Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Eladnék!/Vennék!
ha vkinek van eladó artbook-ja az szóljon! aztán vagy érdekel engem vagy nem.
Elnézést az offért, de vadooc Neked már két e-mail-t is küldtem, ha tudsz, akkor válaszolj rájuk légyszí! ^^ Köszi! ^^ De lehetséges, hogy nem kaptad meg?
folytatnám az off-ot. én válaszoltam neked! h elsőbbségi levélben feladom júni elején a csomagszállítót. addig remélem be tudod szerezni a két kötetet. nem kaptad meg? bár mostanában sz@rakodik a citromail, volt úgy h éjfélkor küldte el (legalábbis az illetőnek ekkor érkezett meg) a sürgős emilt, amit kb 8-9kor írtam.
http://vadooc.blogspot.com/ ~yuri love~
ha vkinek van eladó artbook-ja az szóljon! aztán vagy érdekel engem vagy nem.
Elnézést az offért, de vadooc Neked már két e-mail-t is küldtem, ha tudsz, akkor válaszolj rájuk légyszí! ^^ Köszi! ^^ De lehetséges, hogy nem kaptad meg?
"A szárnyaim elfeledték, hogy kell repülni, mert mindig csak megjátszottam, hogy repülök. Van értelme a szárnyaknak, melyek képtelenek repülni?" /Air/
Szerk: IchiGo 2007-05-29 12:08:51
beküldve: 2007-05-28 17:40:16
(#59) ha vkinek van eladó artbook-ja az szóljon! aztán vagy érdekel engem vagy nem.
http://vadooc.blogspot.com/ ~yuri love~
beküldve: 2007-05-28 02:26:42
(#58) eredeti InuYasha DVD 2-8-ig érdekel valakit? az árról még nincs elképzelésem
Egy keménytetőset, jókora motorral!
beküldve: 2007-05-27 19:51:26
(#57) Shining Tears x Wind mangája van valakinek eladó? Ha van lécci írj: mangacsajszi@citromail.hu árban megegyezünk
Jah igen... és loveless???? Előre is köccy
Jah igen... és loveless???? Előre is köccy
Én voltam a Kék Trollféleség a Sakuraconon xD =)
beküldve: 2007-05-27 18:35:46
(#56) Sziasztok!!
hm.. az lenne a kérdésem, hogy tudnátok e valamilyen jó mangát ajánlani, ami érdekes, (nem az Árnybíró és nem is Naruto) (már olvasom őket) , és hasonló mint az árnybíró és kényelmesen be tudom szerezni őket, max német kiadás lehet, (angol ne, hiába tanulom, nem szeretem) . Tud nekem valaki segíteni ebben???? Please!!!
hm.. az lenne a kérdésem, hogy tudnátok e valamilyen jó mangát ajánlani, ami érdekes, (nem az Árnybíró és nem is Naruto) (már olvasom őket) , és hasonló mint az árnybíró és kényelmesen be tudom szerezni őket, max német kiadás lehet, (angol ne, hiába tanulom, nem szeretem) . Tud nekem valaki segíteni ebben???? Please!!!
"Angyalok konkrétan nincsenek, csak jó emberek,akik úgy viselkednek,hogy az már-már angyallá minősíti őket."
beküldve: 2007-05-26 19:24:31
(#55) Változatlanul eladósorban van Katsuragi Suzushi - Dystopia című mangám (az átlagos mangánál nagyobb méretű!), japán nyelven. Árban megegyezünk.
Illetve maradt még pár Do-Re-Mi kulcstartófigurám is (400.-/db), és megvan még a Sámán Király Jun kinderfigura is (150.-). Ha valakit érdekel valamelyik, íron!
Köszi,
Loona
Illetve maradt még pár Do-Re-Mi kulcstartófigurám is (400.-/db), és megvan még a Sámán Király Jun kinderfigura is (150.-). Ha valakit érdekel valamelyik, íron!
Köszi,
Loona
"hold your breath and count to ten and fall apart and start again..."
Szerk: Loona 2007-05-26 19:24:52
[QUOTEÉn eddig csak az első öt kötetet olvastam, magyarul, de sajna csak a 8-ig tudom majd így. Utána jön a könyvekért való rohangálás, és a szótár:S [/QUOTE]
Én magyarul a 8. feléig olvastam, németül pedig az 5.-en küzdök (elég hosszan, mert nem szeretem ezt a kötetet... ), de nyáron tervezem kiolvasni... szótárazni utálok, de nincsenek benne az aktív szókincsemben azok a szavak, amit az AS előszeretettel használ...
Én magyarul a 8. feléig olvastam, németül pedig az 5.-en küzdök (elég hosszan, mert nem szeretem ezt a kötetet... ), de nyáron tervezem kiolvasni... szótárazni utálok, de nincsenek benne az aktív szókincsemben azok a szavak, amit az AS előszeretettel használ...
"Félünk tisztán látni, és félünk, hogy tisztán látnak minket."
[QUOTETe vagy az én emberem:), nekem kellene a 9es kötet németül. Nem tudnád megmondani, hogy honnan tudnám beszerezni a többit is apránként ezen a nyelven? Előre is köszi.
www.animebolt.hu ----> itt lehet rendelni ArtBookot is németül Angel Sanctuarysat. Nekem a mind a 20 kötet innen van. :)[/QUOTE]
Én eddig csak az első öt kötetet olvastam, magyarul, de sajna csak a 8-ig tudom majd így. Utána jön a könyvekért való rohangálás, és a szótár:S
Mi a jobb, bűnösként élni, vagy ártatlanul meghalni?
beküldve: 2007-05-24 19:36:53
(#52) Én is most hallok róla először, de nem hiszem, hogy egyenlőre olyan nagy üzlet lenne. Nem tudom elképzelni, hogy olyan sok animés cucc lenne, amitől megakarnának válni.
animebazar.hu
Valamiről megint lemaradtam
Ha ez megvígasztal, nem vagy egyedül...
A beszélő szerencsesüti...
beküldve: 2007-05-24 18:25:14
(#50) animebazar.hu
Valamiről megint lemaradtam
"We begin the armed intervention to all warfare with Gundam."
A SakuraCon-on adogattak kis könyvjelzőket amiken azt írták, hogy júniusban indul egy animebazar.hu nevű weboldal, ahol majd a magyar rajongók cserélgethetik és árulhatják portékáikat. Én már nagyon várom, hogy induljon főleg, hogy folyton a TeszVeszen lógok
Én is nagyon várom már; monjuk a teszvesz helyett a Vaterát részesítettem eddig előnyben, de így végre lesz egy értelmes megoldás.
beküldve: 2007-05-24 17:03:21
(#48) A SakuraCon-on adogattak kis könyvjelzőket amiken azt írták, hogy júniusban indul egy animebazar.hu nevű weboldal, ahol majd a magyar rajongók cserélgethetik és árulhatják portékáikat. Én már nagyon várom, hogy induljon főleg, hogy folyton a TeszVeszen lógok
INGYEN ÖLELÉS! :)
beküldve: 2007-05-21 17:13:11
(#47) Olasz nyelvű mangák érdekelnek valakit olcsón? Mert ha igen, akkor hozok címeket.
"Nyali fali éjszakák" Nagyon jóó!