Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Anime-Manga Gyűjtemények
Úgy gondolom,hogy jó meglátásaid vannak....hiszen manga témában biztos profi vagy.....
Bizony, én is így gondolom, szívesen tanulnék tőle
Neked is elég jók a hozzászólásaid...
Úgy gondolom,hogy jó meglátásaid vannak....hiszen manga témában biztos profi vagy.....
Egymástól tanulunk...
"A metafizika az, amikor egy vak ember egy sötét szobában keres egy fekete kalapot, ami nincs is ott"
beküldve: 2010-12-27 19:25:21
(#1658) Teljes mértékben egyet értek veled....Úgy gondolom,hogy jó meglátásaid vannak....hiszen manga témában biztos profi vagy.....Az biztos, hogy a Dark Horse talán a legdrágább de nagyon sok számomra érdekes manga csak ott kapható...
A Dark Horse talán ez egyik legdrágább kiadó,bár cserébe a minőségre nem lehet panasz.Magam részéről meg vagyok velük elégedve,ha nem lenne a Dark Horse,akkor a Gantz manga sem jelent volna meg angol nyelven
B'z no... B'z no... B'z no LIVE-GYM ni youkoso!
Neten rendelek.
Ha külföldről hoznám őket személyesen,akkor meg valszeg német nyelvű mangákkal lenne tele a gyűjteményem.
Nem is az,h roskadnak a polcok a mangáktól,ez a legkisebb probléma,inkább,h lassan nincs nekik hely.
Átmeneti megoldás,egy polcra kettő sorban rakom majd őket,igen,a hátsó sorokban helyezkedő mangák sajnos nem fognak kilátszódni az előttük állomásozó mangák miatt,de legalább egy kis helyet és időt nyertem velük egy újabb,mostmár nagyobb polc beüzemeléséig.
Ha külföldről hoznám őket személyesen,akkor meg valszeg német nyelvű mangákkal lenne tele a gyűjteményem.
Nem is az,h roskadnak a polcok a mangáktól,ez a legkisebb probléma,inkább,h lassan nincs nekik hely.
Átmeneti megoldás,egy polcra kettő sorban rakom majd őket,igen,a hátsó sorokban helyezkedő mangák sajnos nem fognak kilátszódni az előttük állomásozó mangák miatt,de legalább egy kis helyet és időt nyertem velük egy újabb,mostmár nagyobb polc beüzemeléséig.
Én is neten rendeltem még régebben...Most már nem igazán rendelek-veszek mangát...Utoljára a Dark Hore kiadótól rendeltem..Igencsak borsos áron...
Neten rendelek.
beküldve: 2010-12-27 17:50:19
(#1654) Souichiro......szép gyűjteményed lesz
Gondolom ,hogy már így is roskadnak a polcaid a sok mangától....
Egyébként hogy szerzed be őket ha szabad kérdeznem??
Neten rendeled vagy külföldre jársz értük??
Gondolom ,hogy már így is roskadnak a polcaid a sok mangától....
Egyébként hogy szerzed be őket ha szabad kérdeznem??
Neten rendeled vagy külföldre jársz értük??
elakarom kezdeni a Tenjou Tenge köteteket
begyűjteni
begyűjteni
A Viz nevezetű kiadó úgymond "átvette" a CMX-től a Tenjho Tengét,első kötet várható megjelenése 2011 június 21 körül lesz.A CMX szépen becsődölt,vagy mi a szösz történt velük úgy pár hónapja.Ha a dolgok jó odlaát nézzük,akkor minden egyes Tenjho Tenge kötet dupla kötetes lesz,vagyis a 22 kötetes sztorit 11 kötetbe belepréselik.Széplesz.Már várom.Remélem lesz benne kihajtható poszter féle lapocska,meg sok-sok színes oldal,mint a CMX-es verzióban is volt.
A Highschool meg január 25.-én jelenik meg,én a Bakuman 3. kötetét megvárom és a kettőt egyszerre rendelem meg.Jólesz,meg minden.
zsill: hát igen,a jövőévem biztos elmegy az említett kötetek beszerzésével
És még egy csomó dolgot fel sem soroltam.
Szerk: Souichiro 2010-12-27 15:22:36
higurashi no naku koro ni japán limitált kiadás
elfen lied 1 japán
Must have.
Am gratula hozzá,kezdetnek nem is olyan rossz.Sőt,nagyszerű.
Én nagyban már a 2011-es mangabeszerzési haditervemen dolgozom.
Nem írom le szóról szóra,h mely mangák-kötetet érdekelnek majd januártól,inkább csak a lényeget emelem ki,amiből így is lesz egy pár,legyen ez a mai nap ilyen.Spoilerbe rejtve,mert úgy az igazi.
Naszóval.Japánok előre:
jó lenne az Anedoki 2.,3. kötete japán nyelven,túl szép ez ahhoz,h egyedül csücsüljön a polcomon az 1. kötete,így legalább teljes lenne ez is.
Ha már japánm kötetek,akkor Hatsukoi limited összes kötete,asszem 4 van belőle,lávoljuk,meg minden.Crows is hűdefasza.Jólenne.Oumagadoki Doubutsuen,Szenttehén kolléga is emlegette,h kint van belőle a zelső kötet,megvegyük? Nem kérdés.
És az angol nyelvűek:
Blícsből minél több kötet beszerzése,valamint a Nodame Cantabile is kezd engemet elrontani,tennem kell ez ellen vmit.
Gantz,mihamarabb pótolni a 3.-7. kötet meg nem vétele miatt keletkezett lemaradást,valamint beérni a 12. kötet óta kiadott részeket.
Dogs,igen,3.4.kötet még nincs meg.
Vagabond,na ezekből a Vizbig edisönökre csapok le,minimum 3 ilyen kiadásra.Értelemszerűen Vizbig edition 1.-3.
Kingyo Used Books,nézzenekoda,egy IKKI Comix-os manga és a sztorija sem mindennapi.Must have.
Bakumanó egyértelmű.
Valamikor júniusban jön a Viz jóvoltából egy Tenjho Tenge újrakiadás,jobbanmondva a Viz "átveszi" a CMX-nél félbehagyott gyöngyszemet.Jólesz.
Monster,ezt meg folytatni kellene,mert csak.
jó lenne az Anedoki 2.,3. kötete japán nyelven,túl szép ez ahhoz,h egyedül csücsüljön a polcomon az 1. kötete,így legalább teljes lenne ez is.
Ha már japánm kötetek,akkor Hatsukoi limited összes kötete,asszem 4 van belőle,lávoljuk,meg minden.Crows is hűdefasza.Jólenne.Oumagadoki Doubutsuen,Szenttehén kolléga is emlegette,h kint van belőle a zelső kötet,megvegyük? Nem kérdés.
És az angol nyelvűek:
Blícsből minél több kötet beszerzése,valamint a Nodame Cantabile is kezd engemet elrontani,tennem kell ez ellen vmit.
Gantz,mihamarabb pótolni a 3.-7. kötet meg nem vétele miatt keletkezett lemaradást,valamint beérni a 12. kötet óta kiadott részeket.
Vagabond,na ezekből a Vizbig edisönökre csapok le,minimum 3 ilyen kiadásra.Értelemszerűen Vizbig edition 1.-3.
Kingyo Used Books,nézzenekoda,egy IKKI Comix-os manga és a sztorija sem mindennapi.Must have.
Bakumanó egyértelmű.
Valamikor júniusban jön a Viz jóvoltából egy Tenjho Tenge újrakiadás,jobbanmondva a Viz "átveszi" a CMX-nél félbehagyott gyöngyszemet.Jólesz.
Nem kevés ídő lesz ezt mind begyűjtened..
beküldve: 2010-12-27 15:11:15
(#1651) januártól én is nagy beszerzésekbe kezdek
begyűjteni a Highshool of the Dead első kötetet is
(a Kodansha USA kiadja az Eden no Ori ( Cage of Eden ) c. mangát ??..vagy..hm.?)
begyűjteni a Highshool of the Dead első kötetet is
(a Kodansha USA kiadja az Eden no Ori ( Cage of Eden ) c. mangát ??..vagy..hm.?)
higurashi no naku koro ni japán limitált kiadás
elfen lied 1 japán
Must have.
Am gratula hozzá,kezdetnek nem is olyan rossz.Sőt,nagyszerű.
Én nagyban már a 2011-es mangabeszerzési haditervemen dolgozom.
Nem írom le szóról szóra,h mely mangák-kötetet érdekelnek majd januártól,inkább csak a lényeget emelem ki,amiből így is lesz egy pár,legyen ez a mai nap ilyen.Spoilerbe rejtve,mert úgy az igazi.
Naszóval.Japánok előre:
És az angol nyelvűek:
Bakumanó egyértelmű.
És az angol nyelvűek:
Bakumanó egyértelmű.
Szerk: Souichiro 2010-12-26 20:29:58
beküldve: 2010-12-26 19:06:32
(#1649) hehe itt még én is kezdő vagyok^^"
2mondo
a káosz kapui 1-2-3
bizenghast 1-2-3-4-5-és várom a folytatást
rémmetró 1-2-3
[higurashi no naku koro ni 1-2 angol és egy japán limitált kiadás
elfen lied 1 japán
hellsing 1-2-3-4-és majd a többi-ezek bátyám mangái]
Pár nap és beszerzem a Nana 1-et aztán majd a többit
hát nekem csak ennyi van ^^" [meg pár InuYasha DVD egy Yu-yu hakusho(lehet rosszul írtam) DVD-bátyámé]
2mondo
a káosz kapui 1-2-3
bizenghast 1-2-3-4-5-és várom a folytatást
rémmetró 1-2-3
[higurashi no naku koro ni 1-2 angol és egy japán limitált kiadás
elfen lied 1 japán
hellsing 1-2-3-4-és majd a többi-ezek bátyám mangái]
Pár nap és beszerzem a Nana 1-et aztán majd a többit
hát nekem csak ennyi van ^^" [meg pár InuYasha DVD egy Yu-yu hakusho(lehet rosszul írtam) DVD-bátyámé]
Miya^^Neko-chan^^
Hétfőn érkezik meg kb. a Dramacon 1-3 és a Nyári Srácok
1-3. De szeretném még a Lovely Complex mangákat és az ÉLNI mangát de arról eddig tanácstalan vagyok, honnan
Pl. itt a webboltban?
Három termék után egy negyediket ajándékba kapsz.
Sajnos ÉLNI mangát nem lehet már innen rendelni.
"A metafizika az, amikor egy vak ember egy sötét szobában keres egy fekete kalapot, ami nincs is ott"
Hétfőn érkezik meg kb. a Dramacon 1-3 és a Nyári Srácok
1-3. De szeretném még a Lovely Complex mangákat és az ÉLNI mangát de arról eddig tanácstalan vagyok, honnan
Pl. itt a webboltban?
Három termék után egy negyediket ajándékba kapsz.
"I'm no hero, never was, never will be!" Solid "Old" Snake