• A_MANGÁRÓL
    •  
    • Történet
    • Stílus
    • Irányzatok
    •  
  • Kiadványok
    •  
    • Mangák
    • MONDO magazin
    • Damage Report
    • DVD-k
    • Hol kapható?
    •  
  • Fórum
  • Webbolt
  • Közösség
    •  
    • Események
    • Fordítói blog
    • Szerkesztői blog
    •  
  • Mangafan
    •  
    • A kiadó
    • Média
    • Kapcsolat
    • Jognyilatkozat
    • Fan-art politika
    • Álláspont rajongói fordítások
    •  
Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
További bejegyzések
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >> Offtopic cuccok >>
Eladnék!/Vennék!
Oldalak: ... 608 609 610 611 612 613 614 615 616 ... <<>>
beküldve: 2007-05-29 13:13:10
(#61) Válasz IchiGo (#60) üzenetére
vadooc
vadooc
[ Megszállott ]
ha vkinek van eladó artbook-ja az szóljon! aztán vagy érdekel engem vagy nem.

Elnézést az offért, de vadooc Neked már két e-mail-t is küldtem, ha tudsz, akkor válaszolj rájuk légyszí! ^^ Köszi! ^^ De lehetséges, hogy nem kaptad meg?

folytatnám az off-ot. én válaszoltam neked! h elsőbbségi levélben feladom júni elején a csomagszállítót. addig remélem be tudod szerezni a két kötetet. nem kaptad meg? bár mostanában sz@rakodik a citromail, volt úgy h éjfélkor küldte el (legalábbis az illetőnek ekkor érkezett meg) a sürgős emilt, amit kb 8-9kor írtam.

http://vadooc.blogspot.com/ ~yuri love~
új | válasz erre | moderátor
beküldve: 2007-05-29 12:08:23
(#60) Válasz vadooc (#59) üzenetére
IchiGo
IchiGo
[ Rászokóban ]

Elnézést az offért, de vadooc Neked már két e-mail-t is küldtem, ha tudsz, akkor válaszolj rájuk légyszí! ^^ Köszi! ^^ De lehetséges, hogy nem kaptad meg?

"A szárnyaim elfeledték, hogy kell repülni, mert mindig csak megjátszottam, hogy repülök. Van értelme a szárnyaknak, melyek képtelenek repülni?" /Air/
Szerk: IchiGo 2007-05-29 12:08:51
beküldve: 2007-05-28 17:40:16
(#59)
vadooc
vadooc
[ Megszállott ]

http://vadooc.blogspot.com/ ~yuri love~
beküldve: 2007-05-28 02:26:42
(#58)
Shimohira
Shimohira
[ Gyalog ]
eredeti InuYasha DVD 2-8-ig érdekel valakit? az árról még nincs elképzelésem

Egy keménytetőset, jókora motorral!
beküldve: 2007-05-27 19:51:26
(#57)
Daimoon
Daimoon
[ Megszállott ]
Shining Tears x Wind mangája van valakinek eladó? Ha van lécci írj: mangacsajszi@citromail.hu árban megegyezünk
Jah igen... és loveless???? Előre is köccy

Én voltam a Kék Trollféleség a Sakuraconon xD =)
beküldve: 2007-05-27 18:35:46
(#56)
Vadóc
Vadóc
[ Addiktgyanús ]
Sziasztok!!

hm.. az lenne a kérdésem, hogy tudnátok e valamilyen jó mangát ajánlani, ami érdekes, (nem az Árnybíró és nem is Naruto) (már olvasom őket) , és hasonló mint az árnybíró és kényelmesen be tudom szerezni őket, max német kiadás lehet, (angol ne, hiába tanulom, nem szeretem) . Tud nekem valaki segíteni ebben???? Please!!!

"Angyalok konkrétan nincsenek, csak jó emberek,akik úgy viselkednek,hogy az már-már angyallá minősíti őket."
beküldve: 2007-05-26 19:24:31
(#55)
Loona
Loona
[ Rászokóban ]
Változatlanul eladósorban van Katsuragi Suzushi - Dystopia című mangám (az átlagos mangánál nagyobb méretű!), japán nyelven. Árban megegyezünk.

Illetve maradt még pár Do-Re-Mi kulcstartófigurám is (400.-/db), és megvan még a Sámán Király Jun kinderfigura is (150.-). Ha valakit érdekel valamelyik, íron!
Köszi,
Loona

"hold your breath and count to ten and fall apart and start again..."
Szerk: Loona 2007-05-26 19:24:52
beküldve: 2007-05-26 09:18:14
(#54) Válasz Arishima (#53) üzenetére
Parthenias
Parthenias
[ Gyalog ]
[QUOTEÉn eddig csak az első öt kötetet olvastam, magyarul, de sajna csak a 8-ig tudom majd így. Utána jön a könyvekért való rohangálás, és a szótár:S [/QUOTE]

Én magyarul a 8. feléig olvastam, németül pedig az 5.-en küzdök (elég hosszan, mert nem szeretem ezt a kötetet... ), de nyáron tervezem kiolvasni... szótárazni utálok, de nincsenek benne az aktív szókincsemben azok a szavak, amit az AS előszeretettel használ...

"Félünk tisztán látni, és félünk, hogy tisztán látnak minket."
beküldve: 2007-05-24 21:36:35
(#53) Válasz Parthenias (#46) üzenetére
Arishima
Arishima
[ Megszállott ]
[QUOTETe vagy az én emberem:), nekem kellene a 9es kötet németül. Nem tudnád megmondani, hogy honnan tudnám beszerezni a többit is apránként ezen a nyelven? Előre is köszi.

www.animebolt.hu ----> itt lehet rendelni ArtBookot is németül Angel Sanctuarysat. Nekem a mind a 20 kötet innen van. :)[/QUOTE]

Én eddig csak az első öt kötetet olvastam, magyarul, de sajna csak a 8-ig tudom majd így. Utána jön a könyvekért való rohangálás, és a szótár:S

Mi a jobb, bűnösként élni, vagy ártatlanul meghalni?
beküldve: 2007-05-24 19:36:53
(#52)
weingartia
weingartia
[ Gyalog ]
Én is most hallok róla először, de nem hiszem, hogy egyenlőre olyan nagy üzlet lenne. Nem tudom elképzelni, hogy olyan sok animés cucc lenne, amitől megakarnának válni.

beküldve: 2007-05-24 19:25:35
(#51) Válasz Tailor (#50) üzenetére
Kira
Kira
[ Addiktgyanús ]
animebazar.hu

Valamiről megint lemaradtam

Ha ez megvígasztal, nem vagy egyedül...

A beszélő szerencsesüti...
beküldve: 2007-05-24 18:25:14
(#50)
Tailor
Tailor
[ Addiktgyanús ]
animebazar.hu

Valamiről megint lemaradtam

"We begin the armed intervention to all warfare with Gundam."
beküldve: 2007-05-24 17:05:02
(#49) Válasz NortonGirl (#48) üzenetére
Zsolti
Zsolti
[ Megszállott ]
A SakuraCon-on adogattak kis könyvjelzőket amiken azt írták, hogy júniusban indul egy animebazar.hu nevű weboldal, ahol majd a magyar rajongók cserélgethetik és árulhatják portékáikat. Én már nagyon várom, hogy induljon főleg, hogy folyton a TeszVeszen lógok

Én is nagyon várom már; monjuk a teszvesz helyett a Vaterát részesítettem eddig előnyben, de így végre lesz egy értelmes megoldás.

beküldve: 2007-05-24 17:03:21
(#48)
NortonGirl
NortonGirl
[ Gyalog ]
A SakuraCon-on adogattak kis könyvjelzőket amiken azt írták, hogy júniusban indul egy animebazar.hu nevű weboldal, ahol majd a magyar rajongók cserélgethetik és árulhatják portékáikat. Én már nagyon várom, hogy induljon főleg, hogy folyton a TeszVeszen lógok

INGYEN ÖLELÉS! :)
beküldve: 2007-05-21 17:13:11
(#47)
Julcsi
Julcsi
[ Új arc ]
Olasz nyelvű mangák érdekelnek valakit olcsón? Mert ha igen, akkor hozok címeket.

"Nyali fali éjszakák" Nagyon jóó!
Oldalak: ... 608 609 610 611 612 613 614 615 616 ... <<>>