Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Eladnék!/Vennék!
beküldve: 2007-08-26 22:22:23
(#151) Akadna pár mangám:
Yaoi: Haru wo Daite Ita 1-4. kötete angolul. Kítűnő állapotban, még csak egyszer olvastam őket. Az árat majd megbeszéljük.
Lady Snowblood 1-2. kötete angolul, ez is csak egyszer volt olvasva. Árban megegyezünk.
És a Great Teacher Onizuka 1. kötete lengyelül - ezt akár ingyen is odaadom, ha valakinek komolyan kell. Még egyszer sem nyitottam ki, mivel megvan másik példányban is.
Mailben (varazsskatulya@freemail.hu), msn-en vagy az oldalamon keresztül pü-ben lehet érdeklődni. :)
Yaoi: Haru wo Daite Ita 1-4. kötete angolul. Kítűnő állapotban, még csak egyszer olvastam őket. Az árat majd megbeszéljük.
Lady Snowblood 1-2. kötete angolul, ez is csak egyszer volt olvasva. Árban megegyezünk.
És a Great Teacher Onizuka 1. kötete lengyelül - ezt akár ingyen is odaadom, ha valakinek komolyan kell. Még egyszer sem nyitottam ki, mivel megvan másik példányban is.
Mailben (varazsskatulya@freemail.hu), msn-en vagy az oldalamon keresztül pü-ben lehet érdeklődni. :)
Adj, adj és még adj! Gátlás nélkül, mohón, /ahogy szeretkezel, adj, ahogy napozol:/nem tudva, mért vagy, ki vagy, kié s hol vagy!/ Ma add, mit kaptál. Hamispénz a "holnap". /Fodor Ákos/
Szerk: Fairy 2007-08-26 22:25:04
beküldve: 2007-08-21 19:35:00
(#150) beküldve: 2007-08-21 19:27:16
(#149) beküldve: 2007-08-21 09:22:06
(#148) Eladnám a Bizenghast, Éjféli Opera és a Nyári Srácok mangáimat fél áron.(extrém jó állapotban vannak) Akit érdekel írjon.
Sziasztok!
Szeretném megvenni Miyazaki Hayao: Mononoke Hime (A vadon hercegnője) című képregényének összes kötetét (azt, ami az általa készített anime alapján készült). Angol vagy japán nyelvű változat is jó lenne.
Nem tudjátok véletlenül, hogy a filmet DVD-n hol lehet megszerezni? Gyanítom, hogy magyarul nem jelent meg, de angolul is érdekelne.
Köszi!
Lau
Szeretném megvenni Miyazaki Hayao: Mononoke Hime (A vadon hercegnője) című képregényének összes kötetét (azt, ami az általa készített anime alapján készült). Angol vagy japán nyelvű változat is jó lenne.
Nem tudjátok véletlenül, hogy a filmet DVD-n hol lehet megszerezni? Gyanítom, hogy magyarul nem jelent meg, de angolul is érdekelne.
Köszi!
Lau
De megjelent magyarul még nagyon régen, videón biztosan, mert a könyvtárból első animéim között vettem ki. :)
"A szárnyaim elfeledték, hogy kell repülni, mert mindig csak megjátszottam, hogy repülök. Van értelme a szárnyaknak, melyek képtelenek repülni?" /Air/
beküldve: 2007-08-17 11:32:39
(#146) Van 1-2 olyan cucc ami nekem nem kell,felrakom,hátha valakit érdekel^^
Na szal van egy Megaman kártyajátékom és mobiltartóm,egy Pokémonos labdám,meg egy B-Daman poszterem....Ha valakinek esetleg kellenek,akkor írjon az ayumi14@freemail.hu címre.
Na szal van egy Megaman kártyajátékom és mobiltartóm,egy Pokémonos labdám,meg egy B-Daman poszterem....Ha valakinek esetleg kellenek,akkor írjon az ayumi14@freemail.hu címre.
beküldve: 2007-08-07 12:22:38
(#145) Gals! és Record of Lodoss War - The grey witch 1. kötet angolul eladó, egyben árengedmény, csak (mint ahogy előbb is írták) vigyétek elXD
Aizen figura! Árengedmény: 1750 helyett 1550! Soha vissza nem térő lehetőség, Holdfényben 2000Ft, tőlem olcsóbban megkapodXDDD
Aizen figura! Árengedmény: 1750 helyett 1550! Soha vissza nem térő lehetőség, Holdfényben 2000Ft, tőlem olcsóbban megkapodXDDD
Meg akar halni? Hívja Moonie-t, ingyen és bérmentve shinigamivá változtat bárkit; csupán egy szívenszúrás, és kész!XD
beküldve: 2007-08-07 00:27:58
(#144) magyar InuYasha DVD 2-3-4 (eredeti, természetes) eladó!!
Egy keménytetőset, jókora motorral!
Megválnék a Bizenghast első kötetétől, majdnemhogy bármilyen potom áron. Szóljon, akit érdekel.
Mennyiért adod?
Mennyit adnál érte?
írj egy mailt ide: viramors@gmail.com, és megbeszéljük, ok?
Két féle vélemény van: az enyém és a helytelen!
beküldve: 2007-08-06 14:55:23
(#142) Hali!
Még 2000-ben lehetett kapni magar Video Girl Ai mangákat.Ebből nekem 4 meg is van,az egyik régi Sailor Moon újság hátulján látam,hogy az 5. is megjelent(vagy meg akarták jelentetni).Ha valaki tud erről valamit,vagy megvan neki,és megválna tőle,az mindenképpen írjon!Nagy Video Girl Ai fan vagyok...^^ Jah és ha valakinek van valamilyen Tokyo Mew Mew-s cucca eladó,akkor is írjon!Köszke.
Még 2000-ben lehetett kapni magar Video Girl Ai mangákat.Ebből nekem 4 meg is van,az egyik régi Sailor Moon újság hátulján látam,hogy az 5. is megjelent(vagy meg akarták jelentetni).Ha valaki tud erről valamit,vagy megvan neki,és megválna tőle,az mindenképpen írjon!Nagy Video Girl Ai fan vagyok...^^ Jah és ha valakinek van valamilyen Tokyo Mew Mew-s cucca eladó,akkor is írjon!Köszke.
beküldve: 2007-08-06 13:38:02
(#141) Sziasztok!
Köszi!
Lau
Köszi!
Lau
beküldve: 2007-08-06 12:52:55
(#140) Még mindig eladó a 3 Princess Ai kötet. Ha egybe elviszed a 3-at adok kedvezményt... csak vigyék el ^_^"
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Megválnék a Bizenghast első kötetétől, majdnemhogy bármilyen potom áron. Szóljon, akit érdekel.
Mennyiért adod?
"Ippen...shinde miru?"
beküldve: 2007-08-05 17:59:45
(#138) A conon is árult pólók rendelhetőek... további info az alábbi linken: [Link]
"A sötétség birodalmában egyetlen lámpa világít. Ha keresel valamit, hol keresed? Válasz: a lámpa fényében. Probléma: nem ott van..."
beküldve: 2007-08-04 11:11:50
(#137) Megválnék a naruto 1. kötetétöl !!!Ha valakit érdekel írjon a szaszuke@freemail.hu-ra. Vagy válaszoljon itt.
Naruto voltam,vagyok,leszek ... ja és most nézem, hogy csak "Gyalog" megyek.
Szerk: Naruto 2007-08-04 11:12:50