Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Anime-Manga Gyűjtemények
Szép poszter gyűjtemény. Gondoltam már én is rá h elkezdem gyűjteni, de... nos az elméletnél tovább nem igazán jutottam.^^"
-
Hát én javaslom a nyomtatást, bár persze, nem teljesen olyan, mint egy eredeti poszter, de attól még ez is jó...és azér ha nincs lehetőséged, hogy ingyen megold, akkor sem egy nagy összeg
"Előre tudsz menni félelem nélkül és elegendő bizalommal, hogy legyőzd az egész világot?" (MUCC- Flight)
A anyukám a nyomdában ingyen tud nyomtatni, szal gondoltam akkor kihasználom a lehetőséget
Ja úgy könnyű!! Csak van csomó olyanod(Ouran,Love*com stb.) amit én is gondoltam,h szerezni kéne, de csak eddig jutottam el a gondolatban...
meh....
A nagyobbakat Mondoból, meg régebben anime stars.ból, meg szoktam kérdezni az eladnék/vennék-es topicban hogy van e valakinek, de a legtöbbet kinyomtattam anyukám a nyomdában ingyen tud nyomtatni, szal gondoltam akkor kihasználom a lehetőséget
"Előre tudsz menni félelem nélkül és elegendő bizalommal, hogy legyőzd az egész világot?" (MUCC- Flight)
beküldve: 2011-02-01 20:48:26
(#1732) Igen, az egész szobám tele van plakátolva, szinte nincs is szabad falfelület...itt a bizonyíték XD...megszállott lennék? Neeeeeem, csak egy kicsiiiit XD
WoW *csillogó szemek* nah posztered /képed biztos több van mint nekem^^ bár nálam ugyse férne el^^ szal ehhez is grat^^
és téll nem vagy megszállott...max egy pöttyet, de az tűrhető
Ha egy sebet gyűlölettel ejtenek rajtad, az addig fog vérezni, míg a gyűlölet el nem múlik a másik személyben.
Igen, az egész szobám tele van plakátolva, szinte nincs is szabad falfelület...itt a bizonyíték XD...megszállott lennék? Neeeeeem, csak egy kicsiiiit XD
beküldve: 2011-02-01 19:48:05
(#1729) A posztereket én is irigylem olyan sok ^^ szép gyüjtemény^^
Ha egy sebet gyűlölettel ejtenek rajtad, az addig fog vérezni, míg a gyűlölet el nem múlik a másik személyben.
beküldve: 2011-02-01 18:29:12
(#1728) :o apám..mennyi poszter kotoko
nagyon szép kis gyűjtemény csak így tovább
am a manga gyűjtemény is jó
nagyon szép kis gyűjtemény csak így tovább
am a manga gyűjtemény is jó
"Amíg hiszünk a holnapban, az egyik lábunkat a másik elé téve... belülről áradó erő járja át a testünk. Erős életet élni, annyit jelent, hogy képesek vagyunk mosolyogni."
beküldve: 2011-02-01 18:07:15
(#1727) azta kotoko mennyi poszter *-* az egész szoba ilyen ? : D és gart szép gyűjtemény
beküldve: 2011-02-01 16:59:11
(#1726) Gondoltam akkor már én is megosztom veletek a gyűjteményem, bár egy-kettő hiányzik... ^^
Szerk: Kotoko 2011-02-01 16:59:32
beküldve: 2011-02-01 13:53:53
(#1725) Megjött a Hetalia 1-2, Death Note 9, Hellsing 10 és a Vampire Knight ^^ Azt hiszem kialakítok egy saját kis kuckót/részt a lakásban, ahol csak az én kincseim leszenk
És még annyi mindent szeretnék...
És még annyi mindent szeretnék...
beküldve: 2011-02-01 10:39:59
(#1724) Megérkezett a 2011-es 3.-4. Jump magazin!
Bánzáj!
Bánzáj!
A borítón One Piece,mer fun! Am nem szeretem Luffy kalandjait,de ez tényleg szekszi borító.
Ha még nem mondtam volna,szekszi a borító,de most másmilyen szögből.
A Jump gerince,vagy mi a tököm a neve ennek a résznek,szintén szép.Olyan Jump-os.
Coca-cola reklám a hátsó borítón.Ó-jee!
Egy kúrvajó kihajtható poszter díszít minden Jumpot,nekem most ez jutott.Amiket ismerek: Naruto,Bleach,Reborn,Gintama,Tor iko,Beelzebub,Oumagadoki Doubutsuen,Kochikame,Bakuman,One Piece.
És igen,ez már nem Jump,de mit tegyek,ha most találtam meg a padláson,pedig azt hittem,h már elvesztettem.
Newtype 2006,július.
Ha még nem mondtam volna,szekszi a borító,de most másmilyen szögből.
A Jump gerince,vagy mi a tököm a neve ennek a résznek,szintén szép.Olyan Jump-os.
Coca-cola reklám a hátsó borítón.Ó-jee!
Egy kúrvajó kihajtható poszter díszít minden Jumpot,nekem most ez jutott.Amiket ismerek: Naruto,Bleach,Reborn,Gintama,Tor iko,Beelzebub,Oumagadoki Doubutsuen,Kochikame,Bakuman,One Piece.
És igen,ez már nem Jump,de mit tegyek,ha most találtam meg a padláson,pedig azt hittem,h már elvesztettem.
Newtype 2006,július.
B'z no... B'z no... B'z no LIVE-GYM ni youkoso!
Szerk: Souichiro 2011-02-01 10:41:05
A füzettnél nem hisszem hogy baj lenne . A kedves anyuka lehet hogy inkább azon agódik hogy egy halál listát akarsz
Nekem rossz tapasztalatom van velük. Amikor figurákat rendeltem sérülten kaptam meg őket . Visszafizetés nincs , csere lehetőség készlet hiány miatt nem lehetséges ( de ugyanúgy lehetett rendelni azokból a figurákból )
Kárpotlásul kaptam 2 db Bleach "bankkártyát " A póén az hogy lehetett választani hogy ki legyen rajta de nem azt küldték el
Kárpotlásul kaptam 2 db Bleach "bankkártyát " A póén az hogy lehetett választani hogy ki legyen rajta de nem azt küldték el
misszi: Igen, sokkal jobban megéri csak türelmesnek kell lenni
Az a baja h banki átutalással kell fizetni
,,A bizonyíték hiánya,nem a hiány bizonyítéka"
beküldve: 2011-01-30 18:39:09
(#1722) Hellsing 5,6 begyűjtve.
Ezeken kívül semmi új.
Ha megérkezik holnap vagy holnapután a Jump magazin,akkor arról meg természetesen rakok fel képet.
Ezeken kívül semmi új.
Ha megérkezik holnap vagy holnapután a Jump magazin,akkor arról meg természetesen rakok fel képet.
B'z no... B'z no... B'z no LIVE-GYM ni youkoso!