Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze

K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!

Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Anime-Manga Gyűjtemények
Ez a 2011-es év mangák szempontjából maga lesz a paradicsom.Úgy legyen.Júniusban 2 darab Oh!Great manga is "visszatér",megújult formában.Lesz Highschool of the Dead,Toradora.
Jön a mangafantól is kettő új cím.
Reménykedem azért,h a Viz gondol egyet és vagy a Hatsukoi limited-et,vagy az Anedoki-t kiadja,deszéplenne.
Reménykedem azért,h a Viz gondol egyet és vagy a Hatsukoi limited-et,vagy az Anedoki-t kiadja,deszéplenne.
Istenem már annyira várom a jövő évet

Nagyon várom már a Highschool of the Deadet*-*
Húúúúúúú már nagyon várom

"Amíg hiszünk a holnapban, az egyik lábunkat a másik elé téve... belülről áradó erő járja át a testünk. Erős életet élni, annyit jelent, hogy képesek vagyunk mosolyogni."
beküldve: 2010-12-30 16:32:33
(#1675) Decemberi állapotok.... Ahova nem írtam hogy regény az egyértelműen manga.
Angol
-Spice and Wolf 2 [regény]
-Kieli 3 [regény]
-Seven Days Monday->Thursday
-Suzumiya Haruhi 3 [regény]
Német
-Mermaid Melody 1. Sammelband [1-3 kötet]
-Kyo kara Maou 4,5 [regény]
-Gosick 2-6 [regény] -> Full szet
-The Legend of Zelda Four Swords 1-2 [komplett szett]
-Letter Bee 1,2
További tervek
Angol
-.hack//LINK 1,2,3
-hack//4koma
-The Witch of Artemis
-.Hack//GU 2,4,5
-Card Captor Sakura Omnibus
-Spice and Wolf 3,4,5 [regény]
-Kieli 4,5
-Zelda kötetek angolul
-GA Geijutsuka Art design Class 2,3
-ZAregoto 2 [regény]
-Strawberry panic Omnibus [regény]
Német
-.hack//Another Birth 1-4
-.hack//The legend of twilight 1-3
-Letter bee 3-6
-Professor Layton 1,2
-Are you Alice?
-Kyo Kara Maou 6- [regény]
-Mermaid Melody Sammelband 2,3
DVD
-Durarara PAL megjelenés angol és német szinkronnal
-Professor Layton und die Ewige Diva
Játék
-Pokémon Black And White
-Professor Layton and the Unwound Future
-Luminous Arc 3 [márha lesz angol megjelenése]
Angol
-Spice and Wolf 2 [regény]
-Kieli 3 [regény]
-Seven Days Monday->Thursday
-Suzumiya Haruhi 3 [regény]
Német
-Mermaid Melody 1. Sammelband [1-3 kötet]
-Kyo kara Maou 4,5 [regény]
-Gosick 2-6 [regény] -> Full szet
-The Legend of Zelda Four Swords 1-2 [komplett szett]
-Letter Bee 1,2
További tervek
Angol
-.hack//LINK 1,2,3
-hack//4koma
-The Witch of Artemis
-.Hack//GU 2,4,5
-Card Captor Sakura Omnibus
-Spice and Wolf 3,4,5 [regény]
-Kieli 4,5
-Zelda kötetek angolul
-GA Geijutsuka Art design Class 2,3
-ZAregoto 2 [regény]
-Strawberry panic Omnibus [regény]
Német
-.hack//Another Birth 1-4
-.hack//The legend of twilight 1-3
-Letter bee 3-6
-Professor Layton 1,2
-Are you Alice?
-Kyo Kara Maou 6- [regény]
-Mermaid Melody Sammelband 2,3
DVD
-Durarara PAL megjelenés angol és német szinkronnal
-Professor Layton und die Ewige Diva
Játék
-Pokémon Black And White
-Professor Layton and the Unwound Future
-Luminous Arc 3 [márha lesz angol megjelenése]
Ike Ike Don Don!
Szerk: Rumoris 2010-12-30 16:34:12
beküldve: 2010-12-30 15:33:29
(#1674) Comicsinvestel kapcsolatban mik a tapasztalatok?
"We fear that which we cannot see"
Ez a 2011-es év mangák szempontjából maga lesz a paradicsom.Úgy legyen.Júniusban 2 darab Oh!Great manga is "visszatér",megújult formában.Lesz Highschool of the Dead,Toradora.
B'z no... B'z no... B'z no LIVE-GYM ni youkoso!
Igen,tényleg.Kössz az infót ^^
Nahátakkor van vmi remény az Air Gear folytatására.És ahogy elnézem,jópár mangát átvettek még,vagyis ők folytassák tovább ezek szerint,igaz?
Nahátakkor van vmi remény az Air Gear folytatására.És ahogy elnézem,jópár mangát átvettek még,vagyis ők folytassák tovább ezek szerint,igaz?
Igen ha minden igaz akkor júniusban megtudjuk ...hisz akor akarja kiadni a 18. kötetet .
Igen,tényleg.Kössz az infót ^^
beküldve: 2010-12-29 12:25:44
(#1670) Úgy gondolom,hogy jó meglátásaid vannak....hiszen manga témában biztos profi vagy.....

Bizony, én is így gondolom, szívesen tanulnék tőle

Neked is elég jók a hozzászólásaid...

Köszönöm Rendes vagy Nagyon

"A metafizika az, amikor egy vak ember egy sötét szobában keres egy fekete kalapot, ami nincs is ott"
Ööö...igen? Azt észrevettem,h a Del-rey kiadó kegyetlen lassan nyomassa a köteteket,a 15-16-17. kötet nagyon nehezen akart megjelenni angolul,de h még más gubancok is lennének? Nemár! Az Air Gear a másik nagy favoritom a szenszejtől.Sírok.Remélem kitalálnak valamit,a 18. Air Gear kötet megjelenése is esedékes lassan...
igen..de ha jól értesűlt vagyok akkor a Kodansha Comics át vette, veszi az Air Gear-t a 18. kötetől
[Link]..itt olvastam róla
A Tenjho Tenge biztos szuper lesz,és ha tartsák magukat ehhez a 2 in 1 stílusú kötetekhez,még jól is járunk.
Ja és ha minden igaz,kéthavonta akarják a Tenjhot köteteket kiadni,kéthavonta,akkor jövő júniustól decemberig ki is jöhet az első 8 kötetet tartalmazó 4 könyvecske így.Reméljükígyislesz.
Ööö...igen? Azt észrevettem,h a Del-rey kiadó kegyetlen lassan nyomassa a köteteket,a 15-16-17. kötet nagyon nehezen akart megjelenni angolul,de h még más gubancok is lennének? Nemár! Az Air Gear a másik nagy favoritom a szenszejtől.Sírok.Remélem kitalálnak valamit,a 18. Air Gear kötet megjelenése is esedékes lassan...
Most mit fogok csinálni a Japán Toradora kötetemmel?
Najó,akkor baj nem lesz,ha angolul is megjelenik,szeressük,remélem,h nem csak egy olyan angol verzió jön ki belőle,ami amerikában vagy a világ egyik részén kapható csak,nállunk meg még neten sem...Ó-jee.
Am a Toradorának örülök,március,az elég közel van már
Ja és ha minden igaz,kéthavonta akarják a Tenjhot köteteket kiadni,kéthavonta,akkor jövő júniustól decemberig ki is jöhet az első 8 kötetet tartalmazó 4 könyvecske így.Reméljükígyislesz.
de ha már Oh Great akkor Air Gear is ..mert annak a kiadásával is történtek gubancok
hmm..a Toradora 1. kötetet pedig a Seven Seas adja ki 2011 márciusában ha minden igaz...
Most mit fogok csinálni a Japán Toradora kötetemmel?
Najó,akkor baj nem lesz,ha angolul is megjelenik,szeressük,remélem,h nem csak egy olyan angol verzió jön ki belőle,ami amerikában vagy a világ egyik részén kapható csak,nállunk meg még neten sem...Ó-jee.
Am a Toradorának örülök,március,az elég közel van már

elakarom kezdeni a Tenjou Tenge köteteket
begyűjteni
begyűjteni
A Viz nevezetű kiadó úgymond "átvette" a CMX-től a Tenjho Tengét,első kötet várható megjelenése 2011 június 21 körül lesz.A CMX szépen becsődölt,vagy mi a szösz történt velük úgy pár hónapja.Ha a dolgok jó odlaát nézzük,akkor minden egyes Tenjho Tenge kötet dupla kötetes lesz,vagyis a 22 kötetes sztorit 11 kötetbe belepréselik.Széplesz.Már várom.Remélem lesz benne kihajtható poszter féle lapocska,meg sok-sok színes oldal,mint a CMX-es verzióban is volt.
waoo erre nem is számítottam hm..milyen szép is lesz two in one ..de ha már Oh Great akkor Air Gear is ..mert annak a kiadásával is történtek gubancok ..azt hiszem
hmm..a Toradora 1. kötetet pedig a Seven Seas adja ki 2011 márciusában ha minden igaz...hmm..a nyár majd jó lesz július Tenjou Tenge augusztus Cage of Eden ....
Idén kezdtem el gyűjteni a mangákat és a nemrég érkezett friss kiadásokkal elértem a 40-et. Nagyon meg vagyok elégedve ezzel a kiadóval és a fórumon is mindenki tök normális.

Sajnos vannak itt is kivételek...
beküldve: 2010-12-27 23:09:19
(#1664) Idén kezdtem el gyűjteni a mangákat és a nemrég érkezett friss kiadásokkal elértem a 40-et. Nagyon meg vagyok elégedve ezzel a kiadóval és a fórumon is mindenki tök normális.

“A világ fennállása óta az ember legnagyobb tanítója a szenvedés.”
Mondjuk az ízlés szerintem nem egy olyan dolog amit tanulni\tanítani kellene.

nem az ízlésről volt szó....

beküldve: 2010-12-27 21:38:58
(#1662) Mondjuk az ízlés szerintem nem egy olyan dolog amit tanulni\tanítani kellene.

"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar