Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Eladnék!/Vennék!
beküldve: 2007-04-26 13:50:27
(#16) Iszonyat jó ez a topic.
Elcserélném a WarCraft mangámat más mangára. Mindegy, milyenre (Tarot Caféra, Árnybíróra és Bizenghast-ra nem).
Elcserélném a WarCraft mangámat más mangára. Mindegy, milyenre (Tarot Caféra, Árnybíróra és Bizenghast-ra nem).
"Félünk tisztán látni, és félünk, hogy tisztán látnak minket."
Hanon, vadooc: írtam mindkettőtöknek
És megint Most küldtem az ígért képeket."hold your breath and count to ten and fall apart and start again..."
beküldve: 2007-04-25 22:26:10
(#14) Hanon, vadooc: írtam mindkettőtöknek
"hold your breath and count to ten and fall apart and start again..."
Illetve megtörném a kizárólagosan mangák eladását: van jópár Ojamajo Do-Re-Mi figurám (kulcstartók), kb. 10 centisek. Egy ismerősöm vetette meg őket, mondván "Igen, mind kell!" - aztán mégsem kellett mind neki... Képet mailben tudok küldeni.
Van még egy Sámán királyos kinderfigurám is (Jun).
Kjáá,képet kérnék szépen a Doremi figurákróól
Az SK-t én akartam
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Még mindig nem tudom, hogy mi lehet a gond, mivel végignéztem az összes e-mail címem.
De most küldtem neked mailt.
De most küldtem neked mailt.
Én is eladnék:
Akit érdekel valamelyik, nyugodtan írjon, és megbeszéljük,mi legyen
Kinderben sámán király???! mikor volt? és mennyiért dobod el nekem postán? vagy postával nem vállalnád?
http://vadooc.blogspot.com/ ~yuri love~
Engem érdekelne a Bizenghast 900 Ft-ért!
Küldtem is neked üzenetet, de úgy látszik vmiért nem küldte el, és az e-mail címedet sem írja ki az adatlapod...
Küldtem is neked üzenetet, de úgy látszik vmiért nem küldte el, és az e-mail címedet sem írja ki az adatlapod...
Pedig váéaszoltam neked.
Nekem jó az Újpest Kp. és a Ferenc körüt, holnap is akár.
Ha OK, akkor jelezz ide: lacroix_kukac_freemail.hu
Megadtam a mobilszámomat is, h egyeztessünk...
beküldve: 2007-04-25 20:11:53
(#9) Én is eladnék:
Katsuragi Suzushi - Dystopia című mangámat adnám el (az átlagos mangánál nagyobb méretű!), japán nyelven. Árban megegyezünk.
Illetve megtörném a kizárólagosan mangák eladását: van jópár Ojamajo Do-Re-Mi figurám (kulcstartók), kb. 10 centisek. Egy ismerősöm vetette meg őket, mondván "Igen, mind kell!" - aztán mégsem kellett mind neki... Képet mailben tudok küldeni.
Katsuragi Suzushi - Dystopia című mangámat adnám el (az átlagos mangánál nagyobb méretű!), japán nyelven. Árban megegyezünk.
"hold your breath and count to ten and fall apart and start again..."
Szerk: Loona 2007-04-25 20:12:59
Engem érdekelne a Bizenghast 900 Ft-ért!
beküldve: 2007-04-25 19:00:57
(#7) Én a Tsubasa Reservoir Chronicle 16-os (japán) és az Utena 1-2-es (angol) mangáimtól válnék meg.
beküldve: 2007-04-25 17:53:11
(#6) Egyszer voltam olyan béna és duplán rendeltem, ebből származtak duplumjaim, amelyeket nagyon szívesen eladnék:
Bizenghast 1 900Ft
Tarot Cafe 1 1100 Ft
Gondolam, mégsem kellene ua. az áron...
Ha valakit érdekel, írjon!
Bizenghast 1 900Ft
Tarot Cafe 1 1100 Ft
Gondolam, mégsem kellene ua. az áron...
Ha valakit érdekel, írjon!
beküldve: 2007-04-25 16:57:37
(#5) Dejó h van ilyen topic ^-^
Megválnék három Inu Yasha mangámtól.
Két német (2-3. rész) darabja 1200 forintért (1400ért szereztem) mivel egy kicsit megvan gyűrve.
Még van egy angol (4. rész) Moser Károly aláírásával (Inu Yasha magyarhangja). Ez 1800 forintba kerül, azt hiszem 2000ért szereztem, és jó állapotban van (egy lap rosszul van beleillesztve de erről nem én tehetek).
Nya írjatok: bbimado@citromail.hu
Animeconon vagy pesten szóba jöhet
Megválnék három Inu Yasha mangámtól.
Két német (2-3. rész) darabja 1200 forintért (1400ért szereztem) mivel egy kicsit megvan gyűrve.
Még van egy angol (4. rész) Moser Károly aláírásával (Inu Yasha magyarhangja). Ez 1800 forintba kerül, azt hiszem 2000ért szereztem, és jó állapotban van (egy lap rosszul van beleillesztve de erről nem én tehetek).
Nya írjatok: bbimado@citromail.hu
Animeconon vagy pesten szóba jöhet
Nathaniel never dies ^^
beküldve: 2007-04-25 10:18:20
(#4) Eladnám a Lady Snowblood 1-2. kötetét (angol, +16), nagyon jó állapotban (még csak egyszer olvastam ) Illetve megvan a Great Teacher Onizuka 1. kötete lengyelül. Ezt is elpasszolnám (kettő van belőle nekem)
Adj, adj és még adj! Gátlás nélkül, mohón, /ahogy szeretkezel, adj, ahogy napozol:/nem tudva, mért vagy, ki vagy, kié s hol vagy!/ Ma add, mit kaptál. Hamispénz a "holnap". /Fodor Ákos/
beküldve: 2007-04-24 23:23:44
(#3) Én a profilomban szereplő bármely külföldi mangám eladom, plusz a magyar warcraftot az első részt. Érdeklődni E-mailen.
Someday the Dream will End
beküldve: 2007-04-24 21:47:45
(#2) Oh, és majd elfelejtettem, a Gals! angol nyelvű manga 1. kötetét is szeretném áruba bocsátani, 1800 Ft-ért.
Mellesleg az eladni kívánt mangáimat hasonló áru mangára is szívesen cserélem
Mellesleg az eladni kívánt mangáimat hasonló áru mangára is szívesen cserélem
Meg akar halni? Hívja Moonie-t, ingyen és bérmentve shinigamivá változtat bárkit; csupán egy szívenszúrás, és kész!XD