Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Eladnék!/Vennék!
beküldve: 2007-05-08 08:29:44
(#31) Üdv!
Ha valakinek van angol Love Hina mangája amitől szivesen megválna szóljon!
Ha valakinek van angol Love Hina mangája amitől szivesen megválna szóljon!
Örömökkel és jutalmakkal teli időszak ez, az örömök és jutalmak hiányának ellenére is.
Vennék Chobits vol. akárhány az elsőn kívül és Hellsing vol. 1,3 és 7-et...bár nem hiszem hogy bárki is eladna Hellsinget
Én meg egy ideje gondolkodok azon hogy megválok az 1,2,4. kötettől
Az elsőn nagggyon gondolkozzál...
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Vennék Chobits vol. akárhány az elsőn kívül és Hellsing vol. 1,3 és 7-et...bár nem hiszem hogy bárki is eladna Hellsinget
Én meg egy ideje gondolkodok azon hogy megválok az 1,2,4. kötettől
"We begin the armed intervention to all warfare with Gundam."
beküldve: 2007-05-07 20:51:46
(#28) Vennék Chobits vol. akárhány az elsőn kívül és Hellsing vol. 1,3 és 7-et...bár nem hiszem hogy bárki is eladna Hellsinget
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
beküldve: 2007-05-07 20:39:15
(#27) Üdv!
Cserélném egyéb mangára két mangámat: Tarot café 1. kötet és WarCraft 1. kötet. Német nyelvű is szóba jöhet. A két könyv hibátlan állapotban van, egyszer olvastam őket.
Cserélném egyéb mangára két mangámat: Tarot café 1. kötet és WarCraft 1. kötet. Német nyelvű is szóba jöhet. A két könyv hibátlan állapotban van, egyszer olvastam őket.
"Félünk tisztán látni, és félünk, hogy tisztán látnak minket."
beküldve: 2007-05-06 20:20:45
(#26) ha esetleg lenne olyan személy aki hozzájutott a fumax poszterhez és nem kell neki akkor megvenném tőle! csak mondjon egy -lehetőleg reális- árat!
és eladnám egyszersem használt(!) anime dvdimet.
a Cowboy Bebop 3-4-5 részét, a Full Metal Panic (egyszer nézett) első dvdjét. 1000ft/db áron. azért adom el mert nekem már nem kell. túl sok lenne a mangák mellett. az egyik CB dvd tokja meg van nyomva, mivel a műanyak ami rajta volt "megvágta", meghajlította. de a lemezeknek semmi baja sincs! ha vki a CB mindhárom dvd-jét megveszi, akkor a postaköltség ingyenes lesz (ha el tudom intézni).
és eladnám egyszersem használt(!) anime dvdimet.
a Cowboy Bebop 3-4-5 részét, a Full Metal Panic (egyszer nézett) első dvdjét. 1000ft/db áron. azért adom el mert nekem már nem kell. túl sok lenne a mangák mellett. az egyik CB dvd tokja meg van nyomva, mivel a műanyak ami rajta volt "megvágta", meghajlította. de a lemezeknek semmi baja sincs! ha vki a CB mindhárom dvd-jét megveszi, akkor a postaköltség ingyenes lesz (ha el tudom intézni).
http://vadooc.blogspot.com/ ~yuri love~
Szerk: vadooc 2007-05-06 20:38:32
beküldve: 2007-04-28 13:52:11
(#25) beküldve: 2007-04-28 13:34:10
(#24) Lenne még egy DNAngel is eladó. Német, 6. kötet. Jó állapotban van, egyszer volt átlapozva.
E-mail, vagy privi: arnyacska@freemail.hu
E-mail, vagy privi: arnyacska@freemail.hu
"A szárnyaim elfeledték, hogy kell repülni, mert mindig csak megjátszottam, hogy repülök. Van értelme a szárnyaknak, melyek képtelenek repülni?" /Air/
beküldve: 2007-04-28 11:18:47
(#23) Lazarus, Kira küldtem nektek mailt. Remélem megkapjátok! :)
"A szárnyaim elfeledték, hogy kell repülni, mert mindig csak megjátszottam, hogy repülök. Van értelme a szárnyaknak, melyek képtelenek repülni?" /Air/
Engem is érdekelne ez a kulcstartó figura. Küldenél pár képet?
Küldtem, remélem, megkaptad!
"hold your breath and count to ten and fall apart and start again..."
beküldve: 2007-04-27 16:21:07
(#21) Nekem pedig lenne InuYasha DVD magyar nyelvű 1-6, ha valakinek kell, árban megegyezünk
A beszélő szerencsesüti...
Én is eladnék:
Illetve megtörném a kizárólagosan mangák eladását: van jópár Ojamajo Do-Re-Mi figurám (kulcstartók), kb. 10 centisek. Egy ismerősöm vetette meg őket, mondván "Igen, mind kell!" - aztán mégsem kellett mind neki... Képet mailben tudok küldeni.
Illetve megtörném a kizárólagosan mangák eladását: van jópár Ojamajo Do-Re-Mi figurám (kulcstartók), kb. 10 centisek. Egy ismerősöm vetette meg őket, mondván "Igen, mind kell!" - aztán mégsem kellett mind neki... Képet mailben tudok küldeni.
Engem is érdekelne ez a kulcstartó figura. Küldenél pár képet?
A beszélő szerencsesüti...
beküldve: 2007-04-27 14:23:08
(#19) Én is eladnám pár régebbi, külföldi mangámat.
Íme a választék:
Mangák:
Fushigi Yuugi 14. kötet - nyelv: német
Yami no Matsuei 2. kötet - nyelv: német
Ayashi no Ceres 6. kötet - nyelv: német
Ayashi no Ceres 7. kötet - nyelv: német
Saiyuki 5. kötet - nyelv: német
Újság:
Shonen Jump 2003. 9. - nyelv: angol (benne: Shaman King, Yu Yu Hakusho, Yu-Gi-Oh!, Naruto, Dragon Ball, részletek)
Ha vkit érdekel vmelyik, írjon privit! Az árat priviben megírom! ^^ Köszi!
Illetve e-mail: arnyacska@freemail.hu
Íme a választék:
Mangák:
Fushigi Yuugi 14. kötet - nyelv: német
Yami no Matsuei 2. kötet - nyelv: német
Ayashi no Ceres 6. kötet - nyelv: német
Ayashi no Ceres 7. kötet - nyelv: német
Saiyuki 5. kötet - nyelv: német
Újság:
Shonen Jump 2003. 9. - nyelv: angol (benne: Shaman King, Yu Yu Hakusho, Yu-Gi-Oh!, Naruto, Dragon Ball, részletek)
Ha vkit érdekel vmelyik, írjon privit! Az árat priviben megírom! ^^ Köszi!
Illetve e-mail: arnyacska@freemail.hu
beküldve: 2007-04-26 22:13:08
(#18) Reménytelen , de hátha érdekel valakit:
Angol nyelvű Kenshin manga 1-3 kötet, 1500/db, jó állapotúak. Esetleg cserélném Éjféli operára, Dramaconra.
Angol nyelvű Kenshin manga 1-3 kötet, 1500/db, jó állapotúak. Esetleg cserélném Éjféli operára, Dramaconra.
Iszonyat jó ez a topic.
Nyáhá, lehet nekem köszönetet mondaniXDDD (hát igen, az egom ismét előbukkant )
Meg akar halni? Hívja Moonie-t, ingyen és bérmentve shinigamivá változtat bárkit; csupán egy szívenszúrás, és kész!XD