Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Eladnék!/Vennék!
beküldve: 2007-08-03 21:29:03
(#136) Megválnék a Bizenghast első kötetétől, majdnemhogy bármilyen potom áron. Szóljon, akit érdekel.
Két féle vélemény van: az enyém és a helytelen!
beküldve: 2007-08-03 19:45:44
(#135) beküldve: 2007-08-01 20:10:11
(#134) Jah, és újonnan eladó egy Aizen figura a Bleach című animéből! Az a fajta, amit anno a Holdfényben is árultak, abban a zsákbamacska BleachbenXD Szal a szemcsis változat, naXD Kitűnő állapotban, égvilágon semmi baja! dobozzal együtt jár^^
Ár: 1750 Ft
Budapesten, Gyálon, őszi animeconon személyes átvétellel^_^ Cseréről is lehet szó, főleg figura érdekelne, vagy a Tarot Café 3. kötete
Ár: 1750 Ft
Budapesten, Gyálon, őszi animeconon személyes átvétellel^_^ Cseréről is lehet szó, főleg figura érdekelne, vagy a Tarot Café 3. kötete
Meg akar halni? Hívja Moonie-t, ingyen és bérmentve shinigamivá változtat bárkit; csupán egy szívenszúrás, és kész!XD
Hali vevő vagyok minden szupi mangára ha valaki eladni szeretne irjon a MIKOLICSA@FREEMAIL.HU-ra! Vagy válaszoljon itt az oldalon!
Gals! 1. kötet, angol, 1750 Ft
Record of Lodoss War - The grey witch 1. kötet, angol, 2300 Ft
Meg akar halni? Hívja Moonie-t, ingyen és bérmentve shinigamivá változtat bárkit; csupán egy szívenszúrás, és kész!XD
beküldve: 2007-08-01 16:58:56
(#132) Hali vevő vagyok minden szupi mangára ha valaki eladni szeretne irjon a MIKOLICSA@FREEMAIL.HU-ra! Vagy válaszoljon itt az oldalon!
Csak az tud szívből nevetni aki már elegett szenvedett!
Szerk: Ekler 2007-08-01 16:59:46
.....
Naruto voltam,vagyok,leszek ... ja és most nézem, hogy csak "Gyalog" megyek.
Srácok-lányok, itt az idő, hogy segítsetek a Naruto kiadáson! MangaFan needs you!
Helyzet: a japánok folyton az amerikai kiadásra hivatkoznak, nézzük meg, hogy ott hogyan oldottak meg egyes dolgokat. Mármost mi berendeltük az angol mangát, de eltart egy ideig, amíg megérkezik, dolgozni meg most kell.
Ezért: keresünk egy angol Naruto 2. kötetet (a többi ideér majd). Megvesszük, vagy -ha a tulaj ragaszkodik hozzá- becserélhetjük a nemsokára érkező új kötetekre - tiszta biznic, régit újra!
Emellett egy német vagy francia Naruto 2.-nek is örülünk, az is segítene helyenként.
A felajánló(k) számíthatnak egy magyar Naruto 2.-re is, bónuszként, átvehető rendezvényen.
Küldjetek emailt
küldöm az emailt!!!
Helyzet: a japánok folyton az amerikai kiadásra hivatkoznak, nézzük meg, hogy ott hogyan oldottak meg egyes dolgokat. Mármost mi berendeltük az angol mangát, de eltart egy ideig, amíg megérkezik, dolgozni meg most kell.
Ezért: keresünk egy angol Naruto 2. kötetet (a többi ideér majd). Megvesszük, vagy -ha a tulaj ragaszkodik hozzá- becserélhetjük a nemsokára érkező új kötetekre - tiszta biznic, régit újra!
Emellett egy német vagy francia Naruto 2.-nek is örülünk, az is segítene helyenként.
A felajánló(k) számíthatnak egy magyar Naruto 2.-re is, bónuszként, átvehető rendezvényen.
Küldjetek emailt
küldöm az emailt!!!
Megnézted Csaba üzenetének a dátumát? A 2. kötet szerintem már csak a japánok jóváhagyására vár.
Szerk: Rudymester 2007-08-01 11:26:21
Srácok-lányok, itt az idő, hogy segítsetek a Naruto kiadáson! MangaFan needs you!
Küldjetek emailt
küldöm az emailt!!!
Küldjetek emailt
küldöm az emailt!!!
Naruto voltam,vagyok,leszek ... ja és most nézem, hogy csak "Gyalog" megyek.
Szerk: Naruto 2007-08-01 09:56:30
beküldve: 2007-07-08 11:29:35
(#128) Sziasztok! Megválnék a Saiyuki 5. kötetétől németül, 2000 Ft-os áron. Jó állapotban van, kissé nagyobb az átlagos mangáktól és színes lapok is vannak benne.
Illetve van még egy eladó Tarot Café első kötetem is, 1000 Ft-ért.
Akit érdekel az írjon az arnyacska@freemail.hu e-mail címre.
Illetve van még egy eladó Tarot Café első kötetem is, 1000 Ft-ért.
Akit érdekel az írjon az arnyacska@freemail.hu e-mail címre.
"A szárnyaim elfeledték, hogy kell repülni, mert mindig csak megjátszottam, hogy repülök. Van értelme a szárnyaknak, melyek képtelenek repülni?" /Air/
Szerk: IchiGo 2007-07-08 11:31:26
beküldve: 2007-07-05 16:48:41
(#127) Eladó eredeti Inu Yasha DVD 1-2-3-4-5-6-7 és tökéletes állapotban lévő Loveless 3,4 kötet .
nem teljesen ide tartozik, de ki akar jönni ez belőlem. szóval cseréltem itt cuccokat vkivel (Ichigo) és a tapasztalataim: megbízható és gyors! szóval szvsz ez fontos. már régebben megkaptam a cuccokat, csak lusta voltam írni. gomen!
Tényleg, megkaptad? ^^ Örülök neki, aggódtam, hogy nem ért oda. ^_^ De akkor ezek szerint minden rendben. ^_^ Köszi, hogy szóltál!
"A szárnyaim elfeledték, hogy kell repülni, mert mindig csak megjátszottam, hogy repülök. Van értelme a szárnyaknak, melyek képtelenek repülni?" /Air/
beküldve: 2007-07-02 22:01:42
(#125) nem teljesen ide tartozik, de ki akar jönni ez belőlem. szóval cseréltem itt cuccokat vkivel (Ichigo) és a tapasztalataim: megbízható és gyors! szóval szvsz ez fontos. már régebben megkaptam a cuccokat, csak lusta voltam írni. gomen!
http://vadooc.blogspot.com/ ~yuri love~
Eladnám Usagi Yojimbo című mangám. Ajándékba kaptam, de nemm az én stílusom. Jó állapotban van, nem gyürödött meg. Akit érdekel írjon ide: figu1224@citromail.hu
Szia! Engem érdekelne. Am. mijen?
Szeszike
beküldve: 2007-06-27 18:11:03
(#123) Eladnám Usagi Yojimbo című mangám. Ajándékba kaptam, de nemm az én stílusom. Jó állapotban van, nem gyürödött meg. Akit érdekel írjon ide: figu1224@citromail.hu
Vennék: Elfen Lied-, Death Note- és Trinity Blood mangát valamint Death Note és Trinity Blood animét (Dvd-n).
Érdeklődni: 06704566841
Előre is köszönöm!
Érdeklődni: 06704566841
Előre is köszönöm!
Death Note DVD van de egyenlőre Jap only. Elfen Lied manga egyenlőre szintén Jap only kiadás létezik! De a Death Note tudtommal angolul is meg fog jelenni még pedig a Viz segedelmével!
"We begin the armed intervention to all warfare with Gundam."