Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Eladnék!/Vennék!
Továbbá plíz írjatok nekem manga boltokat (címmel) Bp-en! ^^°
Hát kimondottan mangabolt nincs, de van két képregénybolt, ahol vannak mangák is:
Trillian (Bp, Rákóczi út 54. Rákóczi Center 12.sz üzlet):
[Link]
King Comics (Bp, Könyves Kálmán Krt. 12-14)
[Link]
beküldve: 2007-06-08 08:59:51
(#90) Vennék Bleach, ill. Battle Angel Alita mangát angolul...
THX
THX
If you fight for peace, then peace is only a dream for you. But you fight for it so others can live your dream.
Capcom vs. SNK 2 figurák eladóak!
Összerakható, random, bontatlan figurák 400 Ft/db áron eladóak! Készleten eddig: Haohmaru (a fehér ruhás szamuráj (2 darab)), Rugal (a vörös ruhás pasi (2 darab)), Maki (szőke, piros ruhás csaj (1 darab)), Nakoruru (a kék hajú csaj (sólyom nélkül) (1 darab)).
Nem-személyes átvétel esetén a postaköltséget a vevő állja.
Kép: [Link]
Összerakható, random, bontatlan figurák 400 Ft/db áron eladóak! Készleten eddig: Haohmaru (a fehér ruhás szamuráj (2 darab)), Rugal (a vörös ruhás pasi (2 darab)), Maki (szőke, piros ruhás csaj (1 darab)), Nakoruru (a kék hajú csaj (sólyom nélkül) (1 darab)).
E-mail cím, amire írhattok: arnyacska@freemail.hu
"A szárnyaim elfeledték, hogy kell repülni, mert mindig csak megjátszottam, hogy repülök. Van értelme a szárnyaknak, melyek képtelenek repülni?" /Air/
beküldve: 2007-06-05 16:41:14
(#88) Capcom vs. SNK 2 figurák eladóak!
"A szárnyaim elfeledték, hogy kell repülni, mert mindig csak megjátszottam, hogy repülök. Van értelme a szárnyaknak, melyek képtelenek repülni?" /Air/
Szerk: IchiGo 2007-06-05 16:42:17
beküldve: 2007-06-05 14:54:47
(#87) Szivesen veszek meg magyar esetleg német mangát ! Akit érdekel keressen meg!
Csak az tud szívből nevetni aki már elegett szenvedett!
beküldve: 2007-06-05 13:48:23
(#86) Szeretnék dicséretet mondani Royukiról! Röviden mivel off a téma:
Gyors, szorgalmas és megbízható. A manga igazán szép állapotban van! Hálám örökké üldözni fogja a Világháló kisebb zugaiból kacsintgatva Csak kár, hogy a manga nem az enyém Mindenkit bíztatok rá, hogy vásároljon Tőle! :) Royuki 4ever!
INGYEN ÖLELÉS! :)
Szerk: NortonGirl 2007-06-05 13:55:49
Ha esetleg lenne valaki, aki megszabadulna használható állapotú magyar Cyberpunk2020 alapkönyvétől, az keressen meg...
Hali! Ha nem is megszabadulni szeretnék tőle, de egy szükségmegoldásom lenne a problémádra asszem. Dobj rám egy mailt, ha érdekel és megdumáljuk.
Mindig reméld a legjobbat, de készülj a legrosszabbra!
beküldve: 2007-06-04 11:45:20
(#84) Ha esetleg lenne valaki, aki megszabadulna használható állapotú magyar Cyberpunk2020 alapkönyvétől, az keressen meg...
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2007-06-03 22:00:05
(#83) !!!JROCK!!!
Aki eltud nekem adni eredeti jrock albumokat. Az vegyen fel msn-re: bakodaniel@excite.co.jp
Aki eltud nekem adni eredeti jrock albumokat. Az vegyen fel msn-re: bakodaniel@excite.co.jp
死ぬ迄戦う - Halálig harcolni.
beküldve: 2007-06-03 21:22:01
(#82) nincs vkinek felesleges ilyenje?
[Link]
sajna az oldalon elfogyott van kiírva. nekem meg kellene. szóval esetleg vki? plíz!
[Link]
sajna az oldalon elfogyott van kiírva. nekem meg kellene. szóval esetleg vki? plíz!
http://vadooc.blogspot.com/ ~yuri love~
Szerk: vadooc 2007-06-03 21:23:09
Deeeh...üüüm Nekem is Vidd csak
És ráadásul normális 2. kiadás körrel és nem koporsóval
Köszönöm szépen! Arigato gozai masz! Két embert tettél boldoggá! :) Hálám üldözni fog! :)És ráadásul normális 2. kiadás körrel és nem koporsóval
INGYEN ÖLELÉS! :)
Off: látom a yahoo-d nem egy villám, de külön engedélyeztelek, beléphetsz már^^ szerk: nem yahoo, citrommailXD az másvalaki volt^^
On(-abb^^) jelenleg is van Full Moon kötet az oldalon eladó
ugye h lassú? csak nem tudom miért...
on: azt el felejtettem mondani h németül. mert németül kezdtem el venni és nem akarom h fele német, fele angol legyen. de ha még meglesz az animebazar.hu-n augusztusban is az angol kötet akkor lehet h megveszem. addig inkább a németre vadászok.
http://vadooc.blogspot.com/ ~yuri love~
Szerk: vadooc 2007-06-03 11:29:28
Deeeh...üüüm Nekem is Vidd csak
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Szerk: Hanon 2007-06-03 11:08:43
beküldve: 2007-06-03 10:46:05
(#78) Nagyszerű! Már beregisztráltam és itt találtam valami igazán értékeset az egyik barátom születésnapjára.
A Hellsing manga első kötete lenne az!
Szóval az ügy nekem nagyon fontos és itt szeretném megkérni azt aki ezt a szöveget olvassa, hogy lehetőleg pont erre a termékre ne jelentkezzen vételre mert igencsak nagy szükségem lenne rá! Számítok mindenki jóindulatára főleg egy ilyen nemes cél érdekében INGYEN ÖLELÉS! :)
Szerk: NortonGirl 2007-06-03 10:46:42
tök jó. már regiztem is, csak az emilre kell várnom.
on: vkinek nincs felesleges Loveless kötete? vagy full moon?
Off: látom a yahoo-d nem egy villám, de külön engedélyeztelek, beléphetsz már^^ szerk: nem yahoo, citrommailXD az másvalaki volt^^
On(-abb^^) jelenleg is van Full Moon kötet az oldalon eladó
na^^ Többet nem írok ide az oldallal kapcsolatban, mert sztem egy idő után zavaró lenne, mindenki nézegesse inkább.
Szerk: animebazar.hu 2007-06-03 10:36:11