Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Eladnék!/Vennék!
Késő estig dolgoztunk rajta, de sikerült összehoznunk, én sem gondoltam, hogy ilyan közel vagyunk a célhoz, de megnyitott az animebazar.hu !
Remélem nem veszitek ezt itt offolásnak, de azt hiszem, hogy végülis adás vételről van szó:)
Mindenkit szeretettel várunk;)
címsorba beírjátok: animebazar.hu és voálá XD
Remélem nem veszitek ezt itt offolásnak, de azt hiszem, hogy végülis adás vételről van szó:)
tök jó. már regiztem is, csak az emilre kell várnom.
on: vkinek nincs felesleges Loveless kötete? vagy full moon?
http://vadooc.blogspot.com/ ~yuri love~
Szerk: vadooc 2007-06-03 08:13:59
beküldve: 2007-06-03 01:29:34
(#75) Késő estig dolgoztunk rajta, de sikerült összehoznunk, én sem gondoltam, hogy ilyan közel vagyunk a célhoz, de megnyitott az animebazar.hu !
Szerk: animebazar.hu 2007-06-03 01:30:53
beküldve: 2007-06-02 20:41:51
(#74) Vicces volt (a con-on), vettem Love Hina mangát, kérdezem mennyi, mondja a fickó 2.300, de ha pontosan tudok adni akkor 2.200. Tudtam. Ő adta az animebazáros könyvjelzőt is.
Tuti azonnal regelek az oldalra, kíváncsi leszek.
Tuti azonnal regelek az oldalra, kíváncsi leszek.
beküldve: 2007-06-02 19:48:13
(#73) Én conon már vettem 2 Ouran mangát a kedves animebazar-tól, és nagyon szeretem őket^^XD Alig várom már, hogy megnyíljon az oldal, ha meglesz, én tuti az elsők között regisztrálok
Meg akar halni? Hívja Moonie-t, ingyen és bérmentve shinigamivá változtat bárkit; csupán egy szívenszúrás, és kész!XD
beküldve: 2007-06-02 19:14:19
(#72) Erdeti InuYasha DVD 2-8-ig (5-60-ig, összesen 56rész) eladó!
Érd: narancsmag@hotmail.com
Érd: narancsmag@hotmail.com
Egy keménytetőset, jókora motorral!
Szerk: Shimohira 2007-06-02 19:34:59
A SakuraCon-on adogattak kis könyvjelzőket amiken azt írták, hogy júniusban indul egy animebazar.hu nevű weboldal, ahol majd a magyar rajongók cserélgethetik és árulhatják portékáikat. Én már nagyon várom, hogy induljon főleg, hogy folyton a TeszVeszen lógok
Sziasztok!
Nos a hír igaz valóban. Jelentem egy héten belül max. megnyílik az oldal Nektek;)
Aki azt írja, hogy nem tudja elképzelni, hogy annyi eladó anime-s, mangás cucc lenne eladó, az nem ismeri azt a kis ismerettségi kört, amit évek alatt sikerült egy kis közösségbe gyűjtenünk^^ Már régóta egymástól vásárolunk, cserélgetünk többen, mert így egyszerűen olcsóbb. :)
Ezenkívűl szeretnénk minden olyan gyűjtőnek lehetőséget adni, aki el akarja vagy el kell (sajnos ilyenre manapság egyre több a példa ) adnia mangáit, egyéb cuccait.
Remélem regisztrált tagjaink között tudhatjuk majd legtöbbeteket^^
Ui: A MangaFan a legjobb és legszimpatikusabb itthoni kiadó! Csak így tovább, dícséretes munkát végeztek, Köszönjük!
beküldve: 2007-06-01 21:49:26
(#70) itt lehetne legjobban megbeszélni: narancsmag@hotmail.com
Én megvenném sziveseb! Menyiért addnád el! Az inuyasha dvd-ket.
azt megbeszélhetjük. mivel nem mindegyik került ugyanannyiba, meg már használtak ezért az árát együtt kell eldöntenünk.
beküldve: 2007-05-30 10:30:25
(#68) Julcsi:
Ez igaz, de ettől tudtál volna ugyanígy üzenetet is küldeni nekem, mint ahogy én neked. Ráadásul szerintem meg van adva a mailcímem a profilomban.
Kár, hogy ezek a címek nincsenek közte, így viszont kevesebb esély lesz arra, hogy érdekeljen valamelyik - nem szeretnék több félig meglevő sorozatot =( Azért érdeklődve várom, mid van :)
Hanon:
nincs mit, örülök, hogy tetszenek :)
EDIT: ühüm, meg van adva
Ez igaz, de ettől tudtál volna ugyanígy üzenetet is küldeni nekem, mint ahogy én neked. Ráadásul szerintem meg van adva a mailcímem a profilomban.
Kár, hogy ezek a címek nincsenek közte, így viszont kevesebb esély lesz arra, hogy érdekeljen valamelyik - nem szeretnék több félig meglevő sorozatot =( Azért érdeklődve várom, mid van :)
Hanon:
nincs mit, örülök, hogy tetszenek :)
EDIT: ühüm, meg van adva
"hold your breath and count to ten and fall apart and start again..."
Szerk: Loona 2007-05-30 10:31:24
beküldve: 2007-05-30 08:59:37
(#67) Még mindig eladó a Trigun Maximum első, 3. és 4. kötete angolul. Valamint hozzájön még a Princess AI és a Warcraft első kötete. Árban megegyezünk.
"A sötétség birodalmában egyetlen lámpa világít. Ha keresel valamit, hol keresed? Válasz: a lámpa fényében. Probléma: nem ott van..."
beküldve: 2007-05-29 20:34:13
(#66) Eladó Princess Ai kötetek, occó, 1700/db (bótban 1990). Ha mindhármat megveszed engedek még kicsit az árból, csak könyörgöm vigye el valaki T_T
Loona,köszi a figurákat
Loona,köszi a figurákat
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Szerk: Hanon 2007-05-29 20:49:22
beküldve: 2007-05-29 19:46:46
(#65) LOONA:
Sajnos csak pénteken megyek haza, akkor megnézem neked az olasz mangáim címeit.
Angel S és Fushigi Y. az nincs köztük sajnos.
(Az e-mailre nem tudok válaszolni, nem küldtél válaszcímet)
Sajnos csak pénteken megyek haza, akkor megnézem neked az olasz mangáim címeit.
Angel S és Fushigi Y. az nincs köztük sajnos.
(Az e-mailre nem tudok válaszolni, nem küldtél válaszcímet)
"Nyali fali éjszakák" Nagyon jóó!
Szerk: Julcsi 2007-05-29 19:47:11
beküldve: 2007-05-29 19:25:29
(#64) Az én magyar nyelvű InuYasha DVD-im nem érdekelnek senkit?
A beszélő szerencsesüti...
ha vkinek van eladó artbook-ja az szóljon! aztán vagy érdekel engem vagy nem.
Elnézést az offért, de vadooc Neked már két e-mail-t is küldtem, ha tudsz, akkor válaszolj rájuk légyszí! ^^ Köszi! ^^ De lehetséges, hogy nem kaptad meg?
folytatnám az off-ot. én válaszoltam neked! h elsőbbségi levélben feladom júni elején a csomagszállítót. addig remélem be tudod szerezni a két kötetet. nem kaptad meg? bár mostanában sz@rakodik a citromail, volt úgy h éjfélkor küldte el (legalábbis az illetőnek ekkor érkezett meg) a sürgős emilt, amit kb 8-9kor írtam.
Huppsz, akkor még egy off... Ezek szerint én nem kaptam meg a leveledet, bocsi. A kötetek már megvannak. Várom a csomagszállítót, s akkor postafordultával küldöm őket.
"A szárnyaim elfeledték, hogy kell repülni, mert mindig csak megjátszottam, hogy repülök. Van értelme a szárnyaknak, melyek képtelenek repülni?" /Air/
Én megvenném sziveseb! Menyiért addnád el! Az inuyasha dvd-ket.
Csak az tud szívből nevetni aki már elegett szenvedett!
Szerk: Ekler 2007-05-29 15:08:34