Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Eladnék!/Vennék!
Én érdeklődnék hogy itt van-e valakinek Naruto ps2 játéka??
Lécci irjatok köszi
Lécci irjatok köszi
Nekem van. Egy másolt Naruto: Uzumaki Chrinichles 2. Az az egyetlen gond vele, hogy nem eladó.
Megszállott Naruto rajongó!!"Az életed üres,csak létezel de nem élsz...álmok nélkül"(By my favourite)
Az mondjátok meg nekem,hogy ti honnan szereztétek meg ezeket?
Veszprém közelében, Várpalotán van egy bolt, és ott rengeteg másolt PS2-es játékot lehet venni, de vannak írott filmek és XBOX360-as játékok is. Nem annyira olcsók, de ha meg akarsz válni egy eredeti játékodtól, akkor beviszed és ingyen vihetsz egy másolt játékot.
Az mondjátok meg nekem,hogy ti honnan szereztétek meg ezeket?
Lehet rendelni a netről bizonyos oldalakon csak elég drágán...
meeeeeeg persze máshogy is.....
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
uzumaki Chronicles sztem nem oylan jó...
Mi általában Nauto: Ultimate Ninja 2-őn szoktunk duelezni
Nekem azért bejön, de hallottam ezt-azt az Ultimate Ninja-ról, és biztos nem lehet rossz. Ha lesz alkalmam, akkor beszerzem. Mellesleg tud valaki Naruto-s játékokat ajánlani a PS-es Ultimate Ninjákon, Uzumaki Chronichleseken és az XBOX360-as Rise of Ninja-n kívül?
narultime hero...
De DS-re és GameBoyra sokkal jobb narutos játékok vannak, mégha a grafika nem is tökéletes
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2008-01-25 17:47:59
(#192) Az mondjátok meg nekem,hogy ti honnan szereztétek meg ezeket?
Hazugságoddal ezer tüskét nyelsz.
Nekem azért bejön, de hallottam ezt-azt az Ultimate Ninja-ról, és biztos nem lehet rossz. Ha lesz alkalmam, akkor beszerzem. Mellesleg tud valaki Naruto-s játékokat ajánlani a PS-es Ultimate Ninjákon, Uzumaki Chronichleseken és az XBOX360-as Rise of Ninja-n kívül?
Lécci irjatok köszi
Lécci irjatok köszi
Nekem van. Egy másolt Naruto: Uzumaki Chrinichles 2. Az az egyetlen gond vele, hogy nem eladó.
Lécci irjatok köszi
Lécci irjatok köszi
beküldve: 2008-01-25 16:25:14
(#188) Én érdeklődnék hogy itt van-e valakinek Naruto ps2 játéka??
Lécci irjatok köszi
Lécci irjatok köszi
Megszállott Naruto rajongó!!"Az életed üres,csak létezel de nem élsz...álmok nélkül"(By my favourite)
Szerk: Berni 2008-01-25 16:26:09
Bizenghast manga eladó olcsón
Odaadom 800 Ft-ért is. Egyszer olvastam.
Na, senkit sem érdekel?
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Szerk: alister 2008-01-23 23:15:40
beküldve: 2008-01-11 20:48:31
(#186) [QUOTE]princess ai manga eladő aki 1. kéri annak aDOM.. (TI MONDJÁTOK AZ ÁRÁT ÉN MEG MAJD TÖPRENGEK RAJTA S MEGÁLAPODUNK/ TÖK JÓ ÁLLAPOTBAN VAN MERT AZ ÖCSÉM NEM JUTOTT HOZZÁ/
De átmentél nagybetűbe... na, mind1... csak azt szeretném mondani, h kaptam értesítést a dvd-futártól, és beszéltem öcsémmel is... it seems, that in 2 weeks will be right the thing... de addig még úgyis beszélünk... oszt közbe eszembe jutott, hogy van posta is... el tudom neked küldeni majd levél-formában is a dolgot... jóóóóó??? [/QUOTE
persze drága.. nkem mindenféle megoldás tökéletes(mellesleg nem vok perfect angol azt írtad h még 2 hét múlva? jól értettem?
franciául to..
"-úgy mászkál az álványon mint aki mindig ezt csinálja".."-anya hiszen mindig ezt csinálja..ez a munkája"..
princess ai manga eladő aki 1. kéri annak aDOM.. (TI MONDJÁTOK AZ ÁRÁT ÉN MEG MAJD TÖPRENGEK RAJTA S MEGÁLAPODUNK/ TÖK JÓ ÁLLAPOTBAN VAN MERT AZ ÖCSÉM NEM JUTOTT HOZZÁ/
De átmentél nagybetűbe... na, mind1... csak azt szeretném mondani, h kaptam értesítést a dvd-futártól, és beszéltem öcsémmel is... it seems, that in 2 weeks will be right the thing... de addig még úgyis beszélünk... oszt közbe eszembe jutott, hogy van posta is... el tudom neked küldeni majd levél-formában is a dolgot... jóóóóó???
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
beküldve: 2008-01-04 19:31:25
(#183) princess ai manga eladő aki 1. kéri annak aDOM.. (TI MONDJÁTOK AZ ÁRÁT ÉN MEG MAJD TÖPRENGEK RAJTA S MEGÁLAPODUNK/ TÖK JÓ ÁLLAPOTBAN VAN MERT AZ ÖCSÉM NEM JUTOTT HOZZÁ/
"-úgy mászkál az álványon mint aki mindig ezt csinálja".."-anya hiszen mindig ezt csinálja..ez a munkája"..
Bizenghast manga eladó olcsón
Odaadom 800 Ft-ért is. Egyszer olvastam.
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."