Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Eladnék!/Vennék!
Vennék: Elfen Lied-, Death Note- és Trinity Blood mangát valamint Death Note és Trinity Blood animét (Dvd-n).
Érdeklődni: 06704566841
Előre is köszönöm!
Előre is köszönöm!
Death Note DVD még nincs. /Ha eredeti DVD-re gondolsz./
beküldve: 2007-06-27 16:53:03
(#120) Vennék: Elfen Lied-, Death Note- és Trinity Blood mangát valamint Death Note és Trinity Blood animét (Dvd-n).
Előre is köszönöm!
Előre is köszönöm!
beküldve: 2007-06-27 15:12:17
(#119) Jut eszembe, a "találj ki a 3 új bejelentésből kettőt" compón beígért bónusz csak ígéret marad?
Bakker, tudtam, hogy valamit elfelejtek... Összeszedem az emberkéket... Remélem ÁB7-Naruto2-Kansin1-Alive szériából megfelel nektek valami
Kenshin egy simán hogy jöhet.
"A sötétség birodalmában egyetlen lámpa világít. Ha keresel valamit, hol keresed? Válasz: a lámpa fényében. Probléma: nem ott van..."
Jut eszembe, a "találj ki a 3 új bejelentésből kettőt" compón beígért bónusz csak ígéret marad?
Bakker, tudtam, hogy valamit elfelejtek... Összeszedem az emberkéket... Remélem ÁB7-Naruto2-Kansin1-Alive szériából megfelel nektek valami
A szerkesztők élete nem csak játék és mese...
keresünk egy angol Naruto 2. kötetet (a többi ideér majd).
Kenshin nem kell? Az első 3 kötet jó állapotban megvan!
vadooc, tegnap feladtam a két Árnybíró kötetet, ha épségben megérkeztek, kérlek írd meg itt. Köszi!
"A szárnyaim elfeledték, hogy kell repülni, mert mindig csak megjátszottam, hogy repülök. Van értelme a szárnyaknak, melyek képtelenek repülni?" /Air/
Jut eszembe, a "találj ki a 3 új bejelentésből kettőt" compón beígért bónusz csak ígéret marad?
beküldve: 2007-06-26 18:29:45
(#113) Srácok-lányok, itt az idő, hogy segítsetek a Naruto kiadáson! MangaFan needs you!
Helyzet: a japánok folyton az amerikai kiadásra hivatkoznak, nézzük meg, hogy ott hogyan oldottak meg egyes dolgokat. Mármost mi berendeltük az angol mangát, de eltart egy ideig, amíg megérkezik, dolgozni meg most kell.
Ezért: keresünk egy angol Naruto 2. kötetet (a többi ideér majd). Megvesszük, vagy -ha a tulaj ragaszkodik hozzá- becserélhetjük a nemsokára érkező új kötetekre - tiszta biznic, régit újra!
Emellett egy német vagy francia Naruto 2.-nek is örülünk, az is segítene helyenként.
A felajánló(k) számíthatnak egy magyar Naruto 2.-re is, bónuszként, átvehető rendezvényen.
Küldjetek emailt
Helyzet: a japánok folyton az amerikai kiadásra hivatkoznak, nézzük meg, hogy ott hogyan oldottak meg egyes dolgokat. Mármost mi berendeltük az angol mangát, de eltart egy ideig, amíg megérkezik, dolgozni meg most kell.
Ezért: keresünk egy angol Naruto 2. kötetet (a többi ideér majd). Megvesszük, vagy -ha a tulaj ragaszkodik hozzá- becserélhetjük a nemsokára érkező új kötetekre - tiszta biznic, régit újra!
Emellett egy német vagy francia Naruto 2.-nek is örülünk, az is segítene helyenként.
A felajánló(k) számíthatnak egy magyar Naruto 2.-re is, bónuszként, átvehető rendezvényen.
Küldjetek emailt
A szerkesztők élete nem csak játék és mese...
beküldve: 2007-06-26 13:23:24
(#112) Hi mindenkinek!
Eladásra szánom Record of Lodoss War - The grey witch című, ANGOL nyelvű manga 1. kötetét!
Az elején van egy gyűrődés, de annyira nem feltűnő.
Ára: 2200 Ft
Cserét elfogadok, főleg figura érdekelne^^
Személyes átvétel Budapesten, illetve Gyálon.
Akit érdekel, keressen meg MSN-en (kolibri2@freemail.hu), vagy küldjön egy e-mailt (moonie@citromail.hu).
Eladásra szánom Record of Lodoss War - The grey witch című, ANGOL nyelvű manga 1. kötetét!
Az elején van egy gyűrődés, de annyira nem feltűnő.
Ára: 2200 Ft
Cserét elfogadok, főleg figura érdekelne^^
Személyes átvétel Budapesten, illetve Gyálon.
Akit érdekel, keressen meg MSN-en (kolibri2@freemail.hu), vagy küldjön egy e-mailt (moonie@citromail.hu).
Meg akar halni? Hívja Moonie-t, ingyen és bérmentve shinigamivá változtat bárkit; csupán egy szívenszúrás, és kész!XD
Még mindig eladó a Lady Snowblood 1-2. kötete angolul.
Itt egy kis ismertető róla: [Link]
Itt egy kis ismertető róla: [Link]
Engem is érdekelne, hogy mennyiért is cserélhetnének gazdát.. most kezdődhet a verseny!
lumana.wordpress.com
beküldve: 2007-06-24 13:13:33
(#110) eredeti InuYasha DVD 2-3-4 (5-28 rész) eladó, 1200 ft/db áron, kitűnő állapotban, alkudni is lehet
Egy keménytetőset, jókora motorral!
Amint tudom elküldöm, csak barátnőmnek van meg, és még nem ért el hozzám. Belenéztem már mindkettőbe. Asszem d20 rendszerre épül mindkettő. Ha jól emlékszem angol nyelvűek.
Oké
Fairy:
Még mindig eladó a Lady Snowblood 1-2. kötete
És mennyiért vesztegetnéd?
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Szerk: alister 2007-06-15 10:59:53
beküldve: 2007-06-15 09:07:23
(#108) Amint tudom elküldöm, csak barátnőmnek van meg, és még nem ért el hozzám. Belenéztem már mindkettőbe. Asszem d20 rendszerre épül mindkettő. Ha jól emlékszem angol nyelvűek.
Mindig reméld a legjobbat, de készülj a legrosszabbra!
Ne ismerem, de ha hentai, akkor nem lehet olyan rossz. Nyomtatott formában van meg?
Szerintem nagyon poén
Pdf-ben van meg, ha érdekel
Persze, hogy érdekel. Esetleg van helyette Slayersem meg Sailor Moonom.
Izzééé... Mizzééé... A Sailor Moon-sat nem tudnád nekem is elküldeni? ^^" Előre is köszi! ^^
Ja, az emil címem: arnyacska@freemail.hu
"A szárnyaim elfeledték, hogy kell repülni, mert mindig csak megjátszottam, hogy repülök. Van értelme a szárnyaknak, melyek képtelenek repülni?" /Air/
Szerk: IchiGo 2007-06-12 15:36:13