Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Eladnék!/Vennék!
[QUOTETe vagy az én emberem:), nekem kellene a 9es kötet németül. Nem tudnád megmondani, hogy honnan tudnám beszerezni a többit is apránként ezen a nyelven? Előre is köszi.[/QUOTE]
www.animebolt.hu ----> itt lehet rendelni ArtBookot is németül Angel Sanctuarysat. Nekem a mind a 20 kötet innen van. :)
www.animebolt.hu ----> itt lehet rendelni ArtBookot is németül Angel Sanctuarysat. Nekem a mind a 20 kötet innen van. :)
"Félünk tisztán látni, és félünk, hogy tisztán látnak minket."
Sziasztok! Eladnék 6 kötet német nyelvű Angel Sanctuaryt (3,5-9). Az árban megegyezünk!
Te vagy az én emberem:), nekem kellene a 9es kötet németül. Nem tudnád megmondani, hogy honnan tudnám beszerezni a többit is apránként ezen a nyelven? Előre is köszi.
Mi a jobb, bűnösként élni, vagy ártatlanul meghalni?
beküldve: 2007-05-17 16:05:06
(#44) Sziasztok! Eladnék 6 kötet német nyelvű Angel Sanctuaryt (3,5-9). Az árban megegyezünk!
-Oh, I will Sekishiki Meikaiha you so hard! - Not before I Great Horn you!
beküldve: 2007-05-16 18:59:50
(#43) Humanoid Kikaider mangája angolul (vagy spanyolul, de az nem hinném, h van) vagy akármilyen spanyol nyelvű mangája? Van valakinek?
A beszélő szerencsesüti...
beküldve: 2007-05-16 13:41:43
(#41) Halee mindenkinek. Eladnám a Trigun maximum 1.,2. és 4. kötetét 2500FT/db áron. Mindegyik angol nyelvű, és kifogástalan állapotban vannak. Ha érdekel írj.
"A sötétség birodalmában egyetlen lámpa világít. Ha keresel valamit, hol keresed? Válasz: a lámpa fényében. Probléma: nem ott van..."
beküldve: 2007-05-13 09:59:52
(#40) Sziasztok!
Nincs valakinek véletlenül angol nyelvű Berserk mangája? Japánul már amit angolra lefordítva kiadtak átnyálaztam, de mégis kézbentartva a legjobb :)
Nincs valakinek véletlenül angol nyelvű Berserk mangája? Japánul már amit angolra lefordítva kiadtak átnyálaztam, de mégis kézbentartva a legjobb :)
Még mindig nem tudom, hogy mi lehet a gond, mivel végignéztem az összes e-mail címem.
De most küldtem neked mailt.
De most küldtem neked mailt.
Kedves S. Hikaru!
Egy hete ott pihen a Bizenghast manga a megbeszélt helyen és te nem mész érte... miért? Már nem érdekel?
Jelezz vissza mindenképpen, mert sem sms-re se mailre nem jelzel semmit sem.
A Hellsingek Angol nyelvüek
És mint mondottam még egyáltalán nem biztos hogy megválok töllük. Akárhányszor átlapozom ismételten folytatni akarom a beszerzésüket! Csak mindig közbejön egy másik sorozat
És mint mondottam még egyáltalán nem biztos hogy megválok töllük. Akárhányszor átlapozom ismételten folytatni akarom a beszerzésüket! Csak mindig közbejön egy másik sorozat
Heheee ^_^ Ne lapozz bele többször ha kérhetlek...XD
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
beküldve: 2007-05-08 16:53:28
(#36) A Hellsingek Angol nyelvüek
"We begin the armed intervention to all warfare with Gundam."
Én meg egy ideje gondolkodok azon hogy megválok az 1,2,4. kötettől
Ugye német? És ha az, ugye nem kell az a negyedik kötet???? : )))))))))))
*nyelvet ölt* nekem megvan. Ugye angol?
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
beküldve: 2007-05-08 13:55:08
(#34) A régi Semic-es kiadású magyar nyelvű Dragon Ball manga 5.-15. számát adnám el. Ár: 450Ft/db
"Kezemben az eszköz, szívemben az akarat." - Death Note
beküldve: 2007-05-08 13:32:03
(#33) Megválnék a következő német nyelvű mangáimtól:
Bleach Vol 1-2
Nana Vol 2-3
Naruto Vol 3
Jó állapotban vannak, ha érdekel valakit, írjon mailt.
Bleach Vol 1-2
Nana Vol 2-3
Naruto Vol 3
Jó állapotban vannak, ha érdekel valakit, írjon mailt.
Én meg egy ideje gondolkodok azon hogy megválok az 1,2,4. kötettől
Ugye német? És ha az, ugye nem kell az a negyedik kötet???? : )))))))))))
"Am fahlen Nachthimmel von vergossenen Blut der Narren rot gefärbt lacht der Mond." Toki - Bus Gamer [Minekura Kazuya]