Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Eladnék!/Vennék!
beküldve: 2008-05-03 19:55:08
(#226) Eladnám a Nyári srácok 1 és 2 kötetét, kitűnő állapotban (kb. 2-szer lett elolvasva). Ok: nem igazán az én műfajom...
A kettőt külön 1200 Ft-ért együtt 2000 Ft-ért adnám, de csere is lehetséges! Akit érdekel, írjon e-mailt (lilla250@freemail.hu)!
A kettőt külön 1200 Ft-ért együtt 2000 Ft-ért adnám, de csere is lehetséges! Akit érdekel, írjon e-mailt (lilla250@freemail.hu)!
Vennék Death Note-ot. Mármint a füzetet. Nem irkálnék bele [valószínűleg (lehet rettegni )], de dísznek megfelelne.
Néhány hülye arcot felfüggesztettek meg letartóztattak ilyenért az USAban, úgyhogy csak óvatosan.
Con-on sikerült beszereznem füzetet. Óvatos vagyok, nem kapnak el. Nem beköpni!
beküldve: 2008-05-03 18:17:15
(#224) Egyszer küldtem már postán mangát, bár nem emlékszem mennyi volt, de nem egy megterhelő összeg. Nem kötözködök, csak szentem a posta nem rossz megoldás. Term. ezt a vásárló fizeti
Someday the Dream will End
Arion, szerintem ne eröltesd ezt, hogy el kéne menni érte, mert nem túl költséghatékony. Nekem diákkal 6000huf lenne oda vissza az út pl, úgy már lehet nem kéne a két manga egy áráért
Postán elküldeni sem túl költséghatékony, én meg nem vagyok már diák, úgyhogy teljes áron utazom, ezért nekem még inkább nem érné meg bárhová is elvinni. Épp azért írtam be, hogy Pécsen lehet átvenni, hogy csak olyan valaki érdeklődjön, aki ezt meg tudja oldani (van itt tanuló ismerőse, vagy bármi).
日の出の煤を遥かへ吹き飛ばして、 月夜の錆をかきわけて。。。
Szerk: Arion 2008-05-03 18:16:40
Ha valakit érdekel, megkaphatja a kettőt egy áráért, csak el kéne jönni érte Pécsre. E-mail: fetedieu2@yahoo.com
Arion, szerintem ne eröltesd ezt, hogy el kéne menni érte, mert nem túl költséghatékony. Nekem diákkal 6000huf lenne oda vissza az út pl, úgy már lehet nem kéne a két manga egy áráért
Szerk: martin 2008-05-03 17:15:51
beküldve: 2008-05-03 16:39:16
(#221) Én elcserélném a Makrancos hercegnő 1. részét vmilyen magyar nyelvű mangára. Ha kell írj itt a fórumon vagy egy e-mailt: mangaboy13@citromail.hu
Csere: Körmenden vagy Szombathelyen (május 12-étől)
Esetleg a Fesztiválon 17-én.
Csere: Körmenden vagy Szombathelyen (május 12-étől)
Esetleg a Fesztiválon 17-én.
Szerk: mangaboy13 2008-05-03 16:39:55
beküldve: 2008-05-03 16:05:49
(#220) Sziasztok, csak most fedeztem fel ezt az adás-vétel fórumot, gondoltam én is kipróbálom :).
Eladnám a Nyári Srácok 1. és 2. kötetét (magyar, Mangattack kiadás), új állapotban, csak egyszer olvastam. Ok: így is alig férek el a szobában a könyvektől, és most másra spórolok, úgyhogy nem hiszem, hogy megveszem az utolsó kötetet.
Ha valakit érdekel, megkaphatja a kettőt egy áráért, csak el kéne jönni érte Pécsre. E-mail: fetedieu2@yahoo.com
Eladnám a Nyári Srácok 1. és 2. kötetét (magyar, Mangattack kiadás), új állapotban, csak egyszer olvastam. Ok: így is alig férek el a szobában a könyvektől, és most másra spórolok, úgyhogy nem hiszem, hogy megveszem az utolsó kötetet.
日の出の煤を遥かへ吹き飛ばして、 月夜の錆をかきわけて。。。
Vennék Death Note-ot. Mármint a füzetet. Nem irkálnék bele [valószínűleg (lehet rettegni )], de dísznek megfelelne.
Néhány hülye arcot felfüggesztettek meg letartóztattak ilyenért az USAban, úgyhogy csak óvatosan.
Laissez faire, laissez passer.
beküldve: 2008-05-03 14:10:32
(#218) Ha valakinek van YKK mangája, szííívesen vennék, bármely részt! vagy ez nem a kívánságláda?
Hm, nagyon nem megy ez a Bizenghast és Rémmetró :'D
Pedig én még filóztam is a Rémmetrón... de ezek szerint nem valami nagy szám...
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2008-05-03 13:27:53
(#216) Hm, nagyon nem megy ez a Bizenghast és Rémmetró :'D
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
beküldve: 2008-05-03 12:41:00
(#215) Egyszer olvasott Bizenghast 1 ócsóé' (tényleg).
Dobj egy mélt.
Dobj egy mélt.
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2008-05-03 10:13:49
(#214) Hali! Van egy szinte tökéletesen újszerű, kétszer olvasott Rémmetró 1 mangám. Magyar nyelvű, Mangattack-os kiadás. Elcserélném szinte bármilyen magyar / angol / német / japán nyelvű mangára, egy-az-egyben. Leginkább személyesen lenne jó elintézni (Pécs vagy Székesfehérvár jöhet szóba), de ha valakinek nagyon kell, postán is le tudjuk rendezni. Ha érdekel, írj e-mailt: muranyi_zsolt@t-online.hu ... Köcce.
beküldve: 2008-05-01 07:09:08
(#213) Eladnám a Rémmetró 1. kötetemet. Nem tetszett annyira, hogy megtartsam. Akit érdekel, vegyen fel MSN-re, és megbeszeljük.
beküldve: 2008-03-28 16:56:18
(#212) Jujj emberek!! Mit találtam?
Kettő darab Dragon Ball Z párnát... bárkit, ha érdekel szóljon! ^^
(Elsősorban cserére gondoltam, de ha nincs mit felajánlani, akkor is megegyezhetünk...)
Amit a párnákról tudni kell:
Régi...(jó 10 éves), de korához képest remek állapotban van;
kb.: 23x23 cm, díszpárnának inkább alkalmazandó, tekintetbe véve régiségét, anyagát (valami fényes, csúszós, selyemszerű anyag) és méretét... (ha az ember aludni akar rajta, nagyon magas, nem fér el a fej rajta, és ha mégis, akkor lecsúszik... )
Ittvan kép is: [Link]
[Link]
Ha valakit érdekel, szóljon rám! ^^
trisa_zsofibubu@citromail.hu
Kettő darab Dragon Ball Z párnát... bárkit, ha érdekel szóljon! ^^
(Elsősorban cserére gondoltam, de ha nincs mit felajánlani, akkor is megegyezhetünk...)
Amit a párnákról tudni kell:
Régi...(jó 10 éves), de korához képest remek állapotban van;
kb.: 23x23 cm, díszpárnának inkább alkalmazandó, tekintetbe véve régiségét, anyagát (valami fényes, csúszós, selyemszerű anyag) és méretét... (ha az ember aludni akar rajta, nagyon magas, nem fér el a fej rajta, és ha mégis, akkor lecsúszik... )
Ittvan kép is: [Link]
[Link]
Ha valakit érdekel, szóljon rám! ^^
trisa_zsofibubu@citromail.hu
"Ki korán kel, később még többet alhat!" Éljen a Szundikátus!
Szerk: Trisa 2008-03-28 16:57:08