000 plusz postaköltség 2200 akkor ha megveszed akkor kivizetem de lécci a második kötetet
Természetesen a 2. kötetre gondoltam, csak gondoltam ez egyértelmű ezért nem írtam ki^^" Nekem így jó, majd holnap vagy holnapután megnézem, hogy van-e:)
köszi!
beküldve: 2008-07-01 20:24:59
(#307) Engem az Árnybíró 1. kötete érdekelne, a többi mind megvan. Valakinek van eladó? Mondjuk nem horribilis összegért...
Jézus megváltoztatta az életedet. Akarod menteni a változtatásokat?
valakinek nincs eladó D, a vámpírvadász 2. kötete (magyarul) vagy a Drangonball valahanyadik kötete (magyarul)? persze normális áron ha lehet!
Nekem D, a vámpírvadászom van csak nem eladóXD Na de megnézhetem, hogy a Valhallában van-e még, én ott vettem és ott ált. szokott lenni minden. Pl. múlt héten vettem meg az Árnybíró 1. kötetét.... Ha van D, akkor szívesen megveszem neked... Csakhát akkor elvileg a bolti árat kéne fizetned /2200ft/... De ha azért keresed itt, mert olcsóbban akarsz hozzájutni akkor nem szóltam...^^"
Najó najó 2200 hmmm... max 2000 plusz postaköltség 2200 akkor ha megveszed akkor kivizetem de lécci a második kötetet
Természetesen a 2. kötetre gondoltam, csak gondoltam ez egyértelmű ezért nem írtam ki^^" Nekem így jó, majd holnap vagy holnapután megnézem, hogy van-e:)
valakit esetleg érdekelne az Anime Stars mangamellékletei? XD
engem PL. mik a mellékletek?
Nah van egy olyan,hogy Kaze no Jidai-A szelek kora, akkor egy Star Trek, 3 "füzet" Ösztön,amit Dóczi Dorottya rajzolt(az 1.-nek a végén Bizenghast bepillantó,a 2. végén Borsmenta bepillantó.)
A 3. Ösztön végén egy új manga kezdődik Granny's café címmel,ebből van még egy füzet is.
Annyit mondok,hogy olcsón adom...XD
beküldve: 2008-07-01 17:57:19
(#302)
Szerk: Menyus 2008-07-01 17:57:32