Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Eladnék!/Vennék!
beküldve: 2008-08-18 20:47:56
(#451) valakinek van eladó rendőr lány fegyvere a hellsingből?
na ez jó magyar mondat lett én tudni magyar jól beszélni
na ez jó magyar mondat lett én tudni magyar jól beszélni
Régen nagyon idegesített, amikor a vén nyanyák az esküvőkön az arcomat csipkedték, azzal, hogy: -Lehet, hogy te leszel a következő.... Csak mostanában hagyták abba, mikor én is ugyanezt csinálom nekik a temetéseken...
beküldve: 2008-08-18 19:13:39
(#450) Mindazoknak akik még kérdeznék, a Nyári Srácok 1-2-3. amit ingyen, illetve postaköltség ellenében hirdettem, már elkelt (az első napon). Bocs mindazoktól akik lemaradtak róla.
日の出の煤を遥かへ吹き飛ばして、 月夜の錆をかきわけて。。。
én mikor vettem a Mondo-t nem volt benne poszter, vmi rendezvényen vettem, és egy kicsomagoltat adott az eladó, de nagy volt a tömeg, meg be voltam zsongva...
hát, ilyenkor mi is...
Ha nem jön össze Zsoltival a csere, írd meg a címed és pótoljuk a hiányt.
beküldve: 2008-08-18 15:04:40
(#447) Jónapot!
Szeretném megkérdezni, hogy van-e olyan személy, akinek megvan az 1. Mondoból az Árnybíró poszter, és el is cserélné egy másikra....
Szimpla cserét szeretnék, (ha megoldható). és cserére ajánlott poszterek: Bleach/Naptár (ez volt fenn a falamon, de csak a sarkain van egy kis cellux), YuYu Hakusho/Rajz,, Spirál/Blood+, Digimon/Versailles(ezt a postás kicsit meggyűrte, de nem látszik), FMP Fumoffu/Gravitation
Ha valakit érdekel a dolog, akkor kérem szépen írjon nekem egy mail-t a trisa_zsofibubu@citromail.hu -ra. Köszönöm ^^
Szeretném megkérdezni, hogy van-e olyan személy, akinek megvan az 1. Mondoból az Árnybíró poszter, és el is cserélné egy másikra....
(én mikor vettem a Mondo-t nem volt benne poszter, vmi rendezvényen vettem, és egy kicsomagoltat adott az eladó, de nagy volt a tömeg, meg be voltam zsongva, vagyis akkor nem tűnt fel... )
Szimpla cserét szeretnék, (ha megoldható). és cserére ajánlott poszterek: Bleach/Naptár (ez volt fenn a falamon, de csak a sarkain van egy kis cellux), YuYu Hakusho/Rajz,, Spirál/Blood+, Digimon/Versailles(ezt a postás kicsit meggyűrte, de nem látszik), FMP Fumoffu/Gravitation
Ha valakit érdekel a dolog, akkor kérem szépen írjon nekem egy mail-t a trisa_zsofibubu@citromail.hu -ra. Köszönöm ^^
"Ki korán kel, később még többet alhat!" Éljen a Szundikátus!
Ne idézgessetek már így
"People never grow up, they just learn how to act in public." -Bryan White
Amúgy az hány kötetes összre?
A Chobits nem egy hosszú sorozat... mindössze 8 kötetes...
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
Eladó FullMetl Alchemist -- Alphonse Erlic figura, kb 20 centis, jár hozzá egy pár cserélhető kacsó valamint egy kiscica ^^
És egy Chobits manga 2. kötet :)
Akit érdekel írjon itt van mailt ide: miyakomomotaro@citromail.hu
Mennyiért adod a Chobits 2-őt?
2000 (én 2600ért vettem)
Fúú nemtom hány kötetes, nekem csak az 1-2 volt meg
Szerk: Miyako_m 2008-08-16 19:15:12
Miylen kockézatot?
Tehát. Ha egy ilyesfajta mangát találnak egy 14 éves kölök polcán a szülők, akkor.... Rosszabb, ha a 10 éves árulkodós hugica néz bele.
Ugyan, nekem ágyam fölött lógnak A2-be a dúskeblű, törölközős hotspringfürdős mangalányok Mondjuk, van különbség, 16 vagyok, és nincs a poszteren semmi komoly. Nomeg, ha mástól, postán veszed, akkor valszeg megnézik, mire adtad ki a pénzt. Na de kit érdekel? Lázadj
Nekem nem nézik meg. Csak akkor nézi amikor kibontom, de legfeljebb csak akkor is a borítóját. Bele nem nagyon lapoz.(még jó, hogy nem) /
A nagy tehetségek későn érnek xD// Yamato Nadeshiko Shichi Henge<3
Helyhiány miatt (plusz nem is nagyon tetszett) szeretnék megszabadulni a Nyári Srácok 1-2-3 kötetétől. Szóval ingyen megkaphatja bárki, aki el tud jönni érte Pécsre vagy el tud küldeni érte valakit. Ha postán akarja valaki intézni, arról is lehet szó, de akkor a postaköltséget nem állom. Ja és még valami, csak olyan jelentkezzen, akinek mindhárom kötet kell, mert egyesével nem vacakolok vele.
Am hali mekkora hiba hogy nemirk ide minden nap..nemtudomh odaadtad e valakinek de én Budapest szivében lakom és fizetek is érte ..de valoszinü h már megelöztekXD azért reménykedem:)
ne reménykedj már nálam van !
egyékbént köszi annak aki elküldte!
hehe..most mondanám h fordulj felXD..de nem mondom^^..ez igy volt fer:P
Helyhiány miatt (plusz nem is nagyon tetszett) szeretnék megszabadulni a Nyári Srácok 1-2-3 kötetétől. Szóval ingyen megkaphatja bárki, aki el tud jönni érte Pécsre vagy el tud küldeni érte valakit. Ha postán akarja valaki intézni, arról is lehet szó, de akkor a postaköltséget nem állom. Ja és még valami, csak olyan jelentkezzen, akinek mindhárom kötet kell, mert egyesével nem vacakolok vele.
Am hali mekkora hiba hogy nemirk ide minden nap..nemtudomh odaadtad e valakinek de én Budapest szivében lakom és fizetek is érte ..de valoszinü h már megelöztekXD azért reménykedem:)
ne reménykedj már nálam van !
egyékbént köszi annak aki elküldte!
,,Hitler fején ugrálok!"
Szerk: Aizen 2008-08-15 21:23:49
beküldve: 2008-08-15 12:43:29
(#439) nekem továbbra is light-os vagy hagu-s plüss kell
"Látod,minden értelmetlen tudtad,hogy Kira úgyis utolér,hogy a sorsod elől nincs menekvés" (Death Note)
Eladó FullMetl Alchemist -- Alphonse Erlic figura, kb 20 centis, jár hozzá egy pár cserélhető kacsó valamint egy kiscica ^^
Mennyiért adod a Chobits 2-őt?
Tervezz, rajzolj, töltsd fel : http://www.songafanart.hu
beküldve: 2008-08-15 10:28:52
(#437) Eladó FullMetl Alchemist -- Alphonse Erlic figura, kb 20 centis, jár hozzá egy pár cserélhető kacsó valamint egy kiscica ^^